0 oy
674 göst.
Diğer kategorisinde (457 puan) tarafından
Kizlar ingiliz bilim adamlari aciklamis erkekler mutlu olmak icin evlenin kadinlara da bekar kalin demisler haklilar mi

Valla hakli :-):-) simdiki aklim olsaydi evlenmezdim:-):-):-) 

YA SIZ:-)

12 Cevaplar

0 oy
(1,060 puan) tarafından

Ne kadarda dogru demişler :ermm:

(457 puan) tarafından
Haberi gorur gormez cook hakli dedim valla:-)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nasıl olacakmış o iş mutlu olmak için evlenmeyen kadınlar varken mutlu olmak için erkekler nasıl evlenecek mis:D :D kafamda deli sorular 
(2,176 puan) tarafından
yani tabi erkegin evlenecegi de bi kadin sonucta yine erkeklerin bencilligine geldik yaa :D
tarafından
Yine yandı mi bizim başımız:) ah ah derdi hep analar çeker hep :D
0 oy
tarafından

Evlenirdim çünkü ben mutluluğu kocişimin gözlerinde buluyorum :angel::angel:

(457 puan) tarafından
Sen istisnasin canim o zaman :-):-)
0 oy
(1,379 puan) tarafından
Bekarkende mutluydum ama eşim mutluluğuma mutluluk katıyor onun için pişman değilim 
0 oy
tarafından
Valla doğru eş olunca hiç bu araştırmalara gerek kalmıyor cnm boşa dememişler evlilik size yeryüzünde cenneti de cehennemide yaşatır diye Allah herkese ağız tadıyla huzurlu yuva versin yoksa bunlar tırt ile vırt yani bana göre bilemem tabi başka görüşü 
(457 puan) tarafından
Iste iyiye denk gelmek lazim
0 oy
(1,884 puan) tarafından

Yo ben haklı bulmuyorum ya neden erkekler evleniyor kızlar bekar kalıyor madem kızlar bekar kalacak erkekler mutlu olmak için hangi kızla evlenecek hahaaha çok karışık :D

0 oy
(1,515 puan) tarafından

Ayyy ayy kesinlikle esseklik annemler çok söyledi evlenme diye evlendim bekarlık sultanlık ya q:D wllaha ya 

(457 puan) tarafından
Hic sorma babam yok demesine ragmen kactim bide b*******k vardi cunku:-):-):-)
(1,515 puan) tarafından
Ayyy öyle olsa daha çok pişman olurdum :D vllaha evlilikte ne var bende anlamadim heyecan yok erkek milletini çekiyorsun boş yani
0 oy
tarafından

Bu dünyada tek başına çekilecek gibi değil ki ben yine de evlenirdim omzundaki yükü paylaşabileceğin biri olmalı bence çok şükür eşim de öyle :)

0 oy
tarafından
Cook coook coook bi coook hakli valla :))
0 oy
(645 puan) tarafından
Ben evlenince daha mutlu huzurlu oldum
0 oy
(795 puan) tarafından

Simdi burada bi celiski var :D ya erkekler bu tavsiyeye  uyacak ya kadinlar iki taraftan biri  mutsuz olacak. 

0 oy
tarafından

Ben yine de eşimle evlenirdim yaa <3

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 248 göst.
31 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde mehal (821 puan) tarafından soruldu
+4 oy
19 cevap 1,005 göst.
+7 oy
10 cevap 502 göst.
8 Nisan 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Anneeeeeeeeeeeeeeeee (1,210 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 488 göst.
24 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Fatma ay (98 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,720 soru

24,173,329 cevap

335,972 kullanıcı

...