0 oy
357 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (820 puan) tarafından
İnsanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş twitter hesabımdan depremde kurtulan idil le ilgili yorumları okurken bi videodan bahsedilmiş kardeşinin son anlarını anlatmış merak edip nette aradım ama bulamadım bi haber sitesinde idil le kardeşi ile son anlarını anlatmışlar okuduğumdan beri kendimi toparlayamıyorum dağıldım resmen ağlamaktan gözlerim kanlandı 20 aylık kızıma sarılıp ağlıyorum sürekli ben iki satır yazıyla mahvoldum o yavrunun anası ne haldedir kim bilir... Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın

Not: sizde benim gibi merak etmeyin kaldıramayacağımız detaylar okudum çünkü...

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aynen öyle iyi bişi değil :(
(820 puan) tarafından
Kardeşime hep twitter aç derdim herşeyden haberin olsun ama çok bilmek insani yıpratıyormuş...
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah kimseye yaşatmasın inşallah. 

Ben konudan çok başlıkla senin nicke takıldım merak hiç iyi birşey değil yazıyor altında da Meraklı taze tarafından soruldu yazıyordu güldüm postu açarken 
(820 puan) tarafından
Merakım başıma dert işte
tarafından
Hepimiz öyleyiz valla canım keşke öyle olmasak
0 oy
(982 puan) tarafından
Valla postu okuyunca meraktan bende baktim Allah mekanini cennet eylesin melegin annesine sabir versin
0 oy
tarafından

Ne yazmışlar ki bu kadar 

(820 puan) tarafından
Araştırmanı önermem canım
0 oy
tarafından
Ben kendimi düşünüyorum.  Ben 36 saat soğukta gocuk altinda kalsam ne yaparım.  35 haftalık hamileyim bebegime bir sey olsa nasil toparlarım diyerek rabbim yasayanlara yardim etsin

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 1,292 göst.
0 oy
16 cevap 1,080 göst.
7 Kasım 2019 Diğer kategorisinde Lena&Eymen&Lina (3,555 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 114 göst.
0 oy
1 cevap 113 göst.
17 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pakize333 (4,186 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,358 soru

23,856,742 cevap

320,182 kullanıcı

...