0 oy
436 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,129 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kaynanamla birlik oturuyoruz evimiz dubleks her iki katin temizliginide ben yapıyorum aşağı katta bisey eksik olsa kaynanam canımı okuyo.çöp çıkarma saatlerimiz var gün içinde kendi katimin çöpünü atamamistim o yüzden neyse sabahtan ablama gittim iki gün orda kaldım eve geldiğimde yukarı katı nasıl bırakmışsam öyle buldum 9 aylık bebeğim var banyodaki çöp kokmaya başlamış resmen.benim odayı temizlemelerini beklemiyorum.ama üst kattaki oturma odasını onlarda kullanıyo bende dedimki niye çöpü atmamissiniz herşeyi ben yapıyorum üst kat ayrı bir ev olarak mı görüyorsunuz madem öyle ben niye alt katta bisey eksik olursa canımı okuyorsun dedim.sen gelinsin yapmak zorundasın dedi.ondan sonra tartışma çıktı.kaynanam diyo nerde görülmüş gelinin kaynanasına benim copu niye atmadın demesi.niye atmadınız dedim çünkü bende onların her pisliklerini yapiyorum.sizce haksızmıyım kızlar çöpü niye atmadınız demekle
notu ile kapatıldı: Başlık seçiminizi konunuzun içeriğini yansıtacak şekilde yapınız.

5 Cevaplar

+3 oy
(258 puan) tarafından
Gelin olarak kaynanamın bokunu ben temizliyorsam bir annelik yaparakta benim bebegimin çöpünü atsın bir zahmet..
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Haklısın da sen gel bu geri kafalilara laf anlat Allah merhamet versin inşaallah canım 
+1 oy
tarafından
Yapmak zorundasın. Vay han'ım sultanim eteğini de öpeyim mi diyeydin 
0 oy
(3,033 puan) tarafından
2 günde banyo çöpü neden koksun ki yani koktuysada yapacak bisey yok düşüncesizlik etmişler ama bence konu gek bu değil birikmiş ve patlamışsın gibi geliyor canım 
(1,129 puan) tarafından
Bebeğimin kirli bezleriydi canım o yüzden kokuyordu
0 oy
(804 puan) tarafından
Haklisin cnm madem birsinz hersyi yapcksnz oda sende oyle yagma yok valla biz esek dglz

İlgili sorular

+3 oy
9 cevap 482 göst.
14 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde leyla8 (26 puan) tarafından soruldu
+3 oy
21 cevap 937 göst.
+1 oy
8 cevap 442 göst.
2 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde I3lknurum.02 (948 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 580 göst.
29 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Miraysu (2,938 puan) tarafından soruldu