0 oy
665 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İstanbul çok soğuk orası nasıl acaba geceyi dışarıda geçirenler varmı ara sıra yazın bizlere merak içindeyim kendi adıma 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Halam lar orda çatıda lar şuan kadın banyoda yakalanmiş depreme tansiyonu felan çıkmış off çok kötüydü sesi :(
tarafından
Allahım yardımcıları olsun benimde en korktuğum şey banyoda yakalanmak banyoya her girdiğimdede aklıma gelir şimdi olsa ne yaparım allahım derim çarçabuk işimi halledip çıkarım inşallah en az hasarla atlatırlar sizede çok geçmiş olsun
-Reklam-
0 oy
(777 puan) tarafından

Mecbur girdik canım çocuklar var :( ara ara artçılar oluyor korkuyoruz ama yapacak bişey yok.çantalarımız hazır dilimizde dua Allah'a emanetiz hepimiz

(777 puan) tarafından
Allah razı olsun canım
(7,118 puan) tarafından
Eşim 95 dinar depremini yaşamış anlatinca ağzım açık dinlemistim. Ankaradayım ama aklım oralar da . Gecenin bu soğuğun da çocuk,  bebek kadınlar yaslilar ne yaparlar diyorum :(
(777 puan) tarafından
95 depreminde ben çok küçüktüm denizliye köye babaanneme gitmiştik orda yakalanmıştım.dün gibi aklımda sallantıyla uyanmıştım ne olduğunu anlamamıştım bile.ama çok korkmuştum annemle babam da yanımızda yoktu.o korku bende kaldı.bugün attığım çığlıklarla inlettim her yeri.çocuk gibi ağladım evlatlarıma bişey olacak diye çok korktum.korkunç bi sarsıntıydı.
Belediye çadır kuruyor arabalarında çoğu insanlar ama yürek yangınına ne iyi gelecek bilmiyorum
(7,118 puan) tarafından
Içimi yaktın bacım :( anne olarak tek korkumuz evlatlarımız zaten.  Rabbim beterinden korusun hepimizi:(
(777 puan) tarafından
Aminn canım hepimizi Rabbim korusun Allah hepinizden razı olsun
0 oy
(5,932 puan) tarafından

İcerdeyiz tir tir titriyoz:'(

tarafından
Korkma canım daha büyük olmayacakmış uzmanlar öyle söylediler yatıp dinlenmeye çalışın elektrik varmı bu arada çoğu yerde yokmuş
(5,932 puan) tarafından
Cnm elektirik var ama yatamıyoruz ki her sarsınyı deprem sanıyoz
(1,150 puan) tarafından
Sen de mi izmirdesin canım?
(5,932 puan) tarafından
Evet cnm bende izmirdeyim
0 oy
(1,546 puan) tarafından
Biz girdik ama burdaki boş arazilere insanlar araçlarını çekip içinde yatıyor birde çadır kuranlar var
tarafından
Yazık bu soğukta hasarlı demekki binaları
(1,546 puan) tarafından
Yok çok korkuttu 30saniye hiç bukadar uzun gelmemişti banada
0 oy
(7,931 puan) tarafından

Çok üzüldüm :(

Allah yar ve yardımcınız olsun 

image

0 oy
(1,038 puan) tarafından
Valla evimiz sağlam şükür ama her binadan yerden catirmada seslerini net bir şekilde duyduk fay hattı binaların temelini yolların temelini fena halde sarstı 2.yi kaldıramaz bence evin içinde tetikteyiz resmen Allahım bizleri korusun
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Girdik mecburen kızım çok üşüdü 

Aç sebil kaldık ortada

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 844 göst.
1 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,505 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 262 göst.
1 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Elifkya1 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy