0 oy
5,775 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
Eşim demeye dilim varmıyor haysiyetsiz pislik bana tokat attı hem de ben haklıyken. Yemek yiyorduk çok güzel hazırladım sabahtan beri oturmuyorum temizlik çamaşır yemek üstüne seviyor diye pasta da yaptım neyse yemek yiyoruz YouTube dan da BKM açmışım ordaki kız skeç dedi o pislik de bu aralar ergen gibi resmen güya 30 yaşında ama beyin yaşı 15 

A bak sikec dedi dedi. Dedim ki İ yok skeç. Yok dedi sikec dedi böyle uzatti. Neyse skeç başladı dedi ki ee skec dedi niye sevismiyorlar. Tepem attı dedim kendine gel ergen misin sen bu dediğini ergenler bile soylemez ağzını topla bu evde artık bir bebek var hareketlerine dikkat et bu sözlerin yüzünden soğutuyosun beni kendinden dedim. Kalktı masadan doydum dedi dedim gel doymadın baktım bu kalktı arkasından ben de kalktım dedim iyi ben de doydum halbuki 2 lokma yemistik. Dedim ki ben haklıyım diye mi kalktın gittin. Küfür etti yatak odasına gitti ben de arkasından bağırdım ailen sana terbiye versin gerçi bu yaştan sonra verilen terbiyeden ne olacak ki kazık kadar oldun hala çocuk gibisin dedim. Geldi hızlı hızlı pencerenin önünde oturuyordum çenemi sıktı ve sert bi tokat attı kulağıma da geldi kulağım ağrıyor simdi. Napiyosun sen ya kendine gel dedim. Kes sesini daha beter ederim dedi gel et yiyosa dedim. Ordan kızım ağladı onu kucağıma aldım çekti gitti. Lanet olsun böyle adama. Babası annesini dövüyormus gençken bana dedi ki ben babam gibi olmam aciz miyim ben kadına vurayım demişti demek ki acizmis ki bana elini kaldırdı eli kırılsın. Her sabah kalkarım kahvaltısını hazırlarım sabahın köründe üstüne kızım da uyumuyo tam uyuxam alarm çalıyor kahvaltı için. Demek ki bu kadar değer vermek zararlıymis. Yarın kendisi hazırlasin kahvaltıyı. Onun için uyanmicam. Kızim aglamasaydi ben de ona vuracaktim. Kusura bakmayın uzun oldu ama birilerine anlatmam lazımdı arkadaşlarıma aileme anlatamam :(

32 Cevaplar

0 oy
(2,586 puan) tarafından
Bence de annesini babasını görüp örnek alması gerekirken yanlıs yapmıs inşallah bi daha tekrarlanmaz 
(2 puan) tarafından
Yaparsa kendisini kapının önünde bulur
(2,586 puan) tarafından
Kuzum sen haklısın bel altı espriden bende nefret ediyorum ki zaten normal bişi degil ergen tavırları yanı. Sen sus tartısmaya girme onunla akıllansn
-Reklam-
0 oy
(895 puan) tarafından
Canim durumuna cok uzuldum.Allahim.iyi yapsin.haksiz ama sinirliyken dahada ustune gitme heleki sinirli birine ailesi hakkinda bisey dersen daha da kotu tepki verebilir.ne bikeyim bisey firlatabilir mesela.ama sana vurmasi ne olursa olsun onu hakli cikarmaz.ins bidaha yapmaz demektn baska bisey diyemiyrm
(2 puan) tarafından
Kendisi benim aileme tonla laf söylüyor ben sadece ailen sana terbiye verememiş dedim
0 oy
tarafından
Sen hakli deilsin ama esin dengesiz ahlak yoksunu piislik hata etmis sana vurmakla alttan alma asla
(2 puan) tarafından
Çocuğun önünde böyle konuşuyor diye sinirlendim yoksa idare ederdim biraz daha
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Ne olursa  olsun  ne demişse desin kadına el kalkmaz  hakketmişsin  diyenlere diyorum  eşiniz size  tokat  atsa  hakettim mi  diyeceksiniz 
(2 puan) tarafından
Aynen onlar alışmış herhalde böyle şeylere
(5,941 puan) tarafından
Aynen  öyle  sonra  niye  kadın  cinayeti  kadın  kadına  sahip  çıkmazsa  hakketmişsin  derse  daha  çok  kadın  cinayeti olur  allhim  böyle  düşünenlerden koru
(2 puan) tarafından
Gerçekten ya ben isterse hiç haklı olmayayım ama gelip de bana vuramaz o kim ki
0 oy
tarafından
Vurmasını haklı kılacak hiç bişey yok tabi ki. Ama sana bi dost tavsiyesi fazla uzatma bişeyleri biraz uzatmışsın
(2 puan) tarafından
Kendisi anani s.kyim dedi ardından orta parmak gösterdi ben ailen sana terbiye verememiş dedim diye mi uzattım
tarafından
Onları söylememişsin ki
(2 puan) tarafından
Uzun olur diye o kadar ayrıntıya girmedim ama keşke girseydim hakettin diyenler var
tarafından
Asla hak etme gibi bişey olamaz hiç kimse şiddeti hak etmez
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Cnm iyi detaylı yazsaydın ya bana el hareket çekti vs diye millet sanki kocan o laf demiş sen büyütmüş sun gibi olmuş el hareket vs olmasa derim keşke demeseydin ailesine ama sana o alfkar saydirip el  hareket çeken her şeyine sovmen de haklısın senin hatan ne biliyon mu çok değer verme ve o bı vurdu mu Elin yokmu bide sen yapıştır pisliğe yazık Allah ıslah etsin 
(2 puan) tarafından
Vallahi yapacaktım da kızım ağladı yoksa asla altta kalmam. Çok detaya girmedim uzun olur diye keşke de girseydim kasinmissin hakettin diyenler var
(12,763 puan) tarafından
Bilmiyor lar da ondan dediğim gibi yorum okumadan asla  şiddet kabul etmem ama keşke ailesi katmasaydin derdim ama aile terbiyesi almadığı belli etmiş demeden duramaz kimse
(2 puan) tarafından
Ben ailesyle ilgili hiç laf etmedim 5 senedir birlikteyiz ama o annemle babamla ilgili hep kötü konuştu tabi o zamanlarda da sesimi çıkardım ama o zaman bile dedim neyse sinirli Allah ıslah etsin. Ama bendeki bu son durum bardağı taşıran son damlaydi. Her şeyi içime atamam yoksa dertten kederden hasta olurum. En sonunda böyle kavga çıktı işte. Ama pişman değilim kavga etmeyelim diye ben çok alttan aldım ama yeter istiyorsa öldürsün ama kalmam altta.
0 oy
tarafından
Yemekten kalktiysa laf söyleyip uzatmasaydın. Biraz sakinleştikten  sonra konuşur anlaşırdınız zaten. Şimdi araniz dahada açıldı. 
(2 puan) tarafından
Sakinlesemezdik o yine diyeceğini derdi içinde tutamaz
0 oy
(275 puan) tarafından
Kadınlar çıldırnmış olmalı. Bu ne seviyesizliktir? Ne demek hak etmişsin. Buradaki kadınlar gerçekten şiddete bu kadar mı meyilli. Ne yani dayak yiyio susuyor musunuz, yoksa sustuğunuz için dayak yemekten kurtulduğunuza mı inanıyorsunuz. Eşe k mi karşınızdaki döverek terbiye olsun. Kadının kocası ayrı ama buradaki hak ettin diyenler apayrı. Ayrıca evet terbiye aileden görülür. Kabul etseniz de etmesenizde... Ah kardeşim burada böyle şeyleri yazma anlamazlar başlarına gelmeden 
(2 puan) tarafından
Gerçekten demek ki onlar kocalarının her dediğine peki diyor dayak yememek için ama ben demem istiyorsa öldürsün ama asla boyun eğmem aslaa. Ben niye küfür etmiyorum hareket çekmiyorum çünkü ailem bana terbiye vermiş. Onun ailesi verememiş annesi babası tüm sülalesi küfreder
0 oy
(804 puan) tarafından
Allah cezasini versn sende okdr deger verme iste bak bundan snra yuzune bakma gorsun gununu pislik
(2 puan) tarafından
Aynen şimdi ayrı uyuyoruz iyi de oldu
0 oy
(815 puan) tarafından
Yanlış anlama tabii ki vurması yanlış ama sudan sebeple kavga çıkarmışsın ne varki bunda bebek daha idrak edebilecek yaşta değil. Şaka yapmış şaka ile karşılık verebilirdin neden ciddiye aldın neden uzattın ki bu kadar. Evet hayatım sikec dedi deseydin bu kavga çıkmayacaktı. Ağır tahrik etmişsin ve aile terbiyesine bağlamışsın olayı çok üstüne gitmişsin 
(2 puan) tarafından
Kızım 1.5 yaşında artık biseylerin farkinda
0 oy
(2,575 puan) tarafından
Benim çocuğum yoktu. Benim eşimde küfürler ucusan bı evde büyümüş. Onlar için canım çok değişik ama sövmek çok normal. Benim babam bikere bile anneme küfür etmedi. Bana çok değişik geldi. Çerez gibi ama bunlarda küfür etmek. Evlendikten sonra bikere bana küfür etti bende aldigin terbiye ortada deyince dellendi. Bağırdı çağırdı. Bende birdaha bana küfür edersen abimle babama sen hesap verirsin dedim. Sesi soluğu kesildi. Şimdi oğlum oldu onun yanında küfür ediyor bazen yine eski haline döndün diyorum susuyor. Terbiye aile işidir. Benim ailem küfür etmezse bende alışmam ama ederse bende alışırım. Dengesizmis kocan. kusura bakma dengesizin önde gideni hemde. 
(2 puan) tarafından
Vallahi hiç kusura bakmiyorum öyle çünkü

İlgili sorular

0 oy
45 cevap 8,309 göst.
25 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatym35 (867 puan) tarafından soruldu
+1 oy
35 cevap 1,819 göst.
0 oy
27 cevap 1,631 göst.
17 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,391 göst.
1 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Muallime3455 (21 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,430 soru

24,169,179 cevap

335,781 kullanıcı

...