0 oy
530 göst.
Diğer kategorisinde (25,181 puan) tarafından
İzmirde olan arkadaşlar eminim çok zor durumdasınız ama virüse de dikkat edin ne olur. Tabi ki böyle bir durumda can havli ile insan ne yapacağını bilemiyor ama ne kadar zor olsa da dikkat edin. Eminim virüs tırmanacak dünden beri. Yeterki canlar kurtulsun tabiki. Unutmayalım ki virüste öldürüyor. En azından dışarı çıkanlar durumu iyi olanlar çok dikkat etsin...

10 Cevaplar

+1 oy
(1,629 puan) tarafından
Deprem var dışarı çık, corona var içeri gir. Korkunç bir şey. 2020 tüm dünyayı dağıttı. Her sene birbirinden beter oluyor. Sonumuz hayır olsun. 
(618 puan) tarafından
Amin canim inşallah
-Reklam-
0 oy
(1,712 puan) tarafından
Aynen ya millet toplasmis tlfna video çekiyor arkadaş sana ihtiyaçları yok niye fazlalık yapiyosun deme ama 
(25,181 puan) tarafından
Evt boş yere orda toplanan meraklı kalabalık var. Yakını olanları anlarım bırakıp asla gidemezler ama sırf izlemek için durup bekleyen kalabalık oluşturan cok ama cok insan var
(1,712 puan) tarafından
İnsanın başına ne geliyorsa meraktan geliyor zaten. Onlar yardım değil aksine Zorluk çıkarıyorlar. Sessiz olması lazım ortamın ki bir ses duyulsun diye ama maalesef bazı insanlarimz çok düşüncesiz. Korona var cikmiyalim evde oturalım diyende çok az
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Allahim hem virus hem deprem insanla ne yapacagini sasirdi ne zor yarabbim birde su illet var:(
0 oy
(3,270 puan) tarafından

Evt yaa bende düşündüm birde virüs var tabi:(

0 oy
(945 puan) tarafından

Rabbim insanoğlunu öyle bı sıkıştırdı ki büyüklüğünü gösterdi. Allah'ım korusun ordaki insanları dün gece uyuyamadım Manisa Akhisar'daym o depremin şiddetini yakından hissettik o anları unutamam :( şükür hasar falan yok ama psikolojik olarak çöktüm Ocak ayında bizim burayi vurmuştu. Şimdi de İzmir abimler amcamlar hep orda aklım onlarda yollar da kapalı çantayı yapmışlar bekliyorlarms artcilar çok oluyormuş en büyüğü 5 şiddetinde . Sen koru yarabbim . Dün gece rüyalarıma girdi uyku uyuyamadım :'(

0 oy
tarafından
Aynen mümkün olduğunca toplu yerlerden uzak durmaya çalışın Allah yardımcınız olsun yaa
0 oy
tarafından
Çok doğru canim belki karantinada olup deprem anında kalabalığa karıdansa vardır 
0 oy
(618 puan) tarafından

Aslında böyle şeylere inanan biri değilim ama artık diyorum gitsin 2020 rabbimin gücüne gitmesin inşallah asla rabbime isyan etmiyorum herşey Allahtan ama piskolojimiz bozuldu rahat rahat bir hastaneye gidemiyoruz eskiden sifa bulmak için giderdik hastaneye şimdi korka korka  gidiyioruz hastalık bulasmasin diye :(

0 oy
tarafından
Aynı şeyi bende düşündüm şimdi virüslü birisi bilmeden yardıma gitse Bi çok temaslisi olucak of çok korkunç insanlar virüsten içeri mi girsin depremden dışarı mı çıksın 
0 oy
tarafından
Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık ya

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 93 göst.
30 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde hdyemeryem (83 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 61 göst.
0 oy
1 cevap 60 göst.
0 oy