Oglum sabhalri gec uyanıyo benim yani uyanir uyanamz emziriyorum geri yatiyo o yuzden kalkar kalmaz tuvaleti lavabolari yikiyorum banyonunkini falan sonra toz alicak yerleri yapiyorum yatak odasi ve televizyonu sonra makina silme camasir varsa geceden ayarlamaya calisiyorum esim evdeyken bide ben mutfagimi toplayip yatiyorum ve haftada 1 mutfak tezgahini komple bosaltip klorak ile yikiyorum
Ayyy bende biktim bu ev islerinden simdi bile neyi nerden baslasam bilemiyorumki hic vakit bulamiyorum bazen temizliyorum ama gonlumce olmuyor kendi kendime diyorumki yarin bastan tum islerimk yapicam sabah oluyor yine olmuyor yemek yapiyorum evi supuruyorum bi bakmisjm kiz uyanmis resmen deliriyorum neyi nasil yapacam hala bilmiyorum sasirib kaldim oyle
Benim esim bir gun evde bir gun iste oluyor. O iste oldugun gun tum evi silip supurjyorum. Gunluk yemek yapiyorum eger esim evdeyse. Yarin ise baslicam o zamanda ikindin vakti yapiyorum genelde. Biri dort yasinda biri uc aylik iki cocukla boyle oluyor
ben bir aydir bebegim uyudukca işimi temizligimi yapiyodum evim tertemiz oluyodu kayınvalidem bebege bakmaya geldi onun pesini toplarken evi cop goturur oldu
1,494,586 soru
24,417,010 cevap
351,313 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın