0 oy
559 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
18 günlük bebeğim var emziriyorum mememde uyuyor ama rahat yarım saat 1 saat emiyor öyle uykuya dalıyor memeden çekince ortalığı yıkıyor susmuyor, uykuya dalınca alıyorum yarm saat 1 saat en fazla 2 saat  uyuyor aglayarak uyanıyor meme diye gazi hamdolsun çıkıyor hem alttan hem ustten düzenli kaka yapıyor, sütüm cok şükür var emerken sesi geliyor boğazından gidişi olmasa dicem ki doğmadığı için mama verdim doymamıştır belki diye mamayı  yedi  5 dakka sonra yine meme icin ağladı emzik veriuorum anlıyor diliyle itiyor, ne bi iş yapabiliyorum ne uyuyabiliyorum yemek yiyebiliyorum acaba midesi mi yakıyor böyle biseyle karşılaşan var mı normal mi? Gercekten kafayi yicem napayım ben doktora randevu aldm 3 kasıma verdi
notu ile kapatıldı: Başlık soruyu kısaca ozetleyici olmalı

9 Cevaplar

0 oy
(4,285 puan) tarafından
Her zaman bebekler aç olduğu için emmek istemezler senin kokunu meme de güvende hissettiği için seni ister bu dönem mecbur böle gececek
tarafından
Ama cok fazla canım anormal bi sekilde
(4,285 puan) tarafından
Normal sen çok yorulduğum için sana anormal geliyordur
(804 puan) tarafından
Karni doymuyodr cnm benm oglumda ayniydi 2 3saat birakmzdi cunku doymuyodu mamaya basladk doyunca birakmaya basladi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gaz sıkıntısı olabilir tam o zamanları çünkü 
tarafından
Canım gazı çıkıyor hamdolsun gaz aglamasi oluyor gazını çıkarıyorum ama meme aranması var
tarafından
Sütün varken mama verme annesj giderek düzene girer merak etme
0 oy
(6,190 puan) tarafından
Emzik kullan Bebeğin seni emzik gibi goruyor
tarafından
Canım emzik veriyorum sadece uyurken emiyor uyanıkken anlıyor ve atıyor emzigi diliyle
0 oy
(26 puan) tarafından
Birak emsin canm karisma daha ii cabuk gelisir benim bebegim dogdugnda 3 aya kadat gece  5 saat durmamaksizin gunduz tam 10  saat memedeydi gunduzun 5 saati ful bırakmadan sonra 2 saat yataginfa oynardı biraz kucakta gezfiririrdik sonraki 5 saatte ful memede ve sonunda kert duser uyurdu gece 12de tekrar kalkar mesaiye devam :)) 3 ayinda düzel dik :) simdi 7 aylik 5 dk emiyi ve 5 dk daha  fazla emsin diye uğraşıyorum :)) 
0 oy
(704 puan) tarafından
Mama kaç CC verdin?Belki mamayida az vermişsindir.İyice doyduyundan emin ol.Sonra emzige geince Emziği verdiğinde göğsünü açık tut emzikle bebeği göğsüne dayan hani meme veriyormussun gibi yap ama ağzında emzik olsun.Senin kokunu alsın.Ve tülbent atlet gibi biseyini yastığına ser.Basinin altına Kuranı Kerim koy.

Bide emerken ses gelse de yenidoğan yapanların sütü her zaman yağlı yani doyurucu olmayabiliyor.Sen doyuyor sanıyorsun dur ama aç olabilir hep dikkat et buna canım.
tarafından
Canım kilosu 2600 doğdu 1 hafta sonra 2920 1 hafta sonrada 3.300 dü masallah suphanallah toparladı anlayamıyorum artık kuranı kerim var odada 30 cc veriyorum günde ama dün ben uyurken annem 30 cc vermis saglik ocağına gittik 30 cc koydum onu içti eve zor yetiştim yetmedi aksamı 1saalik yola hastaneye gittik 60 cc yaptım arabada giderken emzirdim gidene kadar hastanede agladi 60 cc yi içti eve gelirken yine emzirdim arabada napcamı şaşırdım bugun hic mama vermicem diye inat ettim bol bol emzirdim dedim acaba doymuyor mu demin 30 cc yaptım 5 dakka sonra meme aramaya başladı aglayarak acaba midesinde sorun mu var diye düşünmeye başladım kaka da yapıyor masallah her acmam da dolu oluyor
(704 puan) tarafından
Demekki doymuyor.Bak şimdi sen bebek açken önce emzir iki göğsün de bosalsin.Bebegin durumuna bak.Eger hala araniyorsa emzik ver.Emzigi aşırı çekiyorsa doymamış demektir.Mama yap 60 CC onu ver.Ondan sonra uyutmaya çalış inşallah işe yarar çünkü senin yazmana bakarsak doymuyor demekki.
0 oy
tarafından
Kuzum bunları hepiniz yaşadık ben tuvalete e bile gidemediğim hatırlarım zamanla azalıyo emme süresi sen emzik vermeye devam et mutlaka. Senin kokunu sıcaklığını istiyo bebiş annesi
tarafından
Emzik veriyorum canım aglarken itiyor emziği sadece uyurken emiyor
tarafından
İşte öyle alışır benimki de öyleydi sadece uyurken alırdı sonra 4 aylık olunca normalde de almaya başladı
0 oy
(8,253 puan) tarafından
Ahhh benim kizim öyleydi asla ama asla ne kucakta susar ne ayakta sadece emerken susar gece 12 ye kadar ağlardi emzirmeten kemiklerim birnirne girerdi . Yemek yapmak tuvalete banyoya gitmek hatta yemek için büyük bir lüksü eşim ağzıma koyardı lokmaları kaşıkla icirirdi. Dört ay sonunda düzeldi . Tek kolumla çocuğu emzrirp diğer kolumla soğan dogradigm günlerim old çok zor çok yıpratıcı kaç kere eşimi ağlayarak aradimdaya dayanamyrm erken gel diye. Beş dk tutup sırayla bakardık o beş dk içinde de öyle bir uyursun ki saniyesinde gecerdik uykuya . Allah yardımcın olsun geçecek bu günlerin meraketme
tarafından
Insallah canım masallah diyorum emmesi hosuma gidiyor ama emzirip altını acayım diyorum emziriyorum altini açıyorum acarken katılıyor aglaya aglaya durmuyor bile elim ayagim birbirine giriyor
0 oy
tarafından
Benim oğlum 7 aylik sabah aksam farketmez her uyutmamda 1 saat emziririm kendisi ister bide sabit bi sekilde değil plates topunda zıplarım oyle uyur 
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Senin kokuna ihtiyacı var henüz cok küçük emdirmesen bile biraz okşa konuş onunla 
tarafından
Her an onunla ilgileniyorum canım gozlerinin icine bakıyorum konuşuyorum sakinken

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 588 göst.
7 Ağustos 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde eylul123 (88 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 478 göst.
21 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Ayselaras (304 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 572 göst.
16 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde 2801 (859 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 535 göst.
15 Mart 2024 Diğer kategorisinde Merveemirinannesi (21 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,212 soru

24,095,585 cevap