0 oy
703 göst.
Diğer kategorisinde (2,018 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kizlar 46 gunluk oglum var. Ben 23 yaşındayım gorumcem 33 yasinda. Cok severim kendisini asla bir sıkıntım olmadi ama oglumu severken oglum ya da oglus kelimesini cok kullanir. Icten ice alınıyorum,  benim oglum o diyorum kendi icimde. Bu durum cok kemiriyor icimi normal mi acaba boyle hissetmem :(
notu ile kapatıldı: Başlık soruyu kısaca ozetleyici olmalı

15 Cevaplar

+1 oy
(8,313 puan) tarafından
Burda çok okudum ama bence zamanla alisirsiniz . Annem olsun kız kardeşim olsun ya da kaynanam fark etmez hepsi kızım yavrum diye sever. Bende öyle yegenlerimi kuzum yavrum kızım oğlum diye severim.  Bunda bir şey yok canım lohusasin ama bu kadar hassas olmaz :) 
(2,018 puan) tarafından
Canim bende ondan sordum sanirim lohusa piskolojisi :) ama şöyle bir durum var anneme kayinvalideme asla alinmadim boyle seylerde ama görümcem diyince icerleniyorum , ben lohusayken falan gizli gizli emzik tutsun diye sekerli suya batirip verdi, yok mama ver gibisinden konustu sütüm varken. Sanirim icten ice icerlendim o pskolojiyle
(8,313 puan) tarafından
Hee gıcık kapmissin kısaca :) çok normal o hepimizde oldu merak etme bebeğin büyüsün unutursun hepsini ...
(2,018 puan) tarafından
Ahh insallah canimm :)
-Reklam-
0 oy
(651 puan) tarafından
Nolcak ki sen çok takmissin bence kafana sevme tarzi o şekildir çok takılma bence 
(2,018 puan) tarafından
Yok kuzum takildigimdan degil zaten sanirim lohusa pskolojisi
(651 puan) tarafından
Olabilir canm bişe olmaz sonuçta senin yavrun senin ciğerin hiç üzülme ❤️
0 oy
(1,797 puan) tarafından
Lohusalık da bitmiş ama annelik iç güdüsü olsa gerek ama yine de bu kadar üzme kendini alınma canm benm kardeşlerim ablalarim da oğlum kızım diye sever çocuklarımı annem dedikleri bile olur hiç alinmam hoşuma da gider üzme kendini art niyetle söylememiştir ♥️
(2,018 puan) tarafından
Cok sagol kuzum benim bu guzel yorumun icin , sanidim lohusaligin etkisi ❤
(1,797 puan) tarafından
Olur canm hele de yeni anneysen yada ilk cocugunsa ki ben senin gebeliginde burda paylasimlarini hatrlyrm öyle heyecanla bekliyor öyle heyecanla gün sayiyordun ki bebeğine senden başkasının bir bakışı bile düşüncelere iter seni ama aslında hickimse seninn sevdiğin kadar sevemez senin sahiplendiğin korudugun kadar koruyamaz bebeğini o yüzden böyle şeylerle üzme hiç kendini Rabbim sağlıklı huzurlu hayırlı ömürler versin size de bebeğine de insaAllah ❣️
(2,018 puan) tarafından
Canim benim Allah razi olsun icimi o kadar rahatlattin ki.. ❤❤
(1,797 puan) tarafından
Senden de Allah razı olsun canm ♥️
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Normal canım zamanla geçer. :)
(2,018 puan) tarafından
Sagol canimm :)
0 oy
(1,318 puan) tarafından
Ay bizim halada daha el kadar sabiye fındığın diyor hamileyim o benim findigim dedim kestim , bir daha diyemez sevmem öyle şeyleri 
(2,018 puan) tarafından
Kiz Allah seniii :D onlara takılmıyorum da nebileyim oglum demesi analik pskolojiine girdim herhal
0 oy
tarafından
Canısı sen hassas davranıyorsun ☺️ benim yengem kızıma hep benim kızım der hergün resmini ister bunda bişey yokki sevgiden ☺️
(2,018 puan) tarafından
Sanirim lohusaligin etkisi daha devam ediyor kuzum:D
tarafından
Aynen canım 40 bitince hemen bitmiyor ☺️ sen stres yapmamaya çalış hassas oluyor insan bu dönemde ☺️
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Nolcak kiz oda halasi sonucta sorun etcek bisiy yokki senin oglun oldugunu oda biliyor illa ki sadece sevme tarzi oyle demekki 
(2,018 puan) tarafından
Yahu tabikii kuzucummm, bende hic byle seyleri dert eden biri degilimdir aslinda ama sanirim lohusalik piskolojisinden bide oglumda enfeksiyon var 10 gundur hastanede yatiyoruz, bunaldim iyice takacak yer arıyorum sanirim :D
0 oy
tarafından
Ne diye sevsin ki normal bence bizimkiler de hep oğlum der
(2,018 puan) tarafından
Ya tabiki kuzum annem kayinvalidemde oyle diyor asla alinmam ama lohusaligimda gorumcem biraz fazla yuklenfi sanirim cok gereksiz sylere akil verdi arkami döndüğümde ogluma istemedigim şeyler yapti mesela sekerli su vermek gibi vs. Bende icerlendim sanirim
tarafından
Ondan olabilir canım boşver takılma insan bebek iyice büyüyünce unutup onları hatta diyo ki Aaa ne saçma şeylere takılmışım
(2,018 puan) tarafından
Haklisin canimm valla
tarafından
Ben de lohusalık ta kaynanama düşman olmuştum kadın iyi dese de gıcık oluyodum ilk iki üç ay sinir oldum şimdi diyorum ki kadına niye böyle yaptım ki aslında bizi düşünmüş
0 oy
(168 puan) tarafından
Şu an daha lohusa olduğun için kafaya takman normal ama o da onun halası böyle demesi çok normal zamanla alinman geçer canim
(2,018 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim:)
0 oy
(14,201 puan) tarafından
Kardeşin dese alınır mısın mesela böyle düşünelim. Benimde teyzemin kızları var kızım derim kızlarım derim ben böyle dedim diye benim kızlarım olmadılar tabi ama ikisinde de emeğim çoktur. Lohusa olduğun için alınganlık olabilir ya da ilk bebeğinse sakındigin için olabilir bence önemli değil sende zamanla fark edersin önemli mi değil mi diye 
(2,018 puan) tarafından
Ya kuzum annem kayinvalidem vs diyorlar ama asla alınmıyorum niyeyse tek gorumceme karsi boyleyim sanirim lohusaligin etkisi
(14,201 puan) tarafından
Ya da içten içe sinir olduğun davranışları varsa bu da üstüne gelmiştir zamanla geçer inşallah sende sinir olmazsın
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Ne olcakyaaa  taktiğin şeye bak benim bitimin aklına gelmez valla herkes o şekilde sevebilir ne güzel işte benimsemiş halası sonuçta valla.sorun yaratiyosunuz kendi kendinize ;)))
0 oy
(44 puan) tarafından
Bnmde basta houma  gtmexdi insan alisiyor aman bisver nsl severse sevsin sevmezse uzak dursalar sevmiyor deriz takma cnm
0 oy
(4,848 puan) tarafından
Benim eltimde oğluma sürekli oğlum der annemi aradım anne benim oğluma oğlum diyor sürekli kıskanıyorum dedim bana dediki kızım desin birşey olmaz çocuğu yok heralde olmuyo senin oglunla avunuyor demekki Borak oğlum desin sakın kızma yengene dedi öyle deyince içime su serpildi annem haklıydı çünkü
0 oy
(4,724 puan) tarafından

Ay aklıma kendi günlerim geldi. Demekki herkes yaşıyor bunu :) bende kim kızım dese alınırdım kıskanırdm hatta postum bile vardır bunla alakalı Şubat ayında açtığım :D ama neyse ki geçiyor o duygu, alışıyorsun zamanla. 

0 oy
tarafından

Benimki 16 aylık olacak ben hala sinir oluyorum. Kaynanam annem die seviyor oğlumu. Annelik içgüdüsü galiba. İçimden onun annesi benim diyorum:D

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 221 göst.
6 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 285 göst.
25 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Havin06 (3,260 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 333 göst.
22 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Tatlianneee (1 puan) tarafından soruldu
+7 oy
16 cevap 854 göst.
30 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde melikeili (513 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,860 soru

24,146,032 cevap

334,663 kullanıcı

...