0 oy
612 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (704 puan) tarafından

Bu gece uyuyamam ya uyuynca deprem olursa nasil korkuyorum :(

16 Cevaplar

0 oy
(3,272 puan) tarafından
Bende oyle kafamda dusunur duruum bu gece em son elazog depremindede oyle olmustum
(704 puan) tarafından
AllHm korusun ya
-Reklam-
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Uyusanda uyumasanda engel olamazsın hıc olmazsa uyu sabaha dinc ol Allahın emri bu dua etmekten Baska yapacak bisey yok
(704 puan) tarafından
Ayni eşim gibi konştn cnm
(3,675 puan) tarafından
Valla oyle ama rabbim tevekkülü sever rabbim affeder insallah bizi affederde bu yıl kadar kotu Bi yıl gecirmeyiz
(704 puan) tarafından
Insallah yavrularimiz icin temiz bi gelecek olur
(3,675 puan) tarafından
İnsallah :(
0 oy
(3,060 puan) tarafından
Bende uyuyamıyorum ya rabbim beterinden korusun :((
(704 puan) tarafından
Çanta hazrlaym diyorum bebegm uyuyo benim odamda o uyuynca giremem hemen uyanir kalldim oylece
(3,060 puan) tarafından
İzmirde misin canım
(704 puan) tarafından
Yok cnm ama izmirde olmamiz gerekmiyomu gecen defer elazgda oldu şimdi izmir.yakinda bizim oturdugmz yerler
(3,060 puan) tarafından
Korkma canım bol bol dua et rabbim beterinden korusun
0 oy
(3,521 puan) tarafından
Elazığ depreminde malatyadaydım canım çok çok kötüydü düşündüğüm tek şey bu binanın altından nasıl çıkarız dı her yer çatır çatır ediyordu 1 ay doğru düzgün uyku girmedi gözüme çok kötü bişey rabbim herkesin yardımcısı olsun :(
(3,521 puan) tarafından
Ay canım ya çok stres yapma herşey olucağına varır tedbir bizden takdir Allah'tan
(704 puan) tarafından
Aynen kuzum uyuyalm bari oglumuda zar zor uyittum yine uyanr 1 saate
(3,521 puan) tarafından
Uyu canım erkenden Allah korusun yine olursa uyanabilesin
(704 puan) tarafından
Rabbim korusun herkesi
(3,521 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(25,177 puan) tarafından
Kaç gece uyumıcaksın elbet uyucaz herkesin çoluğu çocugu var onları düşünmek zorundayız uyumayıp eline geçecek tek şey cocuguna ye yemeyen yorgun Bi birey
(704 puan) tarafından
Haklisin canmda az once bi post vardi gece 4 te deprem olcak diye namaz.klp dua ediyorum ama korkum gtmyo
(25,177 puan) tarafından
Öyle saçmalığa inanma allahtan başka kimse saati zamanı bilebilir mi ne kadar profesör olursa olsun bilemez. Akla mantığa sığmayan şeyler yazıp çiziyorlar
(704 puan) tarafından
Haklisin kuzum rabbim hepimizi korusun
0 oy
(23,042 puan) tarafından
Ben uyumam dua ederim uyumucam zaten düsunmekten en iyisi dua edelim 
(704 puan) tarafından
Ettim canm fetih suresini okudum
(23,042 puan) tarafından
Allah kabul etsin bende hayatini kaybeden kardeslerime Yasin okudum insallah
(704 puan) tarafından
Yasinde okudum canm allah kabul etsin niyetimizi
(23,042 puan) tarafından
Amin amin zor
0 oy
tarafından
İstanbuldayım eşim uyudu kızım uyudu ben uyuyamıyorum uyursam depremle alakalı kabuslar görürimkesin
(704 puan) tarafından
Zaten bende hergece bi kabus goruyorum
tarafından
Allahım korusun bütün müslümanları
0 oy
(917 puan) tarafından
Bnde uyumuyorum 14 aylık oğlum var uyuttim onu kndim nöbetteyim eşim jandarma İzmir'de yasiyoruz enkaz bölgesinde güvenlik sagliyorlar bu gece yani yanlızım kalbim pır pır atio  allahim bidaha yaşatmasın başımız sagolsun yaralılar da şifa bulsun bı an evvel
(3,270 puan) tarafından
cnm sen de güveli bir yere gecseydin ne bileyim eşinin yakınlarında bir çadır filan yalnız kalmasaydın:(
0 oy
(1,542 puan) tarafından
Bende uyuamıyorum korkudan 
0 oy
(163,308 puan) tarafından
Bende uyumamda sen corumlu postunu niye sildin gicik oluyom post silenlere
0 oy
tarafından
Biz köydeyken uyku da depreme yakalandik 4 küsur du gece 3 de kaynım odaya bi geldi abi deprem oldu kalkın diye ben hiç bisey hissetmedim uyuyorum onun sesine uyandım o gün çok korktum Rabbim uyku da o anı yaşatmasın uyanıkken yine kaca bilirsin belki de uyku da çok zor babamın halası düzce depremin de uyurken üstüne kolon devrilip ölmüş 
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Uykum var ama uyuyamiyorum.  Çoluk çocuğu düşündükçe içim acıyor. Rabbim daha beterinden korusun hepimizi. 
0 oy
(13,671 puan) tarafından

Üniversiteden çok yakın arkadaşım biraz İzmir de yaşıyor ve ulaşamadım aklım onda :( halamlarda bayraklı da oturuyor çok korkmuşlar çok kötü burası dediler Allah yardımcımız olsun 

0 oy
(1,038 puan) tarafından
Geçen sene İzmir'de yine oldu uykumdan sicramistim bu günü asla unutamıyorum gözüm hep avizede uyumaya korkuyorum ve düşünmüyorum da 
0 oy
(1,018 puan) tarafından
Benm..  annemde kalcam bu gece kocamı eve yolladim :) tekirdağ da yaşıyorum bizde çok hissettik. 
tarafından
İyiki hissetmedim ya zaten panik atagim var Rabbim bir daha yaşatmasın insallah
(1,018 puan) tarafından
Ayy iyiki o zaman... amin cnm.insallah. korkudan uyuyamiyorum işte..
tarafından
Dua et canım Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah
(1,018 puan) tarafından
Ediyorum valla hepimiz için Rabbim bir daha yaşatmasin hiç kimseye o korkuyu o acıyı..
tarafından
Aminn canım
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Uyumayam ben Allahım sen koru bizleri

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,467,065 soru

24,038,911 cevap

329,044 kullanıcı

...