0 oy
611 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bitirmeyi geçtim artık kurutamıyorum bile kapalı balkonum var küçük oraya  çekasa asıp koyuyorum ama ordada korumuyor sonra çekası küçük odama alıyorum ordada kurumuyor çekas benden fazla geziyor :) çamaşır sepetlerim kirli çamaşırla doldu yıkasam nereye asacağım siz ne yapıyorsunuz 

22 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Balkonumda camasir iplerim var oraya asarim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım balkonun dışına çamaşırlık astır duvara takılanlardan ya da balkon demirine balkonun nasılsa artık içerde zor kuruyo çamaşır
tarafından
Benim evimin karşısında kahve var canım mümkünü yok dışarı çamaşır asamam zaten binamda pek müsait değil sürekli üstten bişeyler silkelyorlar
tarafından
Asansörlü çamaşır askılığı al kuzum asıp store gibi yukarı çekiyosun hem ona asarsın hemde alttakine daha çok yıkarsın
tarafından
Hemen bakıyorum çok sağol canım ❤
0 oy
(24,840 puan) tarafından
:D ahahhaha dolaşmjş kalmişsin ipe asiyorm ben orda kuruyo yani sureklide camasie atarim bi taraftan kuruyanlari katlayip kaldiriyorm bi taraftan tekrar atiyorem :)
tarafından
Dışarı asabilsem keşke bende :)
(24,840 puan) tarafından
:) keşkeee
0 oy
tarafından

Çamaşır katlamakdan sermekten ütülemekten nefret ediyorum hepde sürekli çıkıyor bütün evi yaparm ama elbise demeee:'(

tarafından
Katlamayı severim :) ütüyü bende sevmem :)
(4,034 puan) tarafından
Allah'tan benim en sevdiğim iş bu çünkü bir suru çıkıyor gercekten
0 oy
(8,253 puan) tarafından
Ben yıkadım kuruttum da bir türlü katlamaya elim varmiyor en nefret ettiğim iş katlamak çok gözümde büyüyor :( 
tarafından
Sen benimkileri kurut ben seninkileri katlayayım çok severim katlamayı :)
0 oy
(244 puan) tarafından
Ev de odada asıyorum. Bir gün içinde kuruyor 
(244 puan) tarafından
Kalabalık iseniz o yuzden çoktur
0 oy
(3,141 puan) tarafından

Beni anlatmışsin resmen :angel:

tarafından
Nolcak bizim bu çilemiz kış gelince hep böyle :)
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Hiç biriktirmem hemen yıkarım yarım makine bile olsa. Çamaşırlıkta kuruyo 1 gecede 
tarafından
Seninki kuruyor ne güzel ben yıkasam asamadığım için kokar o yüzden yıkayamıyorum
(25,181 puan) tarafından
Benim makine nerdeyse kuru cıkarıyo dısarı asarsam 1 saatte kuruyo
tarafından
Kaçta sıktırıyorsun ben 800de
(25,181 puan) tarafından
1000 de sıkılıyo canım. Bebeğin kıyafetini 800 de sıkıyorum
0 oy
tarafından
Benimkide makinada bekliyo:) 
0 oy
(2,445 puan) tarafından
Gece balkona asıyorum sabah topluyorum şimdi havalar soğudu için bazıları kurumuyor arkada inşaat olduğu için odaya camasirliga asıyorum mecbur
0 oy
(2,591 puan) tarafından
Çok şükür bugün bitti
0 oy
tarafından
Ben hep 1200 de sıktırma yapıyorum hemen kuruyo 
0 oy
tarafından
Şuan hala balkona asiyomda kışın naparim bilmiyom evimim etrafı açık olduğundan havalanınca direk kuruyo
0 oy
(2,718 puan) tarafından
Bn salonuma tel acip seriyorum iki gunde kuryo canm seryom topluyom surekli hava iyi oldugundada balkona tele seryim hemncik kuruyo 
0 oy
tarafından
Yazın balkonun dışında ipler var oraya aşıyorum kışında küçük odama camasirliga aşıyorum 3 günde anca kuruyor ama yapabilecek birseyin yok
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Ip bagla balkona oyle as
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Bende 3 çocuk, 3 de okullu dediğin gibi balkonda 3 4 güne kurmuyordu, sepetim hiç boş kalmıyordu 4 yıl önce kurutma makinasi aldım, yazın kullanmıyorum akşama kadar kaç makina asarsam kuruyor, kışın da öyle kaç makina yıkarsam kurutmaya atıyorum bir saatte kurutuyor hemen katlayıp yerleştiriyorum
0 oy
(2,241 puan) tarafından
bende camasiri biriktiririm annem çok kızar bu ne ladar camasir diye ama napim yerim yok :) renklileri beyazlari bir gun yikarim salonuma komple asarim koltuklarin ustune bile koyarim camasirlik dolar sonra hepsini birden kaldiririm ooh mis niye az az casirla ugrasam le 
0 oy
(14,198 puan) tarafından
Az kullanılan bir odan varsa as oraya cami da aç 2 güne kuruyor 
0 oy
(163,425 puan) tarafından
Bacim kurumaz ben cozumu kurutma makinasinda buldum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 245 göst.
1 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (867 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 783 göst.
0 oy
24 cevap 1,217 göst.
0 oy
29 cevap 894 göst.
25 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,026 soru

24,093,277 cevap

331,893 kullanıcı

...