0 oy
1,844 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,920 puan) tarafından
tarafından yeniden kategorilendirildi
Uç ay önce amcamın kızı yani kuzenim severek evlendi bir de eşi ile ufak bi tartışmaları olmuş sonra eşi bi anda parlamış vurup yatağa düşürmüş kızı sonra karnına bastırıp karnını yumruklamış 1eli ile kızın ellerini tutmuş diğer eli ile bildiğin otomatiğe bağlamış kıza 8 9tane tokat atmış karnına yüzüne gözüne.. Tabi kız kan revan kanaması olmuş o kaçmış o peşindn gelip vurmuş vurmuş vurmuş ..

İşin garibi evleneli henüz 3ay bile olmamıştır gittiği gün hamile kalmış yanı kız hamile 

Zar zor amcamı aramış yetişin ölüyorum demiş amcam yengem bi girmişler ki odalar kan kız baygın hemen hastaneye götürmüşler...

Velhasıl siz uç ay da ne ara cicim ayını bitirdiniz bu nasıl öfke gözyaşlarımı tutamadım...

45 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bebek ne durumda:(
(6,920 puan) tarafından
İğne ilaç vermiş dr düşmesin diye şuan iyi ama darp üstüne nasıl sağlıklı olucak Allah büyük çok dikkat etmesi lazm
-Reklam-
0 oy
(2 puan) tarafından
Allah yardım etsin zor çok zor
(6,920 puan) tarafından
Amin cnm bnm
0 oy
tarafından
Allah kahretsin öyle kocayı ******** inşallah ailesi kızı bırakmazlar ve hemen boşatırlar yazık günah hamile kadına vurulurmu insafsız
(6,920 puan) tarafından
Darp raporu almış ama çocuk var diye geri göndericeklermiş die duydum ..bebek var da bu insanla da ömür geçer mi bilmiyorum
tarafından
Bebek varsa var öyle saçma şey mi olur öldürse daha mı iyi ailesi bakamazlar mı bebeğinede nasıl içleri rahat edecek
(6,920 puan) tarafından
Uç ay da üstelik hamile iken. Bunu yapana avrat mı emanet edilir Bn olsam kızımın tırnağını kurban ederim daha salmam öyle adama ama onlar bebek için ddi ne diyim ki yazık çok yazık
tarafından
Allah yardımcısı olsun kızın inşallah en kısa zamanda kurtarır o adam demeye utandığım varlıktan
(6,920 puan) tarafından
İnş kuzum inş Rabbim kendi bilir
0 oy
(7,136 puan) tarafından
Elleri kırılsın pislikk herif nasıl üzüldüm kıza yaa rabbim yardımcısı olsun 
(6,920 puan) tarafından
Amin cnm.        .
0 oy
tarafından
Allah kahretsin öyle kocayı!

Kuzeninle bebeğin durumu nasıl sorabildin mi? 
(6,920 puan) tarafından
İğne ilaç vermiş dr düşmesin diye şuan iyi ama darp üstüne nasıl sağlıklı olucak Allah büyük Rabbim bilir
0 oy
(306 puan) tarafından
Kurban olduğum Allah'ım ben de icinde olmak üzere butun siddete maruz kalan hakaretler küfürler duyan kadinlara yardim etsin. Boyle zihniyetsizleri de cehenneminden çıkarmasin inşallah. Elleri kirilsin karnindaki masum düşsün diye nasil kiyar nasıl eşinin canini yakar. Allah'ım yardımcısı olsun. Amcan da onu dovseydi gerci dovmustr bilemem de. Neyse kuzum su an durumu nasilmis bebek dusmemistir inşallah :(
(6,920 puan) tarafından
Bebek iyi iğne ilaç vermiş dr düşmesin diye şuan iyi ama darp üstüne nasıl sağlıklı olucak Allah bilir dövmüş mü bilmiyorum o kadarını ama bn olsam harp çıkartırdıö kesin el kaldıran herkesi Allah bildiği gibi yapsn
(306 puan) tarafından
Amcangil kızlarına sahip ciksalar bari de gondermeseler lanetin yanina
(6,920 puan) tarafından
Bebek olduğu için göndericeklermiş bnde buna da ayrı üzüldüm işte
0 oy
(258 puan) tarafından
Ah canım ben yasamadimmi sanki ben hamile kalmadım ama eşimden daha 1.aylik gelin olmadan dayak yedim hiç unutmuyorum inan ki çok kötü birşey çok acı ne hayallerle evleniyoruz ama yasaniyor işte sakin affetmesin benim eşim çok şükür değişti ama şimdi ki aklım olsa asla affetmezdim.
(6,920 puan) tarafından
Darp raporu almış ama çocuk var diye geri göndericeklermiş galiba ne diym ki
(258 puan) tarafından
Öyle bir hata yaparlarsa ben ne diyeyim o kızı yarın bir gün öldürür bile çocuk var diye geri gondericeklerde ne olucak yarin öbür gün çocukta dayak yer ki onuda gectim kız kendini toparladiktan sonra ailesinide bırakıp bence sığınma evine gitsin ama o adama boyun eggmesin sakin..
0 oy
tarafından

Tüylerim diken diken oldu :(adam pisliğin teki demekki

(6,920 puan) tarafından
Bilmiyorum ki hiç görmedim bile bebeğim ile korona da düğününe de gidememiştim ztn
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Allah belasını versin onun tek dileğim o hayvanı da evire cevire dovup hastahanelik etsinler 6 ay mamayla beslensin inşallah. Amcan ne yaptı gebertmedi mi o iti
(6,920 puan) tarafından
Dövdü mü hiç bilmiyorum daha ama bn olsam sağ çıkarmzdm net .
(12,026 puan) tarafından
O baba o iti vursa haktır ceza vermiyeceksin allahım yarabbim insan hamile görünce içi cızlıyor bu nasıl kendi evladını tasıyan kadını dover
0 oy
(163,472 puan) tarafından
Oro...pu çocugu şe.refsiz 
(6,920 puan) tarafından
Aynen öyle ya ne diyim ki haklsn cano
0 oy
(3,060 puan) tarafından
Allahından bulsun vuran elleri kırılsın 
0 oy
tarafından
Kuzenin resmen bı hayvanla evlenmiş yani cicim ayı hiç basladimiki bitsin onu bilemem ama yılların evlisi bile olsan bunu yapan adam değildir bnm gözümde Allah kurtarsın kuzenini o herifin elinden
(6,920 puan) tarafından
Amin bacı
0 oy
(152 puan) tarafından
Ala ala yani olacak gibi değil böyle kanı bozuklar varmı gerçekten acaba ne yaptı ki kız ölesiye dayak yedi
(6,920 puan) tarafından
Bişey yapmamış ufak bi tartışmaları büyümüş birdenbire ki bi kadin ne yaparsa yapsn böyle bi şeyi hal etmez
(152 puan) tarafından
Tabiki şiddet çözüm değil eli kırılsın inş ********.  Böyleleri Allahından bulsun
0 oy
(103 puan) tarafından
Çocuk nasıl 
0 oy
(5,372 puan) tarafından
Tövbe ya 3 aylıkken böyleyse düşünemiyom gerisini
0 oy
(1,712 puan) tarafından
kız acilen boşansn ya da ******** Dr. gitsin tedavi olsun. çocuk var diye geri göndermeyin zaten çocuk var diye geri gonderenlerin sonu ölüm oluyo yazık bebeğede kıza da sahip çıkın ya
0 oy
tarafından
Elleri kırılsın allahın dan bulsun adi köpek şerefsiz 
0 oy
(1,264 puan) tarafından

Bogazim dugumlendi:'( sanki ben yasamis gibi oldum .:'(Allahından bulsun pislik herif  . 

0 oy
(50 puan) tarafından
Rabbim herşeyin hayırlısını verdiği gibi eşinde hayırlısını versin... sevmek insanı canavar olmasını engellleyen bir duygu değil demekki.. 
0 oy
(7,934 puan) tarafından
Elleri kökünden kopsun itin köpeğinn fırlattiği o.çocuklari gül gibi kizlarin hayatlarini mahvediyolar...

Delircem yaa böyle postlar gördükçe erkeklerden soğuyorum güclerini zavalli kadinlarda deniyolar götüü yiyosa başka adamlarda denesin şerefsizz

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,374 göst.
7 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Darkdays (402 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 781 göst.
19 Haziran 2024 Diğer kategorisinde NuReLLa -_- (23,913 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 953 göst.
30 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 760 göst.
28 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Nur8 (2,788 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,863 soru

24,146,160 cevap

334,668 kullanıcı

...