0 oy
1,143 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,663 puan) tarafından
Biz eltimlerle birlik oturuyoruz ... Çocukları çok yaramaz odada gelib haylazlık yapıyor ... Bişey desem küçük bir lafım taş kadar oluyor ... Sonra eşimin akrabaları gelir mesela... Çocuklarıda terbiyesiz hiç dikkat etmezler küçük bir bebeğim var gelib onla oynamak isdiyolar ... O ne biliyor oyun ne ... ***** ***** bağırışmalar çağırışlmalar ... Lafda dinlemiyolar ... Tükendim artık 14 aydır evliyim yani hep diken üsteyim evimde ... Bıkdım artık ... Keşke hiç evlenmeseydim diyib duruyorum ... Tamam çocuklar anlıyorum ama bide terbiyesizler laf dinleçiyolar ... Kiminse terbiyesiz çocuğuyla uğraşmak zorundamıyım ben ya ... Bazen kendi kızım bile ağladığında tahammül edemiyorum ... Zaten kızım geceleri saat başi kalka bu gece hiç uyutmadı ... Zaten öğlenleri uyku haram evde hep bir gürültü patırtı ... Çocuk uyuyamıyor ki doğru düzgün bende uyuyayım ... Beynimde hep düşünceler var artık deliricem her şeyi düşünmekden ... Sonra kaynanamda kim gelse direk odama alıyor... Kapımı kitlesen aç kapıyı oynamak isdiyolar diyor ... Benim kızım 6 aylık eltimin oğlu 5 yaşında  ... Dün ben mutfakda iş yapıyodum kızım odadaydı ... Eltimin oğlu gidebilirmiyim yanına dedi bende yok gitme yanlız o dedim ... Kaynanam aldı eltimin oğluni geldiler odama bende mutfaktayım ... Sonra ben geldim odama bana diyor ki o çocuğa bişey yapmıyor seviyor onu ... Bende dedim yapıyor elini ayağını sıkıyor ... Daha geçen sizin yanınzda gitmedimi üzerine çocuğun vurmaya kalkdı ... Ben dedim demiyorum hep kötü oynuyur ama yanlız bırakmak olmaz. Ben söylerken sanki kötü bişey diyorummuş gibi anlıyosunuz ama durum bu dedim ... Tamam torunları anlıyorum ama eğer onlar torunları ne yaparsa yapsən benimde susacağımı düşünüyorlarsa hayır susmam ... O zamam böyleydise beni oğluna almazdan önce diycekdi bizim evde torunum paşa hazretleri dihe ... Yok öyle bir dünya evlendim demek ... Benim kimliğim kayb oldu demek diyilki ... Artık kendimden ödün vermekden bıkdım 

Çok uzun oldu farkındayım haklınlzı helal edin!

15 Cevaplar

0 oy
(295 puan) tarafından
Eltunle konuş  yada eşine söyle Allah yardımcın olsun maalesef öyle oluyo ağzını açıp bi kelime söyleyemiyorsun 
(1,663 puan) tarafından
Ya sadece dedim kızımı kimse öpmesin ... O lafımı öyle bir çevirdiler ki  hayret etdim ben ne dedim bunalr ne anladı diye ... Sonra guya kızmışlar oğullarını odama sokmuyorlardı ... 1 kaç gün geçdi yine aynı
(1,663 puan) tarafından
Eltim çok anlayışsız ... Ona göre çocuk ve her şeyi yapa bilir ... Gram terbiye verememiş  .. bir şey dediyimde bile bir beni yutmadıkları kalıyor
(295 puan) tarafından
Odanın kapısına bebk var girmeyin yaz esin ne diyo peki
(1,663 puan) tarafından
Canım kırmızı mühür bile vursam yine takmazlar ... Yani gerçekden ben sabırsız bir insanım ve elimde deyil tahammül edemiyorum ... Yani bazı düşüncesiz evebeynler çocuk doğurub giydirmek yedirmekle iş bitdi sanıyor ya bu beni bitiriyor işde ... Eşim evdeyken ben bir şey dersemm benden yana yani dışarı çıkarmaz abisinin oğlunu hatta ben bir kez kapıuı kitledim diye kavga etdi benle hamileydim o zaman ... Ama odada haylazlık yapsa ben bir şey dersem eşimde yapma falan der ...ve kızım doğdu ben ilk aylarda kızım uyurlen uyurdum kapıyı kitlerdim bişey demezdi eşim ... Ama işte o yanımda olmyor ... Ya işde ya dışarıda
(295 puan) tarafından
Bu konuda sana sonuna kadar katılıyorum benim gorumcemde öyle aynı senin altın gibi tavrını belli et isterki bir dediğin bin olsun esin senin yanında olduktan sonra gerisi boş benim eşim benim yanında bile olmuyo
-Reklam-
0 oy
(804 puan) tarafından
Cok hakilisn valla cnm sesini cikar evini ayir o ne oyle eltilr kaynana ne bu hep beraber daha yokmu gorumce falanda sizle kalsn hc altta kalma valla cekilcek cile dgl insan kendi cocuguna bazen katlanamiyo sennkiler asiri odaya dalmak oynamak ne
(1,663 puan) tarafından
Ben çok sakin bir insanım diye böyle oldu düzenimi eskiden kurmalıydımm hep altdan aldım ama artık dedim kendime bende altdan almıycam lafımı esirgemiycem
0 oy
(3,281 puan) tarafından
Rabbim yardım etsin kuzum bi evin içinde zor eşinle bi konuş 
(1,663 puan) tarafından
Eşim sallamıyor çokda canım ... Sonuçda asıl çileyi çeken benimm... Yanımda olsa söylenir çocuklarla ama genelde o ya işde ya dışarıda bense yanlızım
(3,281 puan) tarafından
O zaman lafını esirgeme  ezilmek susmak zorunda değilsin küsen küssün yapcak bişeyyok canım
(1,663 puan) tarafından
Öyle canım haklısın... Bundan sonra lafımı esirgemem ... Saygıya saygı duymuyorlarsa saygıszılığa saygısızlık o zaman
(3,281 puan) tarafından
Aynen canım boşver susuyonda iyi mi diyolar  sanki
(1,663 puan) tarafından
Öyle canım teşekkürler yorumlrın için
0 oy
(934 puan) tarafından
Canm benim aynı hayatı yaşamışız tek fark benden çekinirdi hepsi çnkü çok sert tepki verirdim kalbi kırLmş incinmş küsmüş umrumda deildi 

Çnkü onLarda beni umursamyrdu en sonunda ewimi ayrdm kurtuLdm ama geL bana sor nasl ayrırdm ewi aman hep kendinden ödün verMe boşver çocuguna bak 
(1,663 puan) tarafından
Canım sert tepki verdiğimde bile haylazlığına devam eden bir dayısı oğlu var eşimin ... Eltimjn oğlu sert tepki versem söylene söylene çıkar ama çok terbiyesiz büyütmüşler saygısız büyütmüşler ...malesef canım ayrılacak durrumumiz yok ... Eltimler taşınmalı ama kaynım önce iş bulmalı falsn filam gün sayıyorum anlayacağın
(934 puan) tarafından
ALLahm yardmcn oLsn cnm benim sabrını artırsın ...❤
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Valla bende sinir oluyorum hele birde cocuguna ses çıkarmayanlar var sanırsın Bi onların ki çocuk. Lafını esirgeme söyle valla. 5 yasında bebek değilya laftan anlaması lazım anası babası öğretmemişse onların sorunu. Sen cocugunu korumak zorundasın. Benimde çevremdeki bütün komşuların cocukları böyle bize gelirlerdi benimkini 2-3 aylıkken çocuğumu korkutur bagırır ağlatırlardı anaları Bi laf etmezler yapma o bebek demezler. Feriştah doğurmuşlar mübarek. Bebeğim birgün beşikte yatıyordu arkadaşın 5 yaşında cocugu geldi beşiği nasıl sarsıyo güya uyutucak cocugum nasıl korktu ağladı anası napıyosun demedi. Cocuklar böyle böyle duyarsız yetişiyo işte, 5 yasında bir cocuğa dur yapma diye dogruyu öğretmeyenin vay haline. 
(25,181 puan) tarafından
Ağaç yaşken eğilir diye boşuna dememişler cnm
(1,663 puan) tarafından
Keşke her kez sizler gibi anlayışlı olsa ... Ama nerde hasta nerde manyak varsa benj bulur
(25,181 puan) tarafından
Benide buluyodu kız neyseki virüs var diye gelen giden olmuyo yoksa varya kavga ederdim ben. Allah yardımcın olsun valla. Yarın birgün benim cocugum birinin cocugunu rahatsız etse sıksa oyuncak atsa yada ne bileyim onu üzse ben kenara çeker cocuguma iyiyi güzeli anlatırım yaptıgının yanlış oldugunu anlatırım gerekirse benimki ağlasın ama topluma duyarsız saygısız terbiyesiz cocuk olmasın. İlerde ben ağlayacagıma çocukken o ağlasın
(1,663 puan) tarafından
Hay ağzına sağlık kardeşim
(25,181 puan) tarafından
..... ❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
tarafından
Çek git annengile ne tahammül ediyorsun daha fazla bu kadar da fazla bence çok bile dayanmışsın
(1,663 puan) tarafından
O kadar kolay olmuyor bazen canım malesef
tarafından
Kolaylıkla değil aslında tahammül edemediğini anlasınlar diye söyledim yinede sen bilirsin ben sadece söylemek istedim
(1,663 puan) tarafından
Yo anladım canım sadece benim annem ve babamda ayrı annemlerin durumu yok bir kızım var ihtiyaçları var ... Çalışa bilirimde çocuğumu çalışırken emanrt edeceğim kimse yok malesef
tarafından
Anladım canım Allah yardımcın olsun kimseye taviz verme sonuç olarak orasida senin evin
0 oy
tarafından
Sen bence bir defa olay çıkart o evde herkes haddini bilsin eşine de biraz bağır çağır o da farkına varsın bazı şeylerin bu kadar rahatlık olmaz böyle Zaman mı hayat mı geçer çocuğun yarın bir gün büyüyecek aklı ermeye başlayacak o zaman sağlıksız bir çevrede büyütmüş olacaksın kendin söylüyorsun saygısızlar diye özel hayatın özel yaşantın hiçbir şeyin kalmamış resmen böyle olmaz canım bizim evimiz ayrı olduğu halde bazen çocuğumuza eşimize bile tahammülümüz kalmıyor kafamızda dağilsin diye kendimizi dışarı atıyoruz umursamaz ol biraz belki daha fazla sevilirsin lafını da esirgeme kim nasıl darılırsa darilsin kimse umurunda olmasın bir çocuğunu düşün eşinde senden yana değilse onu da boş ver annengil yakınsa git birkaç ay annengil de kal bence onlar da anlasın rahatsız olduğunu onlardan
0 oy
tarafından
Ben de birlik oturdum 9 ay o süre zarfında kapım hep kilitliydi 
(1,663 puan) tarafından
Bende esgiden kitlerdm sonra açık bırakdım ben kendimden çok tavuz verdim ayıpdır  .. iyi değil,ay aman çirkinlik düşmesin dedim ama görüyorumki her kes anlayışsız o zaman hadi bende onlarla o dilden konuşayım
tarafından
Herkese hak ettiği gibi davranacaksın bacım onlar senden değerli mi kendinden değerli görme hiç birini
0 oy
tarafından
Ayrı eve çıkma şansın yokmu eşin çalışmıyor mu ne o öyle 3 aile aynı evde 
(1,663 puan) tarafından
Yok canım eşim çalşıyor ama öyke iyi değil durumimiz
tarafından
Allah yardım etsin canım inşallah kurtulursun ordan tez zaman da
(1,663 puan) tarafından
Eltimler taşınmalı inşAllah işler hall olurda giderler
tarafından
Sen git kız kaynana ile mi kalacan bırak onlar kalsn
(1,663 puan) tarafından
Ben evin küçük gelniyim ve de ev onlarən parasını onlar verdiler
tarafından
İnşallah kurtulursun canım
0 oy
(163,472 puan) tarafından
Ayy nasi dayaniyon yaa eltiyle kaynanayla ayni ev 
(1,663 puan) tarafından
Kaynana hiçde elti zor
0 oy
tarafından

Allahm ya delirmedigine şükür et o evde. 

Annenin evine git esin sana ev acaba kadar dönme.

(1,663 puan) tarafından
Annem babam ayrı,,, annemlerin durumu yok,,, eşimdede o durum yok (((
tarafından
Yaa tüh bağır o zaman o çocuklara uzak dursunlar bu ne ya ev değil tımarhane
(1,663 puan) tarafından
Aynen canəım tımarhaneden farkı olmuyor bazen
0 oy
(382 puan) tarafından
Kaynana ile oturanı biliyorum da elti ile nasıl oturulur onu anlamadım allah yardımcın olsun cnm
(1,663 puan) tarafından
Taşınmalılarda aslında sorunlar bir bitse
(382 puan) tarafından
Yani insallah kurtulursun cnm
0 oy
(402 puan) tarafından
Bebeğinin hicbir suçu yok onun en çok sana ihtiyacı var ablamda birlik oturunca tüm hıncını çocuklarından çıkarırdı şimdi çok şükür ayrıldı ve geçmişte çocuklarına tahammülsüzlüğü yüzünden çok pişman daha çok bebeğine merhametli ve sabırlı ol senin stresin ona yansıyor büyük ihtimalle ve bebek uyumaz o şekild e çünkü hissediyor en çok ona karşı sabırlı ol ona sığın o masum bi bebek böyle bi eve belki oda doğmak istemezdi  eşini diret yeter artık de 14 ay kaldın ayrıl daha ne kadar birlik olacaksınız zaten işin sonu ayrılmak şimdiden ayrılın 
0 oy
(1,712 puan) tarafından
Allah Sebr versin canım. yataQ odana HEC kesi alma canım ne deyirlerse desinler altta qalma cevabini verr
(1,663 puan) tarafından
Adi bir söz desem hetta sakit şekildede desem adım pise çıxacağ... Kimse menim qeder hessas düşünmür... Yani yatağ otağı insanın özelidi ama kimse buna diqqet etmir
(1,712 puan) tarafından
tez bir zamanda evini ayirmalisan canım yoksa bele olmaz
(1,663 puan) tarafından
Kaşki elimde olsa ama ne erimde o mesuliyyet var nede o maddi vezyet
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Canım  insan  kaynanasıyla  bile  aynı  ewde  oturmak  istemez  maşallah  sizde elti  falan  da war  Allah yardım etsin  sen sonuna  kadar  haklisin  hiç kimseye  taviz  verme  senin  dediğini  bin yapsalarda lafını  hiç  esirgeme  sen sustukça  daha çok  yaparlar  dişini  gosterki herkes  yerini  bilsin 
(1,663 puan) tarafından
Haklısın canım zaten hep ben sustuğum içib oluyor bunlar
(5,941 puan) tarafından
Susan  insanın  üstüne  daha  çok  geliyorlar sevmediğin birşeye  sesini  cikarki anlasınlar  rahtsız  olduğunu  katlanamadigini

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 557 göst.
27 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,791 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 729 göst.
23 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Isteoylesine (373 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 351 göst.
17 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 413 göst.