0 oy
1,869 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (196 puan) tarafından
Nefret ediyorum kendimden çok sinirli Bir insanım herşeye çok çabuk kızıyorum çok bağırıyorum hiç bir şeye tahammülüm yok kendimi bildim bileli böyleyim ama yavruma karşıda bu şekilde olacağımı düşünmezdim en ufak bir ağlamasında hemen ona bağırıyorum yavrum daha küçücük 20 günlük ben neden böyleyim iğrenç bir insanım yetemiyorum ne yavruma ne eşime kaç kez eşimle boşanma derecesine geldik benim bu hallerim yüzünden yeni 1 senelik evliyim eşimi çok seviyorum ama olmuyor işte Allah benim belamı versin 

30 Cevaplar

+2 oy
(1,629 puan) tarafından
Bende de öfke kontrolü yoktu önceden, tedavi gördüm şimdi kendimi sakinleştirme yöntemlerini biliyorum ve uyguluyorum, doktora gitmelisin, başka türlü altından kalkman mümkün değil, öfkenin altında yatan sebebi bulunca çok daha rahat oluyor herşey. Ben 8 sene tedavi gördüm. Boğazın ağrıdığı zaman doktora gidiyorsun, ruhun ağrıdığı zaman da doktora gitmelisin. ❤️ 
(9,647 puan) tarafından
Kesinlikle.. bir de şu yöntemler konusunda biraz bilgi versen ;)
(1,629 puan) tarafından
Bu yöntemler kişiye özel ve benim bunu anlatmam günlerimi alır biliyor musun, 8 sens tedavi oldum diyorum, 8 senede 100 kere terapi gördüm belki, şimdi burada ben bunları mı anlatayım, doktora gitmek lazım bunlar için, herkes kendine bir yöntem buluyor merak etme.
(1,629 puan) tarafından
Yalnız doktor diyorum psikolog değil yani psikiyatri
-Reklam-
0 oy
tarafından
Destek almalısın canim 
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Bende öyleydim ama sürekli , el halim zikrini çektim yumuşak huyluluk için, dua et şuanda sen dünyanın en güzel şeyine sahipsin kendini farkındasın hatanın farkındasın , ohlde oyle olmamam çok daha kolay Allah yardımcın olsun inşallah ama elhalim zikrini araştır istersen bend çok işe yaradii
(196 puan) tarafından
Deneyeceğim çok saol
0 oy
(1,112 puan) tarafından
Biraz sakin ol sinirlisin diye niye Allah belani veriyo deme öyle benimde 50 gunluk bebeklerim var bnde bazen çileden cikiyorum bağırmıyorum ama söyleniyorum sende icinden besmele cek sakinlesmeye calis gerekirse bir doktora görün esinle de otur konus isteyerek yapmiyorum diye herseyin çözümü vardir annen kaynanan falan gelsinler yanina biraz onlar baksin bebegine 
(196 puan) tarafından
Eşim anlıyor beni doktora gitmek istemiyorum şuan annemin evindeyim zaten kaynanmla kalıyorum normalde böyle olduğum için kavga ettik kaynanmla
(1,112 puan) tarafından
Nedrn istemiyosun canim çözümünu bulursunuz evladina daha faydali anlayisli bir anne olursun
0 oy
(713 puan) tarafından
Kuzum hiç öyle düşünme sakın kendini de yıpratma güzel bi eğitim araştırmadan yada durumun varsa özel kliniklerde öfke kontrolü eğitimi yada dersi ne bilim biseyi oluyo onlardan alabilirsin bebeğin küçük sana muhtaç şuan annesi ağlayabilir uyumayabilir sen annesin güzel güzel bakarsın bebeğine de eşinle de sorunlarını sakin kalmaya çalışarak geçir sinirlendiğin anda o bulunduğun odayı terk et mutfağa git başka odaya git kendini sakinlestirmek için derin derin nefesler al ben sakinim diye komut ver kendine geçer Allah'ın izniyle
(196 puan) tarafından
Olmuyor ne yapsam olmuyor :(
0 oy
(14,061 puan) tarafından
Sakin ol önce ne kendine nede başkasına bela okuma kuranı kerim dinle evinde sürekli dua aç dinle tövbe estafurullah çek her anne mükemmel değil bunu unutma sinirlendiğinde git baska bir odaya sakinleşince gel yine ama bak bütün herkeste sinir var önemli olan bastırmak 
0 oy
tarafından
Canım bi psikllogla görüş lütfen kendini de bebeğide yıpratma yapı olarak sinirli olabilirsin ama inan bana değişebilirisn. Yavrun için değiimelisin 
(196 puan) tarafından
Bebeğim daha çok küçük kendimle ilgilenmem ki
(84 puan) tarafından
Boyle yaparak bebeginlede ilgilenemiyosun hatalarini biliyirsun ve cozum ariyorsun ama doktora gitmiyorsun neden????  Psikologa git emin ol ummadigin kadar cabuk iyilesirsin yazik yavrunada esinede ,  destek al kendinede yazik etme
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Bunun farkında olman, bile güzel bişey oldugum da sabır cek sen iste yeter ki Bi zaman sonra sabırlı olursun, baktın olmuyor doktora git cnm 
(196 puan) tarafından
Doktorların yaptığı tek şey ilaç yazıp göndermek olmuyor mu
tarafından
Daha farkli ne yapabilirler ki sihirli değnek yok ellerinde konuşma terapisi istersen onu da alabilirsin ama sinir dediğin şey konuşmakla değişecek bi sey degil yapın öyledir ve bu senin için ne kadar zorsa çevren icinde o kadar zor git gide bi itibarın kalmaz eşinle ailenle daha çok sorun yaşayıp üzülmektense ilaç kullanır mis gibi yaşarsın zaten düzelme olduğunda dozunu düşürüp bitiriyolar ablam da senin gibiydi kendi kendini de yiyip bitiriyodu eşini çocugunu da hafif dozda bi ilaç kullanıyo gayet normal mutlu ve iyi bi annelik eşlik yapiyo ilaca karşı da bu kadar önyargılı olmayın bazı durumlarda mecbur artık bu devirde
0 oy
tarafından
Kuran aç dinle canım hem sana hem bebeğine faydası olur lohusasın şu an böyle hissetmen normal ama geçecek 
(196 puan) tarafından
Tamam canım çok saol deneyeceğim
0 oy
(2,241 puan) tarafından
oyle deme canim bende cok sinirli bir insanim insaniz tas degiliz bazen bagirabiliyoruz ama daha 20 gunluk daha bu dunyaya alisamamis bir bebek var karsinda ne kadar bagirsan da anlamayacak sen sakin olursan o da sakin olur. bir destek alabilirsin ya da sana iyi gelen bir insanla oturup konusabilirsin ben cok bunalinca anneme gidiyorum bir desarj olup geliyorum hic kafana uygun biri yoksa psikolojik destek alabilirsin kendini yipratma hele daha yolun basindasin bebis buyudukce neler yapacak nelere sinirlenceksin bagirirsan bebis de sinirli olur sonra anasi kilikli derler :) sakin ol canim 
(196 puan) tarafından
Yorumun bana iyi geldi sanki:)
(2,241 puan) tarafından
ne mutlu bana canim cunku ayni seyleri yasadik  ama inan sinirin bir yarari yok bende gec anladim benim kizima anasi kilikli derlerdi de ondan oyle dedim :))))))
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Önce kendin yürekten istemelisin bu durumdan kurtulmayı. 20 günlük bebek senin bağırmani anlamaz canım. Bunaldigin da bebeği eşine bırak 2 dk balkona cik ve derin derin nefes al. Bebek hasretiyle yanıp tutusanlar aklına gelsin. Hiç birşey kalıcı değil. Kendini kontrol etmek zorundasın. Yapamiyorum deme yaparsın kuzum. 
(196 puan) tarafından
Haklısın
0 oy
tarafından
Yaşadığın her şey normal sinirin öfken bile lagusalik sendromu yeni doğum yapmışsın duygular herşeyin bı anda değişti ama sakin ol ben 3 ay atlatamadim ama asla kızıma bagirmadim o bebek bilmez ki sakin ol 
0 oy
(434 puan) tarafından
Bunun farkında olmanda guzel bunu kendi başına atlatabilirsin cnm kendine hakim olmaya çalış zamanla düzelecek cnm uzun sürmez bebegin daha çok küçük biraz sabır istiyor hiç kolay değil.
0 oy
tarafından
Derin bib nefes al yüzünü yıka sinirlenince dünde ben oyle sesimi yukselttım kızıma 3aylık daha öyle bi aglıyoduki içim yanıyodu o ağladıkca aslında ona kıyamadıgım için sesimi yukselttım 
0 oy
tarafından
Doktora gitmek istemiyorum demekle olmaz gitmen gerekiyorsa gitmelisin evladın için. Bende de sinir vardı evladım şuan 2buçuk yaşında bazen kızıyorum, baya yaramaz olduğu için. Ama normalde o kadar sinirli olmama rağmen kızım ufakken asla kıyamazdım bana muhtaç bana güvenen bi bebeğe nasıl kızayım ne biliyor ki o.

Gerçekten sinirli biriyim ve guatr var oda inanılmaz sinir yapıyor eşimde bana derdi destek al diye ama senin 20 günlük bebeğe bağırman baya ileri bence acil destek al canım en azından farkındasın üzülüyorsun buda önemli 
0 oy
tarafından
Emzirme olayın hallolunca psikiyatriste git şimdiye kadar gitmediğin hata olmuş. İnan çok iyi gelecek.
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Kendine beddua eymeyi bırak Allah'a sığın dilini duaya alıştır sakinleşir sin inşaallah
0 oy
(23,509 puan) tarafından
Belki lohusaliktan böylesindir canım kendi kendini sakinlestirmeyi dene sinirlenince öfken gecene kadar baska bi odaya gec dua et yada olmadi destek al yuvan icin cocuğun icin herseyi dene sakin ol neden sinirlisin onu sor kendine gercekten gerek varmi ? Hersey yoluna girer hersey duzelir ama zamanla kendini sakinlestir sanada yazik dimi insallah düzelir sakinlesirsin 
0 oy
tarafından
Daha lohussasın böyle hissetmen çok normal yeni yeni alışıyorsunuz birbirinize eşinlede aynı şekilde 1 yıl nedir ki çok zorlanırsan destek al
0 oy
(193 puan) tarafından
Lohusa sendromu olabilir mi? 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 222 göst.
18 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 660 göst.
0 oy
6 cevap 396 göst.
0 oy