Mrb bayanlar çok merak ediyorum ya severek evlenmek nasıl bisey acaba eşler birbirlerini hiç kırıyor mu kırmıyor mu merak etmemin amacı da biz esimle akrabaydık ama oyle konusma falan yoktu pek tanimiyoduk yani biz çok tartisiyoz acaba severek evlenseydik böyle olmazdı belki diyorum sizde öylemisiniz
4yıl sevgili olduk ne kendi sevgimden ne onun sevgisinden emin olmadım cok fazla kavga ediyoduk kına gecesinden sonra bile kavga ettik sabah sakın gelme ben seni istemiyorum sonumuz iyi degil evleniyoruz ama bi gun bosanırız biz bu gidisle dedim evlendik hersey duzeldi cok guzel bi evliligimiz var cok sukur. Zamanla anlayışla birbirini tanımayla hersey cözülür kimsenin yuvasından huzur eksik olmasın
Vallahi severek evlendik 5 yıl çıktık hiç ayrilmadik 5 yılda evliyim evlendikten sonra biraz sorunlar oldu geçti çok şukur sevgiliyken hergün buluşuyorduk askerlik dışında tabiki sadcee =) 13nde tam 5 yıl olcak evleneli ve oglusum da o gün dogucak kadere bak tesadüf
Ben esimle 6 yil sevgili kaldim bir yil nisanli. Tartisma mutlaka her evlilikte oluyor canim. Ama ne ben esime kirilacagi bir sey söylüyorum o an ne de o bana ve bize kusme olmuyor kavga edince bile oturup film seyrediyoruz mesela. Ama hamileligimin ilk uc ayi gunde dort kere falan kusup barismisimdir
Walla yeri geliyor nöbetçi mahkeme var mı diyorsun ama bi bakıyorsun 5 dk sonra sarilmissin sevmek guzrl de önemli olan kırmadan dökmeden sevebilmek hayalini kurdugun insana kavuştun diye onun hayalini kırmamak demek
Aslnda en hoş görücü usulü bu bnm fikrim cnku birnirin tanımıyorsun nasıl davranacağıni bilmiyorsn ama daha mülayim oluyosn eşine karşı acaba bunu yapsam ne yapar üzülür mü diye düşünüyorsn birbirini tanıyarak yol almak daha güzel
Severek zorluklarla evlendiğimız halde çok daha fazla kavga ediyoruz
1,490,443 soru
24,358,341 cevap
346,896 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın