0 oy
550 göst.
Diğer kategorisinde (680 puan) tarafından

VID-20201028-WA0007.mp4 (7,7 MB)
Kızlar aslında cok neşeli bir cocuk onunla oynadığımda sesli süler ses cıkarır annem dün görüntülü konuşurken kızın dilsiz gibi niye ses cıkarmıyor dedi daha 2ay 10 günlük sizinkiler nasıl normal mi yada annem mi abartı

19 Cevaplar

0 oy
(826 puan) tarafından
2 aylık çocukta normal canım 
-Reklam-
0 oy
tarafından

Anne bi git deseydin 

0 oy
(4,173 puan) tarafından
Kiz anneler der boşver takilma üzme kendini
0 oy
(2,916 puan) tarafından
2 aylık bebekten ne bekliyo acaba 
0 oy
(461 puan) tarafından
Mallah yerim ben onu  2 aylik bebeden annaanne demesinimi bekliyo annen bismillah daha bi 5 aylik olsun anneni takma canm daha cok kucuk
0 oy
tarafından
Ayyy dilini yerim.prenses bu annelride anlamiyorum ne yapacakmis 2 aylik bebek üzülme  annesi bak agzini oynatiyor bir aya kalmaz cikarir ses normal
(680 puan) tarafından
Dün gece uyku uyumadım ilk cocuğum ve tek başıma baktım bişey olucak diye canımdan can gidiyor bide böyle söyleyince cok üzüldüm kayınpederim de cocuğun kafa yapısı bozuk diyip duruyor
tarafından
Canim.bak.oglum 9 aylikti bacaginin ustune basmaz yikilirdi oldugu yere dediler bunun bacagi tutmuyir bende aglardim.doktor sorun yok.derdi ki 14 aylikken yürüdü  kendimi uzmemle.kaldim.yeni dogmustu ayy kafasının  tepesi niye sivri derlerdi zamanla toparladi düzgün  simdi dogdu ilk bir ay gozunu acmadi oglum gunde 10 dk acti sadece dediler bu kör gözü  görmüyor doktorlara götürdüm normal dediler bisey yok.cok.şükür dogdu banyo yaptiriken burnunu sıkın burnun yanlari büyük  dediler halbuki küçücük  iste bak dedilerde dediler agladim üzüldüm  olan bana oldu kimseye bisey olmadi bi sorun yok:)
(680 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım:) :)
(8,312 puan) tarafından
Sana da ne çok şey demişler canım ya bu insanlar neden böyle sürekli kusur arar ki :(
tarafından
En iyisi he he diyip gecmek
0 oy
(2,788 puan) tarafından
O ne demek ya 2 aylık çocuk napsın masal mi anlatsın sana hiç hoş olmamış annenin dediği,normaldir canım sen canını sıkma zamanla sesler çıkarmaya başlar daha erken
0 oy
(27,782 puan) tarafından
2 aylik bi cocuktan ne bekliyosunuz canim sessiz olmazsa tuhaf olur yani o daha doğali iki ay olmuş dünyaya adapte bile olamadi cocuk
0 oy
tarafından
2 aylık bebekten ne sesi bekler en fazla ağlar o da o ana denk gelmemiştir  keşke biraz daha büyükler konuşmalarına dikkat etse öyle demek yerine maşallah ne güzel ağlamıyor sakin bebegin demeliydi
0 oy
(4,687 puan) tarafından

Annen ne kadarda anlayışlı maşallah ne güzel benzetmeler yapıyor :getlost:

0 oy
(6,190 puan) tarafından
Gıybet ki yapcakmis :D 2aylik bebekten ne bekliyor ki
0 oy
(11,305 puan) tarafından
Ne bekliyor acaba oturup sohbet etmesini falan mi bekliyor 
0 oy
tarafından

2 aylik bebekten napmasini bekliyo acaba annen:angry:

0 oy
tarafından
2 aylık bebekten ne bekliyomus allah aşkına ya 
0 oy
tarafından
Kız çok normal korkma bir şey olmaz daha çok küçük
0 oy
(163,460 puan) tarafından
Naber annanneeee diycek hali yok ya 2 aylik bebenin bazen cidden annelerde abartiyo
0 oy
tarafından
Kız 2 aylık bebek ne desin normal tabii takılma boşver 
0 oy
(905 puan) tarafından
2 aylik çocuk kendisine şarkımı söyleyecekmiş tövbe yarabbi he dilsiz anne de
0 oy
tarafından
Napacak mış çocuk anneanneciğim nasılsın ellerinden öperim mi diyecekmiş 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 582 göst.
11 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,528 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 645 göst.
5 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Caresiz1 (226 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 874 göst.
19 Mart 2021 Diğer kategorisinde Annembanadoymaz (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 148 göst.
13 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,476 soru

24,139,936 cevap