0 oy
973 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

image

image

Su fotograf bakınca dunyayı kirleten sadece biziz. Bakıp bakıp aglıyorum su kadae merhametli olabilseydi insan oglu belki de Rabbım karsı biz ne yaptık da bunlar oluyor demezdık.. 

Gecmıs olsun İZMİR.. 

9 Cevaplar

0 oy
(5,372 puan) tarafından

Offf ya yazcak bşy bulamadım :'(

tarafından
Ay bakıp bakıp aglıyorum o masum kopegın ellerine kurban olım operım ben :(
-Reklam-
0 oy
(1,712 puan) tarafından
İnsanlar hala isyan ediyor neden neden neden başımıza geliyor diye ama bı donubde kendimizde hatayı bulmuyoruz. Biz insanlar Allah'ın emrettiği Peygamberimiizin bizimde yapmaisni istediği şeyleri yapsaydik belki de bunlar başımıza gelmezdi. Ama maalesef küçücük bedenlere bile taciz edilen dünya da yaşıyoruz ve artık insan kelimesini kullanmaktan utanıyorum. 
tarafından
Yasamak cidden agır geliyor aklımda sadece ileri de cocuklarımı nasıl korurum diye soru var insan cocuk yaptıgına pısman olur mu bu dunya ettiriyor ıste dilerım Rabbım den son bulur butun pıslık seyler..
(1,712 puan) tarafından
Ben şimdiden düşünüyorum ne kadar koruya bilirim ki öyle bir zamandan yaşıyoruz ki artık öğretmenler bile taciz edicek duruma gelmiş nokta da. (İşini laigince yapanlar hariç). Rabb'im öncekile evlatlarımızı sonra da tüm müslüman alemini korusun İnşallah
tarafından
Amın canim amin Rabbım yardımcımız olsun
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Şilamiz var bizim birşeyler almak için  eve yaklaştıkça kendini yırttı kuzum benim akıllı bıdığım. Onlardan öğrenecek çok şeyimiz var
tarafından
Bunların eli ayagı öpulesı gızemım :( sen nasılsın canım yazamıyorum kimseye elım gitmiyor
0 oy
(10,884 puan) tarafından
Bende az önce watsapp tan bu fotoyu paylaştım çok etkiledi beni
tarafından
1 saattir aglıyorum ya keske orda olsam da o patılere kapansan Yaradana kurban :(
0 oy
tarafından

Sağol canım hayvanlar çok güzel <3

Insanlar gibi en azından zarar vermiyolar.

tarafından
Canim sende İzmir dedın dımı nasılsın :(
0 oy
tarafından
Ne zaman bu resmî görsem gözlerim duygulanır 
tarafından
Icım parcalandı..
0 oy
(14,062 puan) tarafından
ALLAH yardim etsin tüm halkimiza
tarafından
Amin Rabbım yardımcımız olsun
0 oy
(164,112 puan) tarafından
Kopyalayip wp paylastim helal et
tarafından
Helal olsun sevdam ne drrmk

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 812 göst.
13 Mart 2021 Diğer kategorisinde ❤ Çimen Gözlüm ❤ (7,094 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 799 göst.
29 Ekim 2019 Aile & Aşk kategorisinde The New ♚ ツ (2,104 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 385 göst.
29 Mart 2022 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,594 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 579 göst.
21 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Zhlfrk (7,615 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,854 soru

24,421,034 cevap

351,569 kullanıcı

...