0 oy
600 göst.
Diğer kategorisinde (680 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 3.ayına yeni girdi 3 aydır hic bizi Bi parka bir yere götürmedi temiz bir hava alamadık icerde bunaldım doğum parası aldım bebeğime araba alıcam dedim acelesi yok sonra alırız dedi kızın parasını yedi elektrikli motoru vardı onu satı şimdi daha pahalısını alucak üstüne para ekliyecek evde kahvaltılık yok diyorum acelesi yok diyor pazara git diyorum acelesi yok diyor sırf motor almak için herşeyi erteliyor gözü sürekli telefonda motor bakıyor 4 tane ceyreğimi bozdurup aldı şimdide değiştiriyor hemde üstüne para ekliyor ve bir sürü borcu var ama gözü şuan hic bir şey görmüyor cok sinirliyim ya kızım 3 aylık oldu daha babamın evine gitmedim hemde aramızda sadece 2 saat yol var yok havalar soğukmuş bebek üşütürmüş sizde hakınızı helal edin

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun canım düşünce çok önemli Rabbim eşine akıl fikir versin inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah akıl fikir versin de ne hakla doğum paranı senin elinden alabiliyor bu ne rahatlık? Motor karın mı doyırucak kendi zevkleri için evlerini erteleyen insanlara Allahım akıl fikir versin 
(680 puan) tarafından
Ya böyle bir insan değildi evde bişey eksik olsa kıyameti koparırıdı doğumdan sonra cok değişti tanıyamıyorum onu
0 oy
(62 puan) tarafından
Allah eşine akıl fikir versin inşallah sende üzülme yanlış yaptığının farkına varır inşallah borç içindeyken evin eksikleri varken hüzülu de masraf yapılmaz ki.
0 oy
(153 puan) tarafından
Rabbim yar ve yardimcin olsun bacim okurken ben sinirlendim 
0 oy
(163,444 puan) tarafından
Askim allah yardcin olsun
(680 puan) tarafından
Saol bebekamın cok üzülüyorum ya kardeşlerim sürekli arıyor abla yeğenimizi görmek istiyoruz diye onunda kız kardeşi evli doğum yaptı daha kırkı cıkmadan kocasını aradı bacımı getir diye bizimkiler saygı duyuyor karışmıyor oda iyice abartı
0 oy
(895 puan) tarafından
Ya ben bu kadinlarin ezilmesine daha dogrusu soz hakkina sahip olmamasina cok uzuluyrm.kahvaltilik olmayimca acelesi yok nedemk ya.sen gozunun icine bak buyut sonra elin adami deger bilmesin.
(680 puan) tarafından
Ailemin arkamda olduğunu biliyor zaten onlar hep destek oluyor bana sanki maaşım varmış gibi babam her ay bana para gönderir annem evimin bütün eksiklerini alır sırf huzurlu mutlu olayım diye babamın haberi olsa beni asla bırakmaz yanında yok zaten cocuk düşünmüyorum önce kızımın eksiklerini dört dörtlük alsın
(13,306 puan) tarafından
İşte bu yüzden aksatıyor işlerini. Şuan tam olarak onla mücadele ediyorum eşimle. Annem ne var ne yok eksiğimizi aldı kayınvalidem elini uzatmadı bir de üste çıktı. Bi noktadan sonra sakın babanın da annenin de görevi gibi algılanıyor sakın sakın alıştırma. Gönderse bile göndermedi kesti de.
(680 puan) tarafından
Aileside bir kuruş vermez kızım doğdu annem bin liraya kıyafet aldı yatağından herşeyine kadar yaptı altın küpe aldı üstüne 800 lira para verdi kayınpederim kızımın eline 50 TL koydu
(13,306 puan) tarafından
Tamanem aynı şeyi yaşıyoruz bak. Ben 22 günlük bebekle geldim baba evine kalsam mama parası da yoktu cebinde bebeğin takısını takmış kenara koydurmadı yok çünkü. Ha yeri geldi har vurup harman savurduk ama hep eksiğimizi annem kapattı. Onun annesi elini bir kere uzattı onu da burnunuzdan getirdi
(895 puan) tarafından
Canim ailenin sana maddi destek varmesi esin acisindan anca isine gelir.ben mane vi destek diyorum.idare et kizim demek degil esinle konusmak falan yani.ona muhtac mecbur oldugunu bilirse daha da kullanir seni.
0 oy
(16 puan) tarafından

Allah yardimcin olsun  cox uzuldumya :(

0 oy
(3 puan) tarafından

Valla ağzını aç gözünü yum. Ne demek mutfak eksiği varken motor almak. O motor alınmayacak de bitti o kadar. Motor gelirse ben giderim çocuğumla de restini çek. Sorumsuz lugua bak ya. Sabah kahvaltısı hazırlama akşam yemek yapma. Evde bişey yok de. eğer evde varsa bile olanları sakla evde kalmadi birşey ne yapayım de. Annengil sana maddi yardım yapıyorsa bile sakın bunu eşine soyleme o parayı ona verme kenara koy altın al sakla. Onlara güvenmesin.

0 oy
(1,318 puan) tarafından
He tabi kendi ailesine olunca git der usutmez bebekler o zaman otur konuş çocuğunun rızkını saçma sapan şeylere harcamasin 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 472 göst.
25 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Satigll (225 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 7,771 göst.
0 oy
17 cevap 1,081 göst.
3 Şubat 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 398 göst.
26 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Kuzunun annesi (97 puan) tarafından soruldu