0 oy
369 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Dun geceden belidir burnu tikali akiyor hapsurdukca bi bakin atesi var mi?

image

11 Cevaplar

0 oy
(1,712 puan) tarafından
Yok kuzu 37.4 üstü ateş sayılır
tarafından
Tamam canim tesekkur ederim
-Reklam-
0 oy
(34 puan) tarafından
Atesi yok ama burun tıkanıklığı benim bebeğim de de oluyor canim arada acyorum burnunu
tarafından
Dun gece burun tikanikligindan hic uyumadi acaba hasta mi olacak
0 oy
tarafından
Hayır yok 37 ve üstü ateş var demek 
tarafından
Cok şükür
0 oy
tarafından
36 normal vücut ısısı bence ateşi var diyemyz 37.5 hafif ateşinin oldugnu gosterir onun üstü ateşinin yüksek olduğunu gösterir ateşi yukselrsede aman sakın sirkeli su yapmayın ateşinin dışardan indiriyor evet ama bu sefer iç ateşi yükselir farkedemzsn doktorlar tavsiye etmiyor burnu tıkalı ise temizleyeblrsn yada bir düş aldır açılır baş ucuna ikiye bölünmüş soğanın ivine karanfil batır köy odayı soğan kokusu sarar ama rahatlatır 
tarafından
Karanfilim yok
tarafından
Ilık bir düş aldır canım burnu açılır soğan tek başına da etki eder denemek istersen geçmiş olsun
tarafından
Denerim canim dus aldiramam hava soğuk
0 oy
tarafından
Ateşinyok cnm 37 de bile ateş düşürücü verme dedi doktor vücudun bağışıklıgnı kaybetrrsn dedi 
tarafından
0 oy
tarafından
Burnunu serum fizyolojik aspiratörle sürekli acık tut. Bol bol emzir. 
tarafından
Tamam canim
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Yok canım ben 4 gündür ateşle uğraşıyorum 38 olmadıkça ilaç verme sakın ateşi çıktığında sarma çocuğu üstünü çıkar ılık suyla sil baktın inatçı mutlaka özel hastaneye git devlet ilgilenmiyor 

Sirke sürme iç ateşi yükseliyor ve kafa ateşi olup elleri ayakları buz gibi oluyorsa hatta morarma bu ateşin daha fazla yükseleceği anlamına geliyor 
tarafından
Tamam canim tesekkur ederim burnunu actim simdilik hasta degil ama hasta olacak herhalde
(4,687 puan) tarafından
Gece uyurken çocuğun baş ucuna soğanı 4 böl karanfilli batır soğana koku oluyor ama soğanın antibiyotik ve antiseptik özelliği var hasta olmasını engelliyor
tarafından
Karanfilim yok sadece sogan koyacam
(4,687 puan) tarafından
Soğanı kaynatıp evde de gezdirebilirsin buharını
tarafından
Tamam canim uyusun yapacam hemen
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Hayir yok canim
tarafından
0 oy
(618 puan) tarafından
Ateşi yok canım 
tarafından
Tesekkur ederim canim
(618 puan) tarafından
Onemli değil canim geçmis olsun
0 oy
tarafından
Yok canim atesi 
0 oy
(163,325 puan) tarafından
Yok atesi askim
tarafından
Cok şükür teyzesi

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 113 göst.
2 Nisan 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Birhilall (1,810 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 87 göst.
14 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Berat (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 243 göst.
2 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yusraaa (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 82 göst.
9 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Kardan_Adam (1,306 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,317 soru

24,056,566 cevap

329,939 kullanıcı

...