0 oy
669 göst.
Diğer kategorisinde (177 puan) tarafından

image

ensesinde var sırtında var göğsünde var 2 kulak arkasında var acaba bu ne ya ilk olduğunda göğsünde ve sırtında var di şimdi buralarda oldu acaba bu ne bugün ana sağlığına gidicem dr. una

6 Cevaplar

0 oy
(4,850 puan) tarafından
Egzama gibi mutlaka götür 
(177 puan) tarafından
Bugün gitcez dua edin birşey çıkmasın :(
(4,850 puan) tarafından
Insallah cnm bizde de olmuştu sıkıntı yapma
-Reklam-
0 oy
(12,271 puan) tarafından
6 hastalık falan diyorlar buradaki arkadaşları dün sürekli böyle bpostlar vardı çok geçmiş olsun 

İnşallah öyle birşey değildir
(177 puan) tarafından
6 haslatik ne ?
(12,271 puan) tarafından
Bilmiyorum canım ya
(177 puan) tarafından
Sagolun tşk ederim :(
(9,920 puan) tarafından
Bır tur vırus un sebeb oldugu rahatsızlık ama onda ates eslık eder halsızlık felan
0 oy
tarafından
Bir şeye alerjisi var da ondan mı kızardı acaba alerji kızarıklığı gibi duruyor giydiği bir şey yada deterjan ya da ansın yediğin bir sey dokunmuş olabilir diye düşündüm 
(177 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Emiyor sadece en son zamanlarda kayınvalidem kakasini yapamıyor diye hakiki yağ sürdü bu aralar melemen çok yedim acaba alerjik mi o kadar dedim sürme bebek yağsı var diye
tarafından
Domatesten ve yağdan olmuş olabilir ama yağ pek bir şey yapmaz genelde bebeklere de zeytin yağı tavsiye ederler yeni kuru olunca yada poposu pişince ama sütünden senin her yediğin ictigin bebeğinede gider domates yüksek alerjen bir besin oda bebeğe dokunmuş olabilir
0 oy
tarafından
Egzama canım korkma doktora göster krem veriyorlar geçer inşallah Allah şifa versin
(177 puan) tarafından
Amin sağol ana sağlığı bakar mi ki
tarafından
Sağlık ocakları bakar tabiki virüs var kuzum büyük hastaneye götürme sağlık ocağındaki doktorlar yardımcı oluyorlar
0 oy
tarafından
Egzama gibi durugo canim
0 oy
(1 puan) tarafından
Egzama ama alerjik canm alerji doktoruna götürmen lazm benm oğlumda aynı böyleydi yüzünde ve kulak arkasındaydı kırmızılık benm oğlumun dalin şampuana alerjisi varmış şanstan bulduk. Bebeğini ne alerji yapıyorsa bulman lazım krem geçici çözüm getiriyor. Ve maalesef kortizonlu kremler veriyorlar onlarda bebişler için tehlikeli

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 2,843 göst.
13 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Miraysf06 (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 225 göst.
3 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 96 göst.
16 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Pasakizz (906 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 465 göst.