0 oy
501 göst.
Diğer kategorisinde (12,271 puan) tarafından

Ayakta gibi gözüküyorum ama çökmüş durumdayım 

Stresten ayaklarıma kramplar giriyor adım atamıyorum 

Hem onları çok merak ediyorum hemde yüreğim çok acıyor 

Küçük elanin yakarislari içimi parçaladı 

O durumda bile babasını düşünen küçük melek 

Peki akut ekibine ne demeli Allah razı olsun onlardan Rabb'im evlatlarin a eşlerine bağışlasın onları:'(

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Canım bende 30 ekimden beri yemek yiyemiyorum çorba içiyorum sürekli. Çok üzgünüm çok içim yanıyor. Büyük bir deprem yaşandı ve psikolojimizdeki etkisi de o denli büyük oldu. Ben normalleşmeye çalışıyorum, bebeğim içimde ve ona iyi bakmam gerekli. Seninde dünyalar güzeli çocukların var onun için biraz daha rahatlamaya çalış. Onların huzur ve sağlıkları tamamen bizim elimizde. Rabbim o enkaz altındaki tüm canlara ve yakınlarına yardım etsin inşallah, tüm izmir ve çevresi allaha emanet olun, dualarımız her an sizinle ❤❤❤❤
-Reklam-
0 oy
tarafından
Her izlemem de aglıyprum abi sen gitme diyen mınık yavrumu Allahım yardım etsin hepimize 
0 oy
tarafından

Allah yardımcilari olsun  çok zor Allah'tan gelene kolumuz bağlı :'(

0 oy
tarafından
Milletçe simdi anladık ne sag ne sol ne cok dindar ne dini zayıf ne açık ne kapali ne sari ne esmer ne ne ne..... Sadece insan hayati ve saglik şimdi herkes anlamıştır umarim. 
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Amin yardim eden herkesten allah razı olsun ayakları taş değmesin inşallah Rabbim bi daha yaşarmışım milletime
0 oy
tarafından

16 yaşın da çocuk babasına sarılıp ölmüş yüzü gözü toz içindeydi o fotoğraf hiç gözümün onun den gitmiyor ya diyorum bisey olursa oğlumla çıkamazsak ben üstüne kapanırm o yaşasın sonra diyorum bensiz ne yapar Rabbim korusun hepimizi :'(

tarafından
Yaa o resmi bende gördüm gözümün önüne geliyor nasıl kötüydü babasının kafasının üstüne yüzünü koymuş :(((((((((
tarafından
Hayat hikayesi daha kötü erzincan depremin de dedesi torununu kaybedip izmire geliyolar orda o yıkılan binayı yapıp torunun adını veriyo emrah apartmanı diye ölen çocukta dedesinin ismini taşıyormuş hayati diye adamın yaptığı o bina gelinine ve 2 torununa mezar olmuş oğlu da ağır yaralıymış ay o kadar kotu ki deprem de 2.kez ailesini kaybetmis adam kaderden kaçılmıyor
tarafından
Ecel geldi mi her türlü ölecez canım ama böyle acı içinde ölmesi de insanı üzüyor ne yazık ki :((((
tarafından
Ayyy ALLAHIM çok acı gerçekten çok üzüldüm bazı insanlar ne kadar duyarsız
0 oy
tarafından

Rabbim birdaha yaşatmasın inşallah :'(

0 oy
(7,118 puan) tarafından
Deprem oldu olalı, gözün,kulağım Izmır de. Enkaz altında kalan tüm vatandaşlarımız sağ salım kurtulsun insaAllah.  Dün bir anne ve 3 çocuk çıkarıldı enkazdan. Minik Elif den hala haber yok. Istahim falan hiç yok. Kendimi iyi hissetmiyorum psikolojik olarak. Içim gidiyor. Aklım enkaz altında kalan insanlar da :(
(11,332 puan) tarafından
Yaaa bulunmadı mi aynı kardeşler olan mi cnm 4 çocuğu içerde idi
Elif neredeymiş yeri belli degilmiymis
(7,118 puan) tarafından
Yok kuzum bulunamamış. Erkek çocuğu zaten ölü çıkarılmış enkazdan. Elif bebek odasın da uyuyormustu deprem esnasında. :(
(11,332 puan) tarafından
Offff yaaa korkudan çocuğumu besige koyamıyorum ya
0 oy
(5,372 puan) tarafından
Allahım yardımcıları olsun 
0 oy
(11,332 puan) tarafından
Allahım neydi bu yaaa ya Rabbim kıyamam sana küçük meleğim Rabbim.yardimcisi olsun cıktı mi acaba ordan 
0 oy
tarafından

Sana çok güveniyorum abi diyo kıyamam kuzum ya Allahım yardımcıları olsun :'(

0 oy
(2,266 puan) tarafından
Allah im yar ve yardımcıları olsun 
0 oy
tarafından
Kaç gündür o kadar çok üzülüyorum ki 37 haftalık hamileyim kendimi çocuğumu onların yerine koyuyorum ve çok üzülüyorum hele o soğukta ne yapıyorlar çocuklar anksiyetem panik atağım var böyle görünce daha çok artıyor bunu içtenlikle söylüyorum diyorum ki ALLAH ım hiç iyileşmezseydim de bu deprem olmasaydı o kadar insan ölmeseydi RABBİM yardımcıları olsun inşallah 
0 oy
(658 puan) tarafından
Eda mert ve küçük ateşin de cansız bedenleri çıkmış enkazdan o kadar çok dua ettim ki küçük yavruma fotoğrafını gördükçe kızım geliyordu aklıma nedense.. allahım paramparça oldum rabbim yardımcıları olsun dayanma gücü versin haberleri gördükçe kahroluyorum 

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 1,239 göst.
0 oy
7 cevap 725 göst.
0 oy
5 cevap 566 göst.
26 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,138 göst.
27 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Meryemserap (962 puan) tarafından soruldu

Kategoriler