0 oy
364 göst.
Diğer kategorisinde (680 puan) tarafından
Gerckten artık kadınların ezilmesine sanki evlenince onların kölesi oluyormuş gibi davranmalarına dayanamıyorum 

5 Cevaplar

+1 oy
(30,259 puan) tarafından

Hepsinin topuna pis varliklar .

(680 puan) tarafından
Artı beybiii
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Konuş ey ayşe,ferahlayalim"diyen  Peygamberin;

"Bir sus be Kadın "

Diyen ümmeti olmusuz..
0 oy
(250 puan) tarafından
Pazar sabahı kaynım eve geldi arada öyle takilmalarimiz vardır eşime dedi Fatma seni dövüyor mu doğru söyle diye bnde dedim asıl karın seni dövüyor sonra öyle şakalaştik falan eşim bana tlf alacak bn istyorum diye bnm biraz param var üstünü de o tmmlayacak kaynım dedi niye aliyon kadınların hakkı 11 10 olan tlflar bnde dedim abi belki sen eşine değer vermiyon ama çok şükür kardeşin öyle değil neyse bişey daha dedi bnde en son dedim neden eslerinizi bu kadar değersiz görüyorsunuz sizin için kadın evinizin önünde ki köpekten daha mı degersiz baktım bı kızardı artık ne diyeceğini bilemedi kızardı en son da dedim ay bn kardeşine kurban olayim o zaman adam kendinden önce beni düşünüyor kaynım daha sustu yani var bazıları ha bnm eşim dört dörtlük mu değil ama yinede çok şükür bizim için çabalar uzun oldu galiba :-)
0 oy
tarafından

Valla sadece erkekler değil bu zihniyetten bu şekilde yetiştiren annelerin zihniyetinden nefret ediyorum. 

Mesela evin genç kızı evdeki herkese hizmet ediyor kendinden küçük erkek kardeşine bile neden?

Ben anne babasına bile yapmak zorunda olduğunu düşünmüyorum ya hos hadi onların hakki vardır diyelim.

Ama abilerine hizmet etmek zorunda mı? 

Tamamen saçmalık erkeklerin götunu kaldırıyorlar.

Ondan sonra aynı muameleyi karısına yapıolar.

Erkekler insan Değil mi iş yapamaz mı 

Kadir ezildi de erkek görüyoruz nasıl iş yapıyor....

0 oy
tarafından
Rabbim hayirli insanlsr çıkartsın karşımıza 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 502 göst.
6 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde Mlhnvzt07 (1,263 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 256 göst.
20 Nisan 2022 Diğer kategorisinde KEBELEK (1,753 puan) tarafından soruldu
+3 oy
6 cevap 348 göst.
8 Haziran 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,663 puan) tarafından soruldu
+5 oy
8 cevap 361 göst.
7 Eylül 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde casperiye11 (821 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,540 soru

24,170,921 cevap

335,847 kullanıcı

...