0 oy
556 göst.
Diğer kategorisinde (33 puan) tarafından
Merhaba bebegim doğduğundan beri philips avent kullanıyordum ama şu an cam biberon akıtıyor inanılmaz derecede bu durumu yaşayan varmı biberon önerisi olan

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla cnm ben avent felan bilmem ama bana göre bence wee ninki ben biboron kullanmiuokul emiyor çünkü kızım ama wee kullanırım sanırım kullanırsam çünkü ablam hepsini denedi en güzeli eczanede satılan wee
(33 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim
tarafından
Ben philips avent aldiminsallah kullanmak nasip.olur
tarafından
Cnm sütün gelir inşallah ona gerek kalmaz çünkü anne sütü kadar güzel bişey yok bebek çok güzel gelişiyor onu ek gıdada kullan inşallah sütün gelsin
tarafından
3. Bebeğim ablası çok sukur ikisinde de mama hic kullanmadim. Bu biberonlara da heveslenip aldim dogsun bi saglikla
-Reklam-
0 oy
(1,884 puan) tarafından
Aventin cam olanından herkes şikaytçi canım bu konuda ama  plastik olanı akıtmıyo ben kullanıyorum 
(33 puan) tarafından
Ama plastigide ben istemiyorum canım ya yeni aldım cam olanı mahvetti beni üstüme aktı resmen mama
(1,884 puan) tarafından
Güzel kuzum ama plastiği  diğerleri gibi basit değil bende cam tercih etmiştim eczane tanıdıktı çok şikyt var diye plastik olnını tavsiye etti bir arkadışmda kullnıyo oda memnun
(33 puan) tarafından
Vallaha eşim plastikten huylanıyorda nebileyim
(1,884 puan) tarafından
Değişen bişey yokki kuzum aynı kalite öyle koku felan da yapmıyo dur foto atyım sana :)
0 oy
(1,884 puan) tarafından

image

image

bak böyle kuzum başlığı felan cam olanın aynısı 
(33 puan) tarafından
Canimcim ben ağzını içine doğru kullanıyorum sen bu şekildemi takiyorsun
(1,884 puan) tarafından
Evet bu şekilde kullanıyorum kuzum
(33 puan) tarafından
Aa ben içine çökmüş olarak takiyordum
(1,884 puan) tarafından
Canım bu şekilde dene belki o yüzden akıtyo olabilir
(33 puan) tarafından
Belkide canım bi deneyeyim
(66 puan) tarafından
Canimm kac ml bu bende alcm da 260 ml bana birqz kucuk geldi birqz buyuynce kullanrsak kucuk mu olr dyorm bi de 330 ml olani var o nasl acba
(1,884 puan) tarafından
Bence bu da yeter canım geniş ve büyük zaten 260 ml olanını al derim
(66 puan) tarafından
Ilerde kullansli olr mu canim hani  yasina girene kadar yetrli olur mu bunun bir kucugi var 125 ml ondn da aldn mi sen siprs vercm o kadar kafam karisik ki beklyorm kaldim oyle etrafimda bebegi olan da yok ki gidip bakayim biberona fikir sahibi olayim ilk gebeligim bende bilemyrum...kuzum simdi sana desem ki bana bi esyayla olc mesela ne kadr boyu  olce bilrmsn su kadr vardir boyu diye bilrmsn ornekle
(66 puan) tarafından
Yasina girenw kadar dedgim 2  yasina kadr fln
(1,884 puan) tarafından
Canım yaklaşık şöyle tarif edebilirim şu küçük su şişeleri var ya onun kadar ve ondan geniş mesela yani 2 yaşına kadar kullanacaksan bilmedim şimdi
(66 puan) tarafından
Hmm hani su en kucuk su siselrinden demyosun canim degil mi varya bazilri bayagi kuck
(1,884 puan) tarafından
Evet küçük olanlar canım
(66 puan) tarafından
Acaba ayni kuck su seselrndn mi bahsedyorz cnm hani su su bardgi kadr anck boyu var onlra dyorm bn...bnce sn baska bsydn ornk ver:) :)
(66 puan) tarafından
Ne cok kafami sisirdin bi bi eron alckan alti ustu dyosn dmi hakkni helal et kuzum
(1,884 puan) tarafından
Yok kuzum olurmu ne kafa şişirmesi helal olsun :) kola kutusu kadar yaklaşık aslında ben eczaneden aldım kararsız kaldıysan eğer görerek al bence
(66 puan) tarafından
Ben eczanelrde hep wee flan gordm canm aven hic gormdm...eczanedn ne kadr a aldn canmm
(1,884 puan) tarafından
45 liraya  aldım canım migros gibi büyük marketlrdede var e bebekte yakınlarında varsa eğer
(66 puan) tarafından
Hmm tamam canm sagol bi bakym orlra ben carfursada dln varmdtir acaba
(1,884 puan) tarafından
Olabilir ordada büyük marketlerde vardı
(66 puan) tarafından
Kiz hadi gecms olsun sen benden bende bibwron armktan kurtldk bugn aldm eczaneden 330 ml:) :) :)ck sagl cnmm snin de kafni sisrdm hakkni helal et sulugu fln aventn almadm ama onlri eczaneden wee alcm
0 oy
(1,379 puan) tarafından
Avent plastik olanı kullanıyorım cok ta guzle 2 3 gunde nır kaynatıo sterilize edıyorum 
0 oy
(701 puan) tarafından
Mamajo kullanıyorum bi sıkıntı olmadi simdiye kadat
0 oy
tarafından
Chicco kullanıyorum memnunum başlık kısmı eğimli rahat verebiliyorum mamayı
0 oy
(24 puan) tarafından
lansınoh cok guzel cok memnum
0 oy
tarafından
Dr brawns oneririm

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 68 göst.
0 oy
2 cevap 112 göst.
31 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde zehraertugrul (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 129 göst.
9 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,618 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 167 göst.
24 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,681 soru

24,143,091 cevap

334,563 kullanıcı

...