0 oy
1,032 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Kuzenim ve ben kapaliyiz once ben kapandim geri kalan herkes acik annem teyzelerim. Ben kapandigimdada cok tepki gostermislerdi alistilar simdide kuzenim kapandi ruyasinda gormus bebegi vefat etmisti karnindayken 9 aylikti onu felan gormus ruyasinda cok etkilenmis namaza basladi sonrada kapandi neyse teyzem cok sinirlendi habire açıl diye baski yapiyor. En son kavga etmisler teyzem izmire tasindabbubarada biz ankaradayiz kuzenim burdaydi annem engelledi beni dedi sonra deprem haberini aldik annesini ariyo ulasamadi engelledigi icin kardesini aradi o ulasti ve cok endiselendi anlatmak istedim sizr neden boyle yapiyo hic anlamiyorum Allah teyzeme vicdan versin. Bu arada kuzenime o kadar yakistiki kapalilik yuzu o kadar nurlandiki onu oyle gordukce cok seviniyorum 

17 Cevaplar

+2 oy
(163,515 puan) tarafından
Vicdandan önce akil versin rabbim
tarafından
Aminnnn
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Çok yazık çok
+1 oy
(704 puan) tarafından
Kapalılılar açıklara karışmiyor açiklar neden karişiyor herkes özgür bence bi bayana kapalilik daha cok yakişiyor
+1 oy
(1,437 puan) tarafından
Bu nasil bir anne .bende kapaliyim esim isdedi ve kapandim cokda mutluyum.anne boyle bir sey yaparmi.kapandi diye kizin engellerimi.
0 oy
(5,372 puan) tarafından
Bazıları öyle ya bizim burdada karşı olan çok insan var 
0 oy
tarafından
Teyzen Müslümanım diyorsa yalan söylüyor. Allah ona nasip etmediğini kızına etmiş ne güzel. Kapandığı için reddeden anne nasıl bir yürek taşıyor gerçekten benim aklım kavramıyor. Allah ıslah etsin hidayet versin 
tarafından
Muslumanim demiyo zaten bilmiyorum inancini. Bende kavrayamiyorum neden boyle yapiyo banada cok laf soylemisti
tarafından
É inancı yok inancı olanı da içi kaldırmıyor ona safsata geliyor o yüzden size laf ediyor başınızı bağlayınca beyninizi köreltmişsiniz gibi görüyor ayrıca onunda yaptıklarına zaman zaman laf etmeniz endişesini diyecem de tam olarak endişe değil işte anla yani duymak istemiyor
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Herkes özgürdür m bende kapalıyım ama bakım ailede açık olanlar da var.  Herkes kendinen sorumlu:( geri kafalılık bu eski kafa
0 oy
(1,909 puan) tarafından
Çok tuhaf kapan diye baskıyada kapanma diye  baskıyada karşıyım doğruyu gösterin anlatın anlayan anlar anlamayan anlayacağı günü bekler..
0 oy
(1,706 puan) tarafından
Gurur duycana Allah içine Allah korkusu versin 
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Rabin böylelerine se bu saatten sonra doğru yolu göstersin inşallah 
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Annesine üzüldüm rabbim doğru yola getirsin belki deprem sebep olur
tarafından
Konustuktan sonra tekrar engelledi konusurkende kapat beni yanliz birakin engelliycem seni dedi sanmam yani
(4,959 puan) tarafından
Ne halk varsa görsün ozaman
0 oy
(945 puan) tarafından

Allah akıl fikir ve vicdan merhamet nasip etsin teyzene yazık çok yazık bu felaketler boşa değil. Kopsun kıyamet insanlık daha ne kadar cirkinlesebilir ki ???

Rabbim kuzenini de seni de utandırmasın daim eylesin insaAllah bende kapaliyim ve durumdan gocunmuyorum çok şükür<3
0 oy
tarafından
Benim ablam olucak kişi de ben kapanınca istemedi eşimle o ara sevgiliydik yok dedi oğlanın ailesi için kapandı onu açık istemediği için istemiyorlar  mış beni millete öyle söylüyodu Allaha bıraktım onu 5 vakit namaz kılan biri hemde ben ömür boyu kapanmayı düşünmüyorum diyo halama söyledi oğlan için kapanmış diye halam da ne güzel olmuş bak vesile olmuş dedi 
0 oy
(852 puan) tarafından
Allahım yarabbim gelde delirme. Kusura bakma bu kelimeyi kullandığım için ama hakkını veren kapalılara kurban olsun bu dediğin kişiler. Gerçekten anlamıyorum.  Neyse sinirlenmicem
0 oy
(61 puan) tarafından
Siz böyle karakterli davranın her zaman maşallah size... Onlar elbet bir gün sizi anlayacaktır.. Kapalı açık fark etmez insanız, yadırgamamak lazm
0 oy
(121 puan) tarafından
Bende açığım ama ne olursa olsun Müslümanız. Müslüman bir ülkede kapandı diye öz kızını engellemek nedir cidden Allah vicdan versin. Eskiden açıldı diye yaparlardı bunu hey Allahım ne günlere kaldık
0 oy
(193 puan) tarafından
Gayet açık bir bayanım, ailem de aynı şekilde ama bir sürü kapalı arkadaşım var. Öğrencilerim kapanır gelirlerdi ve nasıl olmuşuz diye sorarlardı. Asla çıkarın o örtüyü demedim. Evet açığım böyle yetiştim ama belki birgün Allah'ın rızası için kapanırım. Kimse kimsenin tercihine müdahale edemez! Eşi istedi ya da ailesinden başka bir üye istedi diye kapananlar var, o zihniyetlere de zaten arkadaş olamayacak kadar uzağım :) 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 302 göst.
0 oy
7 cevap 322 göst.
18 Ekim 2021 Diğer kategorisinde GSmsl (853 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 395 göst.
22 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde halimegokmennn (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 487 göst.
4 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Humaninannesi (1,118 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,305 soru

24,167,361 cevap

335,676 kullanıcı

...