0 oy
387 göst.
Diğer kategorisinde (3,740 puan) tarafından
Kaynanam üst üste ısrarla arar sanki ya bı cenaze var yada hastanelik bir durum neyse .. ya bebek uyutuyorum yada isim oluyor sonra esimi ariyo eda telefonlarimi açmıyor aradım der Sikayet eder gibi bunu her zaman yapar sonra ararım ne yapiyon yemek ne yaptin diye aradim der eşimle biz kavga ediyoruz güya oğlum bak ben karını arıyorum o acmiyo mesaji verir eşime :( sinir oluyorum bu durumlardan kavga etmeye 

7 Cevaplar

0 oy
(6,190 puan) tarafından
Sen niye eşinle kavga ediyorsun?Direk ara kaynanani şöyle belki banyodayim ya da isim var diye
-Reklam-
0 oy
(4,034 puan) tarafından
Bundan sonra sürekli sen ara ama soğuk soğuk konuş arayacak bahane bulamasın bı de zaten ben arıyorum dersin 
0 oy
(1,860 puan) tarafından
Eşin de bitiyor iş, böyle bişey için senle kavga etmemeli. Kaynananın niyeti belli yani bunu yutacak dolduruşa gelecek bir adamla evlilik zor
(3,740 puan) tarafından
Evet benim annem çok hasta ama eşim daha annemi nasılsın diye aramadı zoruma gidiyor işte
0 oy
tarafından
Bunu kaynanana söyle bence aramızı bozuluyor burnumu istiyorsun de yada aradığında aç madem huyu belli aranızı bozmasına izin verme 
(3,740 puan) tarafından
Nasılsın diye aradım kızım diye duygu sömürüsü yapar öyle deyince
tarafından
Yapsın eşime şikayet etme aramız bozuluyor diye ciddi ciddi konuş bence benim kaynanamda sürekli eşimi arar şikayet ederdi bigün oturdum karşısına boşansak mutlumu olacaksın dedim korktu yapmadı birdaha
0 oy
tarafından
Hergün ariyorsa sen sabahtan ara soğuk bi şekilde çocuğu uyutucam ya da şu isim var onu yapicam de eşinle de kavga etme  bu yüzden yine de arar eşine şikayet ederse sende ben onu bugün aradım hesap verdim sırf aramız bozulmasın haberi var isim olduğundan de yani sen iyilikle yanaş eşine bu konuda onun haksız olduğunu görsün 
(3,740 puan) tarafından
Haksizken bile kendini haklı goren biridir o
tarafından
Onu boşver eşinin seni haklı görmesi önemli eşin için yap onu boşver
0 oy
tarafından
2 sene önce aynısı başıma geldi sayılır. Ablam sezeryana alınacaktı aşırı sancı içindeydi hastanedeydik tam sedyeye taşınacağı anca aradı kayınvalidem bende o telaşla meşgule attım. Yeminle 1 dk geçmedi eşim aradı bi başladı sen nasıl annemi meşgule atarsın da bilmem ne. Ya dedim ben burda nasıl telaş içindeyim 1 dk içinde nasıl senin haberin oldu falan dedim. Sonra hemen kayınvalideme dönüş yaptım öyle bi kızdım ki senin yüzünden oğlun bana bin tane laf saydı neden hemen haber veriyorsun burda keyfimden mi açmadım sanki diye bi sürü lafı saydım. Oda yok ben bişey demedim yok öyle yapmadım falan dedi e dedim nasıl meşgule attığımı biliyo falan dedim. Ondan sonra asla böyle bişey gelmedi başıma çünkü tepkimi baya sert gösterdim 
0 oy
(945 puan) tarafından

Ayy aynı benim kaynanam :D oda acmayinca hemen kocamı arar ya demek ki isim var müsait degilm durma arar arka arkaya önemli bı sebep olmadan 5 kez aradığını bilirim

(3,740 puan) tarafından
Valla öyle dediği de ne yemek yaptın iyice sinirlenirim:D
(945 puan) tarafından
Ahh bu kaynanalar hep aynı bacım :D bide görmedim aradığını diyorum bak bakalım aramadm mi diyor ben de diyorum sen yalan söylüyorsun demiyorum isim vardı açamadım diyorum . Yada uyuyor oluyorum çocuk geç yatiyor gündüz o uyudu mu uyurum sessiz e alırım diyorum neden aliyon acil bı şey olursa diyor sanki ben ambulansım ;)

İlgili sorular

+4 oy
23 cevap 556 göst.
16 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
13 cevap 670 göst.
18 Şubat 2025 Moda kategorisinde Buse19 (143 puan) tarafından soruldu
+2 oy
21 cevap 837 göst.
0 oy
1 cevap 105 göst.
30 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (979 puan) tarafından soruldu