0 oy
1,023 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Bu iki görüşte iğrenç ötesi öncelik insandir gunah sevap iyi kötü sagci solcu aydin yada değil herkes hesabını Allaha verir 

image

image

20 Cevaplar

+2 oy
(16,787 puan) tarafından
Politika yaratmak tek amaçları başka bişey değil her ne olursa olsun ölen bir can ve küçük masum çocuklar ahmaklar kafalılar. Nereye gidesen git çok fazla.zati
tarafından
Ister lgtb olsun ister carsafli ister mini etekli orda yaşayanlar insan hesabini sormak ne haddimize
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Yok artık zinanın.bazkentiymis kendi memleketlerinde kendi aile.iclerinde.kendi çevrelerinde yapmadıkları ***.yok ama.neymis zinanın baskentiymis ne alaka o zaman gavur ülkeleri yerle bir olurdu kalmazdi
tarafından
Haklisin bacim dusunmuolar iste
0 oy
tarafından
Daha one cikma derdindeler bu durumda bile
tarafından
Aynen öyle
tarafından
Allah akil fikir versin
0 oy
tarafından
Allah onları ıslah etsin inşallah 
tarafından
Amin inşallah
0 oy
(25,107 puan) tarafından
Insanlar korkudan ölüyor dört kaybimiz var 120 yarali ciddi bi felaket sallanip gecmedi yikti bunlarin derdine bak ya 
0 oy
tarafından
Bunlarda nasıl bir beyin var acaba
0 oy
(434 puan) tarafından
linclemislerdir çoktan twitter hesap donmustur 
0 oy
tarafından
Dinini yaşayan da var izmirde yaşamayan da kimse yargılayamaz bunu herkes kendin den sorumlu ne masum insanlar  var.  Erzurumda da oldu deprem. Van da da. Hatay da yangın oldu bunlara ne diyeceksiniz okumuş cahiller 
0 oy
(1,018 puan) tarafından
Bunları yazan müslüman olamaz .  Müslüman din kardeşinin acısına üzülmeli,  sevinmemeli...
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Zinanın baskentiymiş miş Allah seni ıslah etsin insallah benim tüm anne tarafım İzmir de ve yuzde 90 ı da bes vakit namazında. Allah onu ıslah etsin
0 oy
(1,346 puan) tarafından
Millet mal yaaa harbi millet maal deprem olmuş millte can derdinde ama sosyal medyadakiler yok zina yüzünden yok chp yüzünden yok akp binaları iyi yaptırmadı yaa bu boş işlerle ugraşacağınıza bi dua edin demi kendi başlarına gelse ne dicekler merak ettik sanki tek zina yapanlarin başına geliyo her türlu insan her memlekette var sonuçta
0 oy
tarafından
Bu iki tarafın yazdığı yorumların ikisinede karşıyım sonuçta ızmirde bir afet yaşadık biz annem babam ben oğlum ve kedim ne olduğunu anlayamadan kaldık yerimizde ev yıkılıyor sandık şimdi Lut kavmine ne oldu unutmayın yorumunıda hanımefendinğn yaptığı yorumada karşıyım sonuçta hepimiz yaşadık aynı olayı artık sağ sol olarak bakılması gerçekten çok insafsızca 
tarafından
Aynen bnde oyle ikisinede karşıyim herksin günahı sevabı Allahla arasinda
0 oy
tarafından
Cok kotu sallandik oglumlaydik sehadet getirmeye basladim besmele dualar 

Allah onlarin belasini versinn 
tarafından
Belada okuma kuzum Allaha havale et
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Yazlıklar olsun yaaa!!!
tarafından
Aynen kuzum
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Yazık bunu düşünenlere 
tarafından
Akil fikir versin inşallah Allah
0 oy
tarafından
2 tarafta cahil merhametsiz ahmak başkada bişey değil böyle zihniyeti ***** insanlar yüzünden hep ülke bu hale geliyor!! 
tarafından
Doğru kuzum cahillik ne sag ne sol
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Bunlar bilerek yapıyor ortalığı kışkırtmak için dini alet eden pislikler 
tarafından
Aynen haklısın kuzum
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Ne beyinsz ler var ya sanki yüzyıllardır tek deprem sanki İzmir de oldu.isin zina kısmına gelirsek böyle düşünen zihniyetelrin yaşadığı yerdeki yasayan insanların  zihniyetleri de böyle genelde tecrübe ile sabit eve karılarını kapatırlar peçe taktirirlar erkekler başka kadına gider veya tam tersi kadınlar erkekleri uyutur ayakta.oteki türlüsü de saçma herkes kendine pay çıkarmaya çalışıyor sanki bunlar ölümsuz
tarafından
Cok haklısın bacim
0 oy
(3,818 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

bide bu var

Depremin zinası olmaz politikası olmaz şakası hiç olmaz Rabbim beterinden korusun çok zor çok 

Binanın yıkılma annını gördüm çok kötü oldum Allah yardımcıları olsun 

tarafından
Siyasete cevirmis isi adam ya
0 oy
tarafından
Çol çocuk boşver dediklerini fazla ciddiye almayın
tarafından
Valla ya akil yasta değil basta ama bacim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 573 göst.
9 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Meryem0123 (1,929 puan) tarafından soruldu