0 oy
631 göst.
Diğer kategorisinde (759 puan) tarafından

Eşimin sevgisinden hiç şühpem yok hem davranışıyla ilgisiyle değer vermesiyle vakit ayırmasıyla hepsinden belli seni seviyorum dediğin de cidden mi deyip gülüyorum yazık yeminler ediyor :D

Seven erkek ihanet etmez bence zaten ihanet dedik de yatak ilişkisinden bahs etmiyorum ona 100-de 100 eminim yapmaz iş vaktinden 2 dk sonra evde olur yani işe işten eve öyle. Bakmasıyla konuşmasıyla ihanet eder mi yani:ermm: sordum bakıyor musun çalışanlara fln niye bakıym valla görüyorum evet ama kızların da erkekten bi farkı yok gözümde dedi  hepside evli olduğumu biliyor fln
Ama bi arkadaşım var onunla görüştüğüm de hep aklımı karıştırıyor bak güvenme erkeklere güven olmaz diyor ihanet eder sana etmez diyorum hep evden işe işten eve gelir vaktinde ne biliyorsun işten izin alıp gidiyordur belki diyor daha görüşmemeye karar verdim arkadaşlara
Bu da aklımda kalıyor boş yere huzurumuz bozuluyor :( 

10 Cevaplar

0 oy
(14,061 puan) tarafından

Güveniyorsan içini rahat tut eşlerin arasina giren bir şeytan var dasim diye o vesvese yapıyordur. 

(759 puan) tarafından
Güveniyorum canım Allah eşlerimizi doğru yola çeksin hep
-Reklam-
0 oy
(1,909 puan) tarafından
Durduk  yere niye dert arıyorsun o arkadaşını uyar bence seni bulandırmasın bişey olsa  er geç çıkıyo zaten ama sürekli olur olmaz bu ihtimalleri düşünerek  yaşanır mı? 
(759 puan) tarafından
Hayır yaşanmaz valla bunalttı iyice o yüzden konuşmuyorum daha
(1,909 puan) tarafından
Olumsuz insanlardan uzak  dur canım sana faydası olmaz
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Öyle insana muhabbetini kesmen iyi olmuş yuva yıkar olmayanı aklına sokar ne kadar kötü insanlar var
(759 puan) tarafından
Aynen kuzum hata yaptım hep eşime övdüm onu
(3,033 puan) tarafından
Eşini de ona övmemissindir inşallah
0 oy
(2,474 puan) tarafından
Güveniyorsan kimseyi dinleme de.

Ben şahsen eşime kızlara bakıyor musun yada işte onunla bununla konuşma gibi uyarı asla yapmam. Emin ol ki bakıyor ve görüyor önemli olan burda niyet. Allah aşkına adam baksa veya yapsa evet bakıyorum der mi demez. Onun için bu sorulara hiç gerek yok. İcinede boşuna vesvese düşürme
(759 puan) tarafından
Bak canım bakmakla görmek arasında çok fark var evet bi yerde çalışıyorlar görecek tabi ama bakmak sürekli bi kızlara bakması kötü durum bence
(2,474 puan) tarafından
Tabiki o durum çok kötü. Benimde demek istediğim şey şu eşimize bakma dediğimizde bakmıyor mu yine bakıyor ama iyi ama kötü . Biz bakma dediğimizde bakmıyorlar mi sence
(759 puan) tarafından
Yok canım demekle olmaz doğru söylüyorsun. ama sevgisi eşine olan insan zaten kötü niyetle bakmaz kimseye
0 oy
(1,168 puan) tarafından
canim sen en iyi kocani taniyorsun   o arkadasinda neden mutlu evinize  mutsuzluk sokmak istiyorki.  kocanin sevgisinden eminsen.   hic suphe duyma.   her erkek  ayni diyil.   o arkadasininda lafina cok deyer verme. icinde   suphe bile duyma. 
(759 puan) tarafından
Aynen kuzum sevgisinden hiç şühpem arkadaş da kıskanc daha görüşmicem
(1,168 puan) tarafından
gorusme  ya.  oyle arkadasmi olur.  bos ver..   mutlugunuz bozulmasin diye cabalamakdan  hele birde laf ediyor.
0 oy
(2,462 puan) tarafından
hah anneme de bi arkadaşı akıl veriyordu yok seksi giyin dikkatini çeksin sonra annemle babamın etmediği kavgalar kalmadı annem tımarhanelik olcaktı az kalmıştı o yüzden pek çevremde arkadaşım yoktur bizim bile psikolojimiz bozuk onun yüzünden takma dinleme hayatından cikar o insani kurt gibi kemiriyor beynini belliki
(759 puan) tarafından
He valla öyle kendisi 26 yaşında evlenmicem diyor bana da güvenme her erkek kadınlara bakar fln deyip duruyo
(2,462 puan) tarafından
sil at hayatından gercekten sana bi yarari yok tam tersi zarari var seni kocanin ustune saliyor kocanin aklina olmicak seyi getirirsin canim hem ne malum belki onun kocanda gozu var annemin arkadasi oyleydi mesela duldu zaten kendisi
(759 puan) tarafından
Ya canım kız eşimden büyük eşim onu 1 2 kere gördü ama kız kıskanc istemiyor kimse mutli olsun kendisi evlenmiyor evlenemiyor daha dorusu o yüzden belki
(2,462 puan) tarafından
olabilir canım ama dikkat et seni paranoyaklaştırmasın
0 oy
(954 puan) tarafından

Sürekli eşine sorup şüphelendiği ni belli etme kafasında yoksa bile sen sokarsın her erkek bir diye bi şey yok ben de 100 de 100 güvenirim eşime bu konuda ben senin üstüne Gül koklamadim der güler :)

(759 puan) tarafından
Güven olmasa insan biter zaten bu ara bozanlar var ya
0 oy
(651 puan) tarafından
Sen eainet guvencin tam ise arkadaşa ne oluyor demek ki kendi yapiyor herkesten biliyor seven erkk değil sadece ADAM olan zaten yapmaz ve durduk yere evinde huzurunu kaçırma arkdsn pek bı onemi yok bu zmnda 
(759 puan) tarafından
Arkadaşla görüşmicem daha yok olsun öyle arkadaş güvenim tam eşime
0 oy
tarafından
Bence o arkadaşından uzak dur.boyle şeyler konuşmaya kalkisincada ağzının payını ver
(759 puan) tarafından
Eşim yapmaz diyorum ne biliyorsun diyo daha 21 yaşında 16 yaşından beni sevdi sevmedigimi bildigi halde nişanlanmak istedi benle o kdr seviyordu yani bende nişanlandıktan sonra sevdim iyi de tanıyorum yani bu kıza ne düşmüş anlamıyorum
tarafından
Arkadasligini bitir bence. Şimdi onu ilgilendirmez diyorsun ama aklına girer kocanla arana huzursuzluk girer
0 oy
tarafından
Arkadaşın ihanet dolu erkeklere denk gelmiş demek ki hepsi aynı değil erkeklerin boşver takma kafana 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 1,483 göst.
24 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ceylannn (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 369 göst.
20 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde gulvlyv2021 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 405 göst.
21 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde M1e2l3e4k5 (254 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 518 göst.