0 oy
969 göst.
Diğer kategorisinde (2,860 puan) tarafından
Buraya böyle bi post açacağım hiç aklıma gelmezdi.. Hamileleğim çok sakin çok rahat geçti normalde de çok sakin pozitif biriyimdir zaten çoğunuz çok iyi tanıyorsunuz beni. Ama lohusalıktan mı nedir sinirlerim laçka durumda. Bebeğimi kimseyle paylaşmak istemiyorum. Birisi kucağına alınca sevmek isteyince aşırı sinirleniyorum elim ayağım titriyor sanki. Etrafımda kimseyi istemiyorum, biri a dese bana batıyor sanki. Geleni geçeni azarlamaktan bi hal oldum. Sonra oturup nasıl insan oldum diye ağlıyorum. Noluyor bana gerçekten anlamıyorum bu durum herkes de böyle mi :( destek alıcam böyle giderse gerçkten çok zormuş bu lohusalık ya resmen bambaşka biri oldum kendimi tanıyamaz oldum

21 Cevaplar

0 oy
tarafından

Malesf canım bende böyleydim ama geçiyo  :D

-Reklam-
0 oy
(4,756 puan) tarafından
Geçer inşallah tatlım sakinleş kuzum benim nasılsın bebeğin nasıl 
0 oy
tarafından
Zamanla biraz düzelir canım .o aşırı sevgiden.ben biri bebeği kucagina alınca öldürecek gibi bakıyordum insanlara.herkes de farkediyordu
0 oy
tarafından
Resmen ben :) ama ben sanki kendimi bulmusum gbi geldi. Eskiden icime ata ata bi hal oluyodum. Şimdi ne istersem direk söylüyorum lohusa o deyip geciyolar 
tarafından
Bu zamana kadar biriktirdiklerinide soyle kiz icine atma sutun falan kesilir :DD
0 oy
(1,293 puan) tarafından

Bende eski günlerimi çok özlüyorum yatak odamda yatmayı hamileyken her şey daha kolaydı sanki

0 oy
(1,252 puan) tarafından
Evet canim bende boyleyim sinirlerim bozuldu hic kimseyi gormek konusmak istemiyorum ne soyleseler zoruma gidiyo kendimi taniyamiyorum
0 oy
tarafından
Lohusalık bitince geçiyor canım. Yani biraz daha hafiflio 
0 oy
(1,380 puan) tarafından
Okurken kendimi gördüm:)) bende öyleyim canım geçiyor merak etme sonra dönüp baktığımda gülüyorum kendime
0 oy
tarafından
Aynı sekilde benide mahvetti lohusalık  bende post açtım.  Bambaska biri oldum bosluga düştüm sankii. :/
0 oy
(725 puan) tarafından

Bu saydıklarından hepsi şimdiden bende mevcut :) hastaneden geldim şimdi tam kafayı koyuyorum kapı çalıyor gelende gitmek bilmiyor :ermm:

0 oy
tarafından
Bir çok anne bunu yaşıyor canım yalnız değilsin hepsi gelip geçici ama yardım almak sana iyi gelecekse deneyebilirsin ama kim ne derse desin olayı sen kendi kafanda bitirmelisin zamana bırakınca her şey akiipp gidiyor emin ol ;)
0 oy
(450 puan) tarafından
 ben sorduğum da hamileligimde de çok rahattım şuan da da çok rahatım lohusalık psikolojisi yok demstin demekki kimisinde ilerleyen zamanlarda başlıyor Allah yardımcın olsun sende kapılmışsın lohusa psikolojisine ben 1 aylık oldu anca geçti inşallah senin daha kısa sürer canım 
0 oy
(2,422 puan) tarafından

Kuzum benim hepimiz gectik o yollardan  çok normal zamanla azaliyo. Ama paylaşma konusuna gelince benim kızı biliyosun  çok huysuz ama yi ede aman veriyim birine bi nefes aliyim kocamla vakit geçireyim rahatliyim  demiyirm. Kayınvalidem de annemde getir ver biraz gezin diyo  ama ben hala paylaşamıyorum değişir mi bilmem :(

0 oy
(145 puan) tarafından
Ben de ayniyim. Herkesin her dedigi batiyo sanki bana akil veriyolarmis gibi geliyo sinir oluyorum. Gecer diye dusunuyorum yavrum :/
0 oy
tarafından

Bende öyle kuzum hatta geçen gün kaynanama bagirmisim çocuğu vermemisim kadın oturup aglamis baktimki ağlıyor noldu anne dedim çocuğu vermedin dedi bagirdin bana dedi zoruma gitti dedi yazık kadına bize gelip bakıyor hergun herseyome koşuyor eşim yok hergun gelip yanımda uyuyor ben ona bilmeden neler yapıyorum farkında değilmişim inşallah geçer :ermm:

0 oy
tarafından
Yemin ederim kuzum dediginden hic bi farkim yoktuu ama inan bana tamamen 40 psikolojisi geciyo yani sadece bebegine odaklan 
0 oy
(1,231 puan) tarafından
Benimki zor geçiyor lohusalık herşeye avlayayasim geliyor .iznim bitince ise başlayacağım anneme bırakacağım bebeği şimdiden onu düşünüyorum nasıl yaoacagim ne yaparım diye kimseye güvenmiyorum.Birde duyduğum.herseye aglayasim geliyor.Dogumdan beri evdeyim dışarı çıkmak istiyorum bebek hasta olur mikrop kapar diye korkuyorum ne yapacağım bilemedim akşam çıksam bu sefer de akşam serin olur mu diyorum iyice psikolojim bozuldu
0 oy
(1,945 puan) tarafından
Aynı bende böyleydim ama inan geçiyor.
0 oy
(3,556 puan) tarafından
Kuzum seni çok iyi anlıyorum annelik iç güdüsü bende paylaşamazdım evime kimse gelmesin hatta kızımı görmesin kimse isterdim gelenlere karşı tavırlı davranırdım elde olan bişe değil gözünden sakınıyosun evladını senin dışında biri alsa sevse sanki çocuğa zarar gelecekmiş gibi hissediyosun lohusa sendromu çekilecek dert değil kimisi hafif atlatıyor kimisi bizim gibi ağır şöyle bişeyde var ben yeni doğmuş bebek diye gelenlere vermedim almak isteyenlere de yenidoğan bebeği kucağına alıp ne yapacaksın dedim uzaktan sev enfeksiyonlara açık henüz koruması yok yavruma bişe olsa ben yanacam siz değil dedim böyle atlatmaya çalıştım kendi doktorun ol Deryoşum ve unutma bu da geçecek sana kimse bu dönemde bunu yaptın diyemez hamile psikolojisiyle lohusa psikolojisini bilemez kimse kah ağlar kah gülersin davranışlar senin elinde değil takma kafaya dediğim gibi yap bebek çok küçük korumasız sevecekseniz kucağa almadan sevin de sen üzüleceğine onlar üzülsün
0 oy
(704 puan) tarafından
Işte bende de tam bu korku var sanırım hissediyorum ve bende yaşıycam bunu.  

İlgili sorular

+2 oy
15 cevap 653 göst.
4 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Cinarinanasi2 (3,817 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 475 göst.
25 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Zoze49maho67 (1,234 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 397 göst.
11 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde 21minnak21 (1,019 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,086 göst.
10 Ocak 2021 Diğer kategorisinde ❤Hanifela ❤ (4,724 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,858 soru

24,091,185 cevap

331,757 kullanıcı

...