0 oy
880 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (627 puan) tarafından
Kızlar kaynanam herşeye karışıyor evde doğum için yanıma geldi ama kışı da yanımda geciricek artık karismalari çekemez hale geldi annemde yanima geldi ama annem hemen gidicek anneme karışıyor kardesime annem onun yüzünden sıkılıyor evde daraliyorum bunaldm resmen bugün annemle konuşurken kapıyı dinlediğini farkettik  iyice sinirlendim eşimi. Yannda anne herşeye nie karisiyorsun yapma zaten gidicekler baş başa kalcaz bana iftira atıyor deddi eşime bende dayanamadım sinirden bağırdım isim gücüm yok sanaami iftira atıcam yapma.ki söylemeyim deddim eşimde anne seni doğumdan sonra gondericem deddi ve eşim bana birşey demeden göreve gitti yüzündeki ifade yi unutamıyorum sinirlendi bana birşey demedi ilk defa bana sarilmadan göreve gitti  annemde kaynanama kızımdan korkuyormussun oğluna böyle soylemissin sana kızım kızmış ondan deddi ben öyle bir şey demedim deddi oğlum görevden gelsin soylicem deddi ortalığı karıştırdı Onu Allah a havale ediyorum ne yapsa gözüme batıyor artık nefret ediyorum

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bu lohusaligi dogumu varya zehir zikkim ediyo bu bazı kaynanalar. Pislikler ya. Bende okadar nefret ediyorum ki sesini duymaya tahammülüm yok. Eşimden görüntülü ariyo kizimi gormek icin sesini duydukca fena oluyorum. Cocugumu sevmesine bile tahammülüm yok
tarafından
Kiz zaten gitmeye yer ariyodu bide bakıyo ayagina giriyodu. Zor bi süreçten gectim. Bide esime kalkip çocuğu kucagima almama izin vermiyo birakmiyo sallayayim yok bilmem neler. Okadar gicik almistim ki. Haftaya gelecekler burdaki evlerine. Hergun kesin gelir nasil katlanacam o suratına bilmiyorum.
(627 puan) tarafından
Sinir oluyorum kendisine 65 yaşında yesin içsin keyfine baksn ama.karismasn cidden artikgorsem sinirim tepeme çıkıyor deddim anne senin yüzünden kimse gelmicek evime neden karisiyorsun
(615 puan) tarafından
Aynen oyle cnm bnmde hamileligimi burnumdan getirdi gudubet kadın.simdi konusmuyoruz inslh hep oyle kalir ne rahatım oh
(627 puan) tarafından
Sen kurtulmuş sun :/
(615 puan) tarafından
Pek sayilmaz konusmuyoruz ama ayni evdeyiz malesf
-Reklam-
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Anlamadığım şeyi ıkisinin ne işi var annen gelsin gitsin sonra kayınvalide  gelsin tövbe tövbe bu büyüklerde cocuk gibi ayni yaa
(627 puan) tarafından
Kaynanam yaşlı inadına geldi
(1,908 puan) tarafından
Ayyy sınır eder insani yaaa tut ağzını otur demi ne geciyo ellerime acaba Öbur dünyalarını düşünmüyorlarmi bu insanlar
0 oy
tarafından
Bu kaynanalarda var ya tam dayaklık yuva yıkan cinsten oğlunu gelinini mutsuz edeceksen neden evlendiriyosun hepsi şizofren gibi Allaha sükürler olsun kaynanam cok iyi bir insan ve benim eşimde annesine çok düskün hele bi de kotu biri olsaydi evliligim huzursuz olurdu hep
(627 puan) tarafından
Birşey konuşuyoruz annemle üstüne çekiyor bide anlamamazliktan geliyor illa ayrıntılı anlatcam işine geldiği gibi davranıyor
tarafından
Allah hidayet versin hiç takma kafana kendini tüketmene değmez
(627 puan) tarafından
Eşim göreve gitti bana ilkkez sarılmadan gitti  normalde beni arardı.aramadi bile eşimle aram bozuldu
tarafından
O da haliyle annesine stres yapmistir annesi devamli sizle yasamiyosa uzun süreli bi huzursuzluginuz olmaz insallah
0 oy
(1,346 puan) tarafından
Yaa sabır bu kaynanalarin derdi nee yaa Allah korkusuda mi yok hamile gelinle uğraşıyor Allah onun kizınada yalanci ve itici kaynana versin tabi kızı varsa
(627 puan) tarafından
3 tane kızı var bana iftira atıyor deddi sinirden bagirdim eşimde birşey demedi bana göreve gitti
0 oy
tarafından
Allah aşkına bunların amaçları ne yaa tamamen huzur bozmak yaa
(627 puan) tarafından
Kendisi masum rolüne girdi ben birşey yapmıyorum dio ya gozlerimle görüyorm zaten gidicekler nie karisiyorsun.deddim bide anneme onu kırarsın bunu kırarsın yatak odamın kapısını sürekli kapatır  dengesiz  sanki kendi evi gibi hersyee burnunu sokar

İlgili sorular

+1 oy
19 cevap 941 göst.
28 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 898 göst.
18 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Asel Linam (976 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,028 göst.
24 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ecrinsu (94 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,104 göst.