0 oy
1,866 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (196 puan) tarafından
Nefret ediyorum kendimden çok sinirli Bir insanım herşeye çok çabuk kızıyorum çok bağırıyorum hiç bir şeye tahammülüm yok kendimi bildim bileli böyleyim ama yavruma karşıda bu şekilde olacağımı düşünmezdim en ufak bir ağlamasında hemen ona bağırıyorum yavrum daha küçücük 20 günlük ben neden böyleyim iğrenç bir insanım yetemiyorum ne yavruma ne eşime kaç kez eşimle boşanma derecesine geldik benim bu hallerim yüzünden yeni 1 senelik evliyim eşimi çok seviyorum ama olmuyor işte Allah benim belamı versin 

30 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım hepımızde bu durum var ya emın ol burdakı hıc bır anne dort dortluk degıl benım kızımda 3 aylık aglıyor gazı var surekkı belım kopuyor gozlerım kan canagına dönmus tuvaletın önune mınder koyuyorum öyle gırıyom tuvalete ne temızlık ne bır sey okadar aglıyorum sınırlenıyorum kı sonra vıjdan azabı cekıyorum kızıma bakınca hemen guluyor dıyorum ben nıye boyle yaptım dıye delırıyorum bazen ki sen lohusasın daha senınde bıraz zaman gecsın duzelecek ınsallah kendıne bela okuma ltfen hepımız aynıyız
-Reklam-
0 oy
(4,173 puan) tarafından
Bismillah öyle bela okuma .. sinirlendiginde cik balkona bi derin nefes al sakin ol.. Allah yardimcin olsun yaptiklarknin farkindasin bu güzel bi adım
0 oy
tarafından
Kuzum yeni doğum yapmssn hiç burimz dört dörtlük degiliz ki hepimizin yeri geliyor sesi yükseliyor eğer çok uykusuz bırakıyordu bebeğin yanına yardma cagirablcgn biri varsa çağır yardım istemek kötü birşey değil sen yapamams olmuyorsun keskee bana yardm edeblck biri olsada cagirsam birde canım yanlış anlama beni yapıp yapmadığını bilmiyorm ama bol bol oku salavat getir evin içinde bakara suresini Ayetel Kürsi Fatiha nas sürelerini aç hatta bebeginde dinlet ve bebeğin her agladignda sen çok sinirlendiğinde sadce beş dk dur ve bebeği olsun diye yıllarca tedavi gören Allah a yalvaran insanları düşün rabbim sana nasip etmiş bak ne güzel elbet geçecek bu günler benimde iki kızım var biri beş yaşında biri dört buçuk aylık unutma onlar bize Allah in emanetleri en güzel şekilde bakmak nasip olur inşallah canını sıkma annelgni yargılama dedign gibi kimse dört dörtlük değil 
0 oy
(163,339 puan) tarafından
Şuan lohusasin hormonlar alt ust olmus insaallah duzelirsin
0 oy
tarafından
Öfke kontrolün yok tedavi olmalısın böyle hem kendine hem yavruna hem eşine zarar verirsin tedavi ol canım 
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Bi doktora gitsen tedavi görsen öfke kontrolü için birşeyleri düzeltebilirsin
0 oy
(4,687 puan) tarafından
İlk önce sen iyi olacaksın ilk kendini düşüneceksin ki bebeğinde iyi olsun sen kötü olursan bebeğine hiç bir faydan olmaz bu yüzden destek alman gerekiyor öfke kontrolü için
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Öncelikle ise bela okumaktan vazgeçmeyle baslayabilirsin bela okundukca evinin huzuru kalmaz cnm bu durumun farkinda olmanda cok iyi psikologla görüşebilirsin 
0 oy
(803 puan) tarafından
Aşabildinizmi bu durumu çözümü varmıymış
(2,310 puan) tarafından
Kız ta ne zaman ki post nie hortlattin postu
(2,310 puan) tarafından
:))))
(803 puan) tarafından
Hayır belki çözüm bulmuştur bizde öğrenek dıe sordum çözümü falan
0 oy
(577 puan) tarafından
Öyle düşünme olur canım her insanda sinir ama sen onu yenmen lazım biraz sabır ani öfke gelince uzaklaş bulunduğun bölgeden en azından ilk zamanlar bende biraz öyleydim hep kavgayı çıkaran bendim :))
(577 puan) tarafından
Bence nazarda vardır üzerinizde yeni evliler de olur şeytan da çok uğraşır evde Kur'an oku dinle bide lohusalık da var sakin olmaya çalış

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 222 göst.
18 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 655 göst.
0 oy
6 cevap 396 göst.
0 oy
3 cevap 252 göst.
4 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Gonul_6. (14 puan) tarafından soruldu

Kategoriler