Iyi aksamlar kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz nerelisiniz nerde yasiyorsunuz yaşınız kaç mesleğiniz ne :)
Iyi aksamlar canim ben samsunluyum 24 yasindayim konyada oturyorum muhasebe okudum ama ev hanimiyim;)cok tatli kizim var 6 yasinda simdi oglum olacak allah izin verirse
Kahve yaptı eşim şimid koydu masaya. TV açık ama kanallarda bişi yok. Hastayız karı koca :D bir o hapşırıyor bir ben :D bir ben öksürüyorum bir o :D depresyon kızları gibi sırtında battaniyeyle geziyor evde :DD
Valla pek iyi sayılmam bugün canım. Kafam çok dalgın. İçimde garip bir his var nedense. Darlandım iyice dokunsalar aglarım yani ama sebebini de tam olarak bilmiyorum :/ 20 yaşındayım. Ev hanımıyım.
Maraşlıyım 23 yalındayım canım eşimle tv çay keyfisi yapoyoruz evimin hanımefendisiyim
Eşim ayaklarını koymuş altıma ısıtıyor :))
21 yaşındayım
Rize'de yaşıyoruz
Halkla ilişkiler mezunuyum ama ev hanimiyim oğlumu sabırsızlıkla bekliyorum ❤️❤️
Allah razi olsun cok şükür, sen nasilsin canim.
Çocuklarla uğraşıyorum valla küçük kizim ablası ile defile yapiyor juride benim puan veriyorum onlara :)
32 yaşım, ev hanımıyım.
İyi akşamlar canım Sinopluyum Ankara da yaşıyorum 23 yaşındayım grafik tasarım okudum alanımı seviyorum çalışma gecmisim de var ama malum hamilelik devam edemeyeceğim bir süre :)
İyi akşamlar eşim ığdırlı ben yozgatlıyım ankarada yaşıyoruz 2 kızım var 3.hamileyim rabbim bağışlasın
Anne evindeyim 8 aylık hamileyim annem çok hasta ona bakyrm ve pert olmsm durumdym ayaklarım beni maf etti
Iyi aksamlar canim sanada :) iyiyiz cok sukur bebisle, ben calismadigim icin hep evdeyim 22 yasindayim, kibrista yasiyorum canim peki sen :)
1,493,295 soru
24,399,250 cevap
349,982 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın