0 oy
559 göst.
Diğer kategorisinde (746 puan) tarafından

Öldürmeyen Allah öldürmüyor iste.. 

Tam 65 saat sonra sağ cikarildi . Yataginda oglen uykusunda yakalanmis depreme ve rabbim onu 3 gün korumus orda . Ne büyük bir mucize sukurler olsun Rabbime . Herkese umut olsun minik Elif . 

image

image

21 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Canım yawrum canım.elifim hep onu takip.ettim TV da çok şükür Rabbime kendi kuzum gibi ağladım.hissettim
(746 puan) tarafından
Ben de cok duygulandim canim . Cok şükür  durumu iyi . Onu gosteriyor haberlerde el sallıyor herkese . Rabbim ailesine bagisladi .
-Reklam-
0 oy
(5,370 puan) tarafından
Oyy yavrum çok şükür 
0 oy
(2,342 puan) tarafından

Kuzucuğum benim. Nasıl da tatlı masum :( Allahım hayırlı sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin Elif'e 

(746 puan) tarafından
Aminnn canin inşallah.  Rabbim 65 saat korumus depremi veren de Allah onu koruyan da..
(2,342 puan) tarafından
Aynen öyle canım çok şükür
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Itfayeci abinin parmagini tutusu yok mu ne kadar guclu bir kiz oldugunu gosterdi masaAllah Rabbim korudu onu cokta tatli kiyamm ona
(746 puan) tarafından
Cok guzel cok tatli bi kiz rabbim onu her daim korusun ailesine bagislasin.
0 oy
(4,846 puan) tarafından
Söyleyecek soz bulamıyorum dugum dugum boğazım Allaha şükürler olsun ailesine bağışladı 
0 oy
(1,068 puan) tarafından
Gerçekten yaa. Kurtarıldığını izleyince gözlerimden yaşlar boşaldı. Rabbime bin şükür o göçük altindan sağ saglim çıkarıldı. 
0 oy
(15,519 puan) tarafından
El sallıyor haberler de yeni görüntü  

Yavrum rabbim korumuş Annesine bağışlamış  
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Kurban olurum werene yavrum bundan sonra hic aci gorme insAllah 
0 oy
(29 puan) tarafından
Rabbim ailesine bağışladı yavrum kim bilir nasıl korkmuştur 
0 oy
tarafından

Hamd olsun Rabbime şükürler olsun 

0 oy
(5,482 puan) tarafından
Mimik kuzum benim, Rabbim bir ömür onu korusun inşallah. El sallamış kameralara da, içim ısındı
0 oy
tarafından
Güzel yavrum Rabbım onu korusun 
0 oy
tarafından
Bu bi mucize bence ac susuz yavrum orda nasil dayanmis RABBIM korumus ALLAH buyuk☺
0 oy
(945 puan) tarafından

Gördüğümden beri gözüm yaşlı yavrum kıyamam çok da masum çok da korkmuş yavrum tekrarını göstermesin ona ve hiç kimseye<3

0 oy
(7,117 puan) tarafından
Sürekli takip ettim kuzuyu. Kendi kendime düşündüm, enkaz da tek başına usumustur, korkmuştur, acıkıp susamıştır diye. Düşündükçe çok kötü oldum ama enkazin altından sağ cikacagini hep umut ettim. Dualar ettim.  Sabah tv de sağ salım çıkarıldığını görünce sevinçten ağlamaya başladım. Çok şükür Rabbime. Allah istedikten sonra olmayacak hiç birşey yok. Bu depremin sembolü minik elif bana göre. Hayatini kaybeden 2 yaşında 2 tane bebek var benim bildiğim  onlar için kahroldum ama:(
0 oy
(1,895 puan) tarafından
Bu kuzuya çok sevindim ağldm sevinçten Allah nelere kadir öldürmeyen Allah öldürmüyo ne kadar masum yavrum ona baktıkca kendi yavruma sarıldım Rabbim aynı acıları kimseye yaşatmasın hepimiz Allaha emanetiz rabbim hepimizi yavrularımı korusun 
0 oy
(590 puan) tarafından
Cok agladim afsd ekibinden kurtaran adam anlatinca mucize resmen Allahima sukurler olsun ac susuz 63 saat orda biz bile cocugumuz bir gun az bisey yesin ac kaldi diye uzuluyoruz Allahim ne guzel bir sekilde kurtuldu 
0 oy
(2,583 puan) tarafından
Gordukce agliyorum o kadar saat ne yasadi ne dusundu yavrum benim ya :( insallah diger kalanlarda sag cikar Allahim yardimcilari olsun
0 oy
(12,271 puan) tarafından

Keşke erkek kardeşi de sağ olarak çıkarılssydi 

İnan çok duygulandım dün İdil bugün elif çok şükür Rabb'im çocukları korusun inşallah:'(

0 oy
tarafından

Oy kıyamam ya çok şükür evde tv yok biseyden haberim olmuyor burdan haber alıyorum. Ne de güzel kıyamam ben sana :'(

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 1,150 göst.
14 Mart 2020 Diğer kategorisinde Şalk (1,403 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 529 göst.
26 Ocak 2020 Diğer kategorisinde ❤Semos❤ (2,422 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 909 göst.
10 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ayaydn (184 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 176 göst.