0 oy
430 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bisey alsalar torun için aldık ne sen ne kocan için deil diyorlar bisey oluyor torun için yapariz ederiz sizin için olsa yapmayız falan diyorlarmı anneniz kaynananz kayinpederiz veya babaniz

8 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Bnm kaynana da tatli ne yaptiginda oglum yesin torun yesin derdi bnde onlar sevmiyo bn yiyom dedim yapip getirmedi bi daha
(6,190 puan) tarafından
Niye sen insan değil misin?Yeminle insanların psikolojik sorunları var
(1,878 puan) tarafından
:Ddfsg ohh haketmis valla çok sinir oluyorum öyle diyenlere onların canı varda bizim yok mu demi :))
tarafından
Ne biliyim bnim dilim sivri ona karsi ya batiyo galiba
tarafından
Bi bozuldu ama oyle deyince :))
(1,878 puan) tarafından
Galiba boşver en iyisini yapıyorsun ezdirme kendini
(1,878 puan) tarafından
:)) iyi olmuş haketmis
tarafından
Ezdirirmiyim bacim onlara hak bu yaptiklarim
(1,878 puan) tarafından
Hakedene hakkını vereceksin valla benim kaynanamda sofraya otururuz oğlunun tabağını doldurur sanki ben evde aç birakiyom :D
tarafından
Birak doldursun  . Olan senin herife olur kiz  gobek baglarsa :)  kaynana zaten gozumden dustuydu iyice dibe batmaya calisiyo iste
(22,057 puan) tarafından
Rabisim bensiz kaynatiyonmu
tarafından
Askim goremedim seni
(22,057 puan) tarafından
Kiz senin kaynana cok cadoloz
tarafından
Disi seni ici beni yakar
(1,878 puan) tarafından
Aynen göbekli olsun daha iyi kendi bilir valla herkes ona göre değer görüyo işte bacım :)
tarafından
Deveye diken lafini bilir misin
(1,878 puan) tarafından
Bilmez miyim :D
tarafından
Hah tam ondan lazim iste kaynanama
(1,878 puan) tarafından
Aynen benimkinede  valla
tarafından
:))))) bnde onu ediyom :)
(990 puan) tarafından
Benimkide  sanıyor gönderdiklerini ben yiyorum oğlu yiyor benim çocuğum zaten herşeyi evde goruyor. Illa sana gönderdim diyor  yok diyorum ben yemiyorum inanmjyor galiba
tarafından
He yiyom de kiz
(990 puan) tarafından
Aç gözlü ilan eder valla çok şükür anamın evinde de eşimin evinde de herşey var ki ben eşime diyorum isteme şunlardan bisey fındık vs
(990 puan) tarafından
Ben zaten kuruyemiş şu bu sevmem öyle abartilida herşeyi yemem
-Reklam-
0 oy
(6,190 puan) tarafından
Öyle bi şey deseler eee yani ne demeye çalışıyorsun derim.Gozume gözüme niye sokuyor ki yaptigini
0 oy
tarafından
Evet 4 senelik evliliğim de bir kere vantilatör istedim oda size geldiğimde rahat ediyim çok sıcak oluyor çatı katı diye.  Önce laf ettiler sonra aldılar aldıktan sonra da konu komşuya bile torun için aldik dediler. Ölsem bir bardak su istemeye çekinirim artik 
0 oy
(990 puan) tarafından
Benim annem senin için gelmedik tornumuz için geldik diyor
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Yeri geliyor herkes diyor
0 oy
(1,909 puan) tarafından
Benimki bi iki kere yemem getrmişti oğlum seviyo bunu yesin dedi bende ben yemiyeyimmi dedim o da saçmalama demişti bida da öyle demedi yiyin diye getriyo :D ama eşimin cimri babannesi çok değişik bi kere bi tane haşlanmış patates eşime getrmişti şok olmuştım :D 
0 oy
tarafından
Benim annem babam birşey alınca ilk kızıma sonra bize alırlar o yavru senin parçan canın senin canın da benim canım derler hiç beni kenara atmadılar tabiki öncelik torunları oldu ama kendi evlatlarını kenara atmadılar Allahım binlerce kez razı olsun 
0 oy
tarafından

Annem der yemek alsın onlar için aldım siz ikinci plan der hatta annem eşimin benden daha iyi olduğunu bile söylüyor:D

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 387 göst.
14 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,266 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 764 göst.
14 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 1,074 göst.
6 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 261 göst.