0 oy
1,112 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (626 puan) tarafından

Doğumdan önce 85beden emzirme sütyeni almıştım iki tane, küçük oluyor ama. Yanlardan çıkıyor bi de çok sıkıyor. 90olur sanırım. Bu sütyen nasıl sizce kizlar ön kısmı falan, göğsüm büyük yanlardan çıkar mı acaba. Nette sevdigim bi siteden sipariş vercem,üç al iki öde kampanyası yapmışlar.

image

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Güzelmiş cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bacı ya sütyen güzelde. Gebelikten önce sütyen bedenin kaçtı ve şuan kaç. Ya ben alcam ama hep tereddütle kaldım beden arasında hiç anlamıyorum bu işlerden.
(626 puan) tarafından
Ben de anlamiyorum canım. 85takiyordum, yine öyle aldım. Şimdi olmuyor 85. 90olur galiba
tarafından
Bende 75 takıyordum destekli suan 80 85 arası ama nasıl almam lazım hala anlamadım ya
(1,772 puan) tarafından
Size tavsiyem bir beden büyük alın ben 85dim hem gebelikte büyüdü hemde doğumdan sonra süt olduğu için büyüdü 90 tam oldu
(626 puan) tarafından
Benim de 85di canım, simdi 90 mi alsam 95mi bilemedim. Kuzenime sordum 95kullaniyormus aynı sayiliriz bilemedim o yuzden
(1,772 puan) tarafından
O zaman 95i al canım ne kadar geniş olursa o kadar iyi sıkmasın süt kanallarını rahat olsun
0 oy
(6,190 puan) tarafından
95 almani oneririm
(626 puan) tarafından
Ya.. büyük göğsüm ama bilemedim. O da çok büyük olursa canım. En dar kısmını yapsam olur mu kim 85takiyodum şimdi hiç olmuyor
(6,190 puan) tarafından
Değişim hakkı varsa 90 al eğer olmazsa değişim yapaesin
(626 puan) tarafından
Kuzenime de sordum 95al dedi o da canım. Değişim varmış. 95soyliyim bari olmazsa 90la degistiririm.
0 oy
(6,350 puan) tarafından
Ben kullanyorum muhteşem bşey üsten açıyon hop bıdaha kapatyorsun 
(626 puan) tarafından
Ben de kullaniyorum canım çok rahat, bedeni küçük almışım
0 oy
(2,981 puan) tarafından
İçi süngerli gibi duruyo öyleyse rahat edemezsin bide penye tercih et naylon olmasın 
(626 puan) tarafından
Penyeleri sevmiyorum canım elbisede güzel gorunmuyo. Bunlar kalıp gibi iyi oluyor.gogsum buyuk ya sekli olur mu bilemedim
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Bunlar da güzel atletleri de güzel canm
(626 puan) tarafından
Atlet pek giymiyorum canım:))
(2,127 puan) tarafından
He sen bilirsin k zaman kız
0 oy
(121 puan) tarafından
NBB sanırım ben aldım yine 3.al 2 ödeyle doğumdan önce. Ama hiç kullanışlı değil emzirme sütyenleri. Öyle gösterildiği gibi açıp emzirmiyorsun bebek dokunmak istiyor. Ben normal kullanıyorum onları ama içindeki astar kısmı göğüs ucuma geliyor hep ve orada iz yapıyor. Sadece süngeri yumuşak diye tercih edilebilir 
(626 puan) tarafından
Yok canım glingerie diye bi marka. Pijama qlmistim çok güzeldi. O yüzden güvendim. Ben kullaniyorum 85bd. emzirme sütyeni iyi oluyor. Ama dar almışım iste
(121 puan) tarafından
Rahat ettiysen al canım ben rahat edememiştim
0 oy
(105 puan) tarafından

Merhaba aynı sorunu yaşamıştım aldığım sütyen ler beden olarak küçük gelmişti. O kadar da para vermiştik bence kullanmamazlık yapma. Ben şöyle bir çözüm yolu buldum sütyenin arkasına genişleticilerden takıyorum. İç çamaşırı ve çeyiz lik satan yerlerde oluyor pentide de var bir bak derim. Bedenine göre ayarlayabiliyorsun. 1.5 lira bir şey üstelik. 

image

(626 puan) tarafından
Görmüştüm bunlardan canım. Yanlardan tasiyor ama çok ufak geldi sütyen. Kardeşime vericem konustum. Ona olur. Teşekkür ederim :)
0 oy
(5,482 puan) tarafından
Hangi sitede canım indirim, link verebilir misin
(626 puan) tarafından
https://www.glingerie.com.tr/5021-penye-mood-lohusa-sutyen
Bu canım. Burdan pijama sipariş etmiştim çok güzel geldi.Kaliteli ürünleri. Sipariş verdim sütyeni bakalım bu hafta içi gelirmis
(5,482 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım, ihtiyacım vardı benim de bakayım
(626 puan) tarafından
Rica ederim canım ☺️
0 oy
tarafından
Bendr normalde 90 takıyordum dogumuma 1 ay var . Oncekiler sar gelmeye başladı gittim normal olanlardan 95 aldım.  Ama xok onceden goguslerim büyür diye emzirme sutyenini 95 almıştım ınşaallah gelir ya.
(626 puan) tarafından
İyi yapmışsın canım. Aynı beden olmuyor. Olsa bile taktiğin gün göğsün aciyor. Süt kanallarini sıkıyor galiba. Sıkı sütyen takinca mastit bile olunuyormus. Ben de 85 takiyodum kuzenime de sordum 95aldim, aynı gibiyiz onunla. İnşallah bol olmaz bu sefer de
0 oy
(14,200 puan) tarafından
Bence 95 almalısın rahat olmalı sikmamali çünkü benim göğüslerim çok büyük olmadığı halde 90 takıyorum 
(626 puan) tarafından
Tamam canım yazarım :)
(626 puan) tarafından
Canım sütyen geldi şimdi. Kumaşı çok güzel, 95oldu bana. Ama göğsüm çok büyük önlerden taştı. İade edicem, baska bakcam bakalım. Kardesim pentide göğsünü olcuyorlar oraya git dedi oraya bakiyim bi de, göğüslerim başıma bela oldu :)) küçük olsaydı keşke
(14,200 puan) tarafından
:Dd yaaa küçükte bela büyükte benimkilerde küçük sinir oluyorum :D evet Penti öyle bedeninı orda bulabilirsin inşallah. Kaca aldın acaba güzelse bende alayım
(626 puan) tarafından
Güzel canım baya kumaşı duruşu iyi. Balensiz olmasına rağmen büyük göğüslerimi kaldırdı :)) Benim tek sıkıntım üstten taştı göğsüm. Küçükse olur sana. Glingerie emzirme sütyeni canım, zaten bir model var bakarsın. Üçü 170
(14,200 puan) tarafından
Tamam canım sağol
0 oy
(23 puan) tarafından
Canim emzirme sutyenleri kimisi seviyor kimisi sevmiyor.sana tavsiyem gidip bir ic camasircida deneyip al.ben oyle yaptim.uc kurus fazla olsun ama deneyip almak daha iyi.emzirme sutyeni almadim ben normal aldim .emzirme önlugu takarim rahat etmek icin.
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Ben çok memnunum kuzum kullanıyorum halen 
0 oy
(4,148 puan) tarafından
Süper bn kullaniyorum cok memnunum

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 188 göst.
20 Temmuz 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Amour (1,524 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 116 göst.
6 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde BirAnne93 (1,441 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 179 göst.
21 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,350 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 148 göst.

Kategoriler

1,471,540 soru

24,100,123 cevap

332,372 kullanıcı