0 oy
450 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (223 puan) tarafından
Kıızm 14 aylık sayılır.. 1 aya yakın kahvaltı yemek hic bir sey yemiyor sayılır.. Aç yasıyor.. Ne çesıt seyler yaparım.. O kadar ilgili o kadar sakın bir anneyım ki gören sasırırı.. Bu yuzden hata yapıyorsun dıyo Kocam.. 

Ek gıdada yemedi sabır ettim.. Ama şimdi inat var.. Agızına ben koyuyorum o cıkarıyor.. Ben koykrum o cıkarıo asla yutmuo.. Asla.. İlk kez eline telefonu verdim kırmızı balık actım cunku 500 gram kilo verdik.. Zaten suan 14 aylık olacagızz 8.750 asırı zayıf... Artık sinirlerimi halim olamıyorum bagırırom. Otorıte saglıyıö dıom.. Yok.. Olmuyor aglıo kalkıp gıdıo.. Zoruma gidiyor. Offf. Ofdf.boylede hic yemez dıe korkuyorum.. Düzelir mi... 

10 Cevaplar

0 oy
(970 puan) tarafından
Canım benim kziimda 14 aylık 9100 gram çok zayıf inan yalvar yakar iki lokma yediriyorum gören aç mı bırakıyor sun diyor bilmis insanlar ama elimden geleni yapıyorum kahvaltıda omlet krep börek kızartma hepsini yaparım peynir domates süslü sekildr tabağa yerlestirrim ama yüzüne bile bakmaz zorla yediririm bı çözüm olursa bana da söyle 
(970 puan) tarafından
Bu arada arka dişi cikiyor ondan olabilir dediler sağlık ocağında yoksa önce azda olsa acıkınca yerdi
tarafından
Şu aç mı bırakıyorsun diyenlere inanılmaz sinir oluyorum. Benim kızımda zayıf aa annen seni aç mı bırakıyor dediklerinde evet diyet yaptırıyorum diyorum yemesin kilo almasın diyorum sinirli şekilde . Sanki ben kilo almasını istemiyor muyum ya dönsünler kendi çocuklarına baksınlar
(970 puan) tarafından
Sağlıklı olsun yeter çok şükür kızım bıcır bıcır konuşur erkende yürüdü akıllı bı çocuk bırak zayıf kalsın ama şuan mesela sigara böreği verdim ıspanaklı yiyor elinde çorba yer ama küçük kase bide şunu unutma canım her çocuğun midesi kendi yumruğu kadardır benim kızımın yumruğu minnacık o yüzden çok zorlamiyorum  ama yemek seçmez tavuk et balık hepsini yer ama çok az yer şimdi yemezse zoelamam bı saat sonra denerim o zaman yer zamanla düzelir bence üzme kendinj adı ne bebeğinin
tarafından
Ya evet benim kızımda maşallah yiyor ama zayıf kilo almıyor aynı şekilde çok erken yürüdü 8 buçuk aylık yürüdü baya hareketli. Kahvaltıda büyük çörek ve bir tane kaşarlı yumurta yedi domates yedi ama napalım sağlığı olsun da gerisi hiç önemli değil
(970 puan) tarafından
Sağlıkla büyüsün ler inşallah
-Reklam-
0 oy
(22,058 puan) tarafından
Ek gidaya gecmi basladinjz canjm yoksa tam zamanindami 

Mesela ben 5 aylikken herseyi vermistim suan onun sevdigi seyleri yapiyorum yer az da olsa bnmkide 14 aylik patates kizart eline ver videolar ac yesin ben sirf yemk yesin diye mesela salincak aldim icine koyuyom eline veriyom yiyo 
(223 puan) tarafından
6 aylıkken basladım hep yerdi ne oldu anlamadım
(22,058 puan) tarafından
Iştah acici surup alsan canim eczaneye sorup
(970 puan) tarafından
Benim kziimda öyle 5 aylıkken başladım yer canının istediğini ama bu dönemde arka dişi cikiyor ondan iştahsız dur evet reklam açıyorum eline sigara böreği veriyrium o arada yiyor oyun oynarken yiyor sevdiği şeyler veriyorum genelde geçici bu süreç bence
(22,058 puan) tarafından
Aynen kuzum gecici oluo genelde
0 oy
(6,680 puan) tarafından
Canim benim kizimda yemiyordu bende kendi yiye bileceyi seyler yapiyorum kendi yiyor..ben uedirince istemiyo
0 oy
tarafından
Sevdiği şeyleri yap bi süre. İştahsız olabiliyor bazı zamanlar. Her zaman iştahsızsa doktora göyür başık yağı başlat. Bağırarak çağırarak olacak şey değil kendini yıpratırsın. 
0 oy
tarafından

Benim kızım 14 aylık 7.5 kilo şükür et hline

0 oy
tarafından
Ay siz bebeklerimize zayifmi diyorsunuz ya benim oğlan 24 aylık 10 kilo ve aylarca hiç bişey yemedi argivit balık yağına başladım yemeye başladı yeni yeni yiyo aşırı yemek seçiyor süt süt ürünlerini asla yemiyor sizin bebekkerin kiloları iyi bence takmayı ben takmiyosam siz hiç takmayı çünkü bir işe yaramıyor 
0 oy
(4,287 puan) tarafından
Ben nutrigen uzum ekstresi kullanıyorum 21 aylık anca 9.500 gram olduk bir de onu dene istersen doktora danisip
tarafından
Ay ben almayı düşünüyodm onu kimi ise yaramıyor diyince vazgeçtim sizde etkisi oldu mu
(4,287 puan) tarafından
Evet 1 ayda yarim kilo aldırdı çok memnunum
0 oy
(3,075 puan) tarafından
Kan degerlerine baktrdn mi cnm..mutlaka baktrman lazm..cnku degerlerinde bi düşülklük varsa ondan da yemez
0 oy
(834 puan) tarafından

Benim oğlan da 16 aylık 10 kilo. Bana çok zayıf geliyor. İyi diyorlar ama ben persentile baktığımda en alt sınırda hep yani... babası 53 ben 48 kiloyduk boylarımız da 165 civarı. Annem diyor ki siz nesiniz ki çocuktan ne bekliyosun. Bu çocuk da minyondur takma diyor :ermm:

0 oy
tarafından
Muhallebiden mama yapa bilirsin benim oğlum da kahvaltı etmiyor pek ne haşlanmış yumurta yer ne zeytin peynir domates hiç bisey 20 aylık ay bu herşeyi yer niye muhallebi yapıyosun diyolar da napiyim aç mı kalsın patates filan kızart severler meyve püresi yap bunlar sıvı şeyler yer belki aç durmasın dan iyidr

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 605 göst.
31 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,027 göst.
25 Şubat 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
16 cevap 629 göst.
27 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Gamzee.&rana (617 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 191 göst.
3 Aralık 2023 Diğer kategorisinde _GaRDeNYa_ (525 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,836 soru

23,889,622 cevap

321,733 kullanıcı

...