0 oy
1,571 göst.
Diğer kategorisinde (3,033 puan) tarafından

Kızlar bu konuya açacak başlık bulamadım.bugun sağlık ocaği daydım.son takip için kan sırası bekliyordum yanımda bitane çift oturuyordu içeridende yeni kan vermiş bi kız cıktı adamda karısının yanından kalktı kıza yardım etti bandini falan çıkardı koluna takti bana çok tuhaf geldi bu durum eşim ben olmasamda yapmaz ama beklerken yapsa eşimi malardım bilmiyorum kadın çok sakin bi şekilde öylece baktı siz olsanız ne tepki verirdiniz ? :D 

36 Cevaplar

0 oy
(6,973 puan) tarafından
Yardım etmiş, ama eşim ben varken kendi yapmazdi karsida ki bayan olduğu için bana yardim et derdi buyuk ihtimalle.
(3,033 puan) tarafından
Kesinlikle
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yani yapsa bişey demem ama eism.cekinir yapmaz kadın ne tepki verir belki kocası abisi babası vardır ne der gibisinden yapmaz ama çok vicdanlı merhametli dur yapmak ister ama çekinir yapsam da bişey demem yardım ediyor ne varki
(3,033 puan) tarafından
Yardıma.ihtiyaci yoktu alt tarafı kan verdi elinde montu vardı gereksiz bi müdahaleydi tuhafıma gitti
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Eşimden emin oldugum için mutlaka iyi niyetiyle yardım etmiştir derim ve olay çıkarmam. 
(3,033 puan) tarafından
Hmm sizinkide farklı bakış açısı :)
0 oy
tarafından
Benim kocam öyle bşy yaptıgı zaman onu paralıcagımı bildiği için asla yapmaz ha gercekten ihtiyacı olur o ayrı ama bana gereksız geldi yaptıgı yardım 
(3,033 puan) tarafından
Banada çok gereksiz geldi o yüzden şaşırdım
tarafından
Herkesin ilişkisi farklı işte canm kısmı normal karsılar kımısı kızar
0 oy
(4,848 puan) tarafından
Engelli falan olur anlarım ama 

alt tarafi bi pamuk tutacak yapmaz yapamazda :) mecburi bisey yok çünkü orda 
(3,033 puan) tarafından
Herkes aynı şeyi yapıyor sonuçta hani bayılır gibi olsa neyse :D
0 oy
(30,125 puan) tarafından

Esim yapmaz eger yapsada sorun cikarmam yardim ettigi icin o kadinin yerinde ben olsam musade etmem o baska mesele:D

(30,125 puan) tarafından
Belki yakinidir yabanci oldugunu nerden biliyon :)
(3,033 puan) tarafından
Komusmazlarmiydi hiç kız bi tarafta onlarda ayrı  tarafta oturuyordu adam sizli bizli konuştu
(30,125 puan) tarafından
Illaki bir tanismislik vardir emin ol kimse durduk yere oyle bir haraket yapmaz yani :)
(3,033 puan) tarafından
Ne biliyosun :)
(30,125 puan) tarafından
Hissediyorum sjsjsjjsjs
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Allah rızası için yardım etmiş bunda bir şey yok
(3,033 puan) tarafından
Bilmem benim esimnyapmazdi benim tuhafıma gitti sadece
0 oy
tarafından
Belki tanıdıklarıdır belki karısı göndermiştir git yardım et diye bilemezsinki
(3,033 puan) tarafından
Yanlarındaydım yardım edilecek bisey yoktu alt tarafı pamuk
0 oy
(163,444 puan) tarafından
Yaa bacisi falansa
(3,033 puan) tarafından
Ne bacısı kız yanlarındaydım alakası yoktu ayrı oturuyorlardı adam panter gibi atladi :D
0 oy
(583 puan) tarafından
Eşim çok zor durumda değilse asla bi kadina yaklaşmaz.ben ne tepki verirdim eğer engelli olsa bayılsa veya çok zor durumda ise kucağına alıp götürse bile  hiç bişy demem ama altı üstü bir kan aldırmış yardım edilcek bir durum görmüyorum ben tepkim iyi olmazdı esim de yapmaz zaten sağlık ocağında filan bakar kadın çoğunluklu gidip dışarda bekler 
(3,033 puan) tarafından
Benimde o garibime gitti
0 oy
tarafından
Tek başına kan verdiğimde çok çaresiz hissederim ya. Bi elimde çanta, bazen mont da oluyor, aynı elimle pamuğa bastırmaya çalışmak falan. Niye yalnızım falan bir sürü şeyler geçerdi aklımdan. O yüzden eşim yardım etse bişey demem yani. 
(3,033 puan) tarafından
Ben hamileyim bende aynı şekilde çıktım kimse yanima gelip bu virüste dibime girip bant yapistiramaz eşimde yapistirmamali kız oturdu hallediyordu zaten
tarafından
Suizanda bulunup haklı çıkmaktansa, hüsnüzanda bulunup yanılmak yeğdir derler. Boşverin o yüzden.
(3,033 puan) tarafından
Muhabbet olsun diye açılmış bi post siz niye gerildiniz  ki :)
0 oy
tarafından
Öyle bişey yapamaz canım sıkar biraz :D
(3,033 puan) tarafından
Hahah dimi :D
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Hadi diyelim o takmak istedi kadın niye müsade etti ne münasebet derdim virüs zamanı hele bide  yeni kullanmadığı bant verse neyse de koldaki ne alaka 
(3,033 puan) tarafından
Ya kız istemedi rahatsız oldu dedim ben yapayim adam bana bile vermedi kendi yapmaya uğraşıyor hala ki yardım edilecek bisey yok alt tarafı kan verdi
(12,763 puan) tarafından
Çok abartıp saçmalamış ben olsam kızardım kıskanmak dan cok
0 oy
(4,173 puan) tarafından
Neden ve niye baska kimse yokmuydu.. kadin kaç yaşinda.. sebibime baglı düşüncem
(3,033 puan) tarafından
Kadın tekti yardıma ihtiyaci yoktu ama adam ısrarla yardım etmek istedi
(4,173 puan) tarafından
Ben kimseye güvenmiyorum ya
0 oy
(53,984 puan) tarafından
hayirdir saglikcimisin sen ne yardimi bu diye baslardim söylenmeye
(3,033 puan) tarafından
Haha bende şaşırdım bide benim önümdeydi adam.sirasi geldi hala banti çıkarmaya çalışıyor
(53,984 puan) tarafından
o adam o kizi bastan beri kesiyodur firsat kolluyomus demekki. ben kıskanç değilim esimde degildir ama o kadarda genis degiliz
(3,033 puan) tarafından
Karısıda alışkın herhalde sakince izledi ben bile sınır oldum kız istemiyor hala yapıştırmaya çalışıyor kart bilmem ne diyesim geliyor
0 oy
(2,266 puan) tarafından
Benim için 3 gün trip atma sebebi :) ama yapmaz zaten şükür. 
(3,033 puan) tarafından
Aynen öyle

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 609 göst.
22 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Oylesinebiriiiii1 (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 573 göst.
0 oy
48 cevap 2,089 göst.
23 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,397 göst.
11 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde M.....M (6,396 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,964 soru

24,105,240 cevap

332,658 kullanıcı