0 oy
493 göst.
Diğer kategorisinde (220 puan) tarafından
Ama baktım kocam bu durumdan rahatsız git diyor kal diyor bilmem ne beni zorladı. Velhasıl gittim tüm gün orda kaldım ama kaynanam bir saniye yanımda oturmadı gitti balkona sonra odasına bir saniye yanımda oturmadı bana değil oğluna soru soruyordu filan. Siz olsanız bir daha evine gider misiniz? Ben çok üzüldüm gerçekten evlendiğimden beri neler neler çektim yani bir daha gitmek istemiyorum kocam da zorluyor bilmiyorum ne yapayım? 

8 Cevaplar

0 oy
(295 puan) tarafından
Sen git ne yaptığını da umursama otur otur gel kocamla aran bozulmasın 
(220 puan) tarafından
Üzülüyorum ama ya hiç haketmiyorum yemin ederim takılması gereken bir kadın da değil hani ama işte
(295 puan) tarafından
Kocan sana yaptıklarını gormuyomu peki
(220 puan) tarafından
Bacım anlamıyorum ki hep anasını savunuyor işi gücü vardı diyor
(295 puan) tarafından
O zaman işi vardır gitmeyelim de bu erkeklerin bu aileciligi beni bitiriyo bi tanede benim başımda var benimki benim ailemin yanına gondermiyo beni
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bn gitmem cnm zaten gitmiyorum da 
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Sen git kocan görsün öyle yaptığını belirt bak  istemiyor beni de 
(220 puan) tarafından
Dedim ama kocam görmek istemiyor bir sürü yalan uydurdu yok işi vardı yok bilmem ne
(12,763 puan) tarafından
1 uydurur 2 uydurur sen boşver git elbet herşey gün yüzüne çıkar ya durmaz laf sokar yada bakalım başka ne laf sokacak
0 oy
(798 puan) tarafından
Giderdim onun bana davrandıgı gibi davranırdım
0 oy
(274 puan) tarafından
Bende gitmek istemiyorum ama eşim ısrar ettiği için gideceğim ister konussun ister konuşmasın ister otursun ister oturmasın umurumda olmaz ben kocamın yanina otururum kalkmam valla.
(220 puan) tarafından
Ben de kalkmam ama onun o tavrını değer vermemezliğini görünce de gitmek istemiyorum
(274 puan) tarafından
Kız boşver ye iç otur gel işte hiç moralini bozma naparsa yapsın
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun valla canım aynı benim yasadıklarım ya ama şükür ki artık eşim akıllandı da bana mecburi bısey yaptırmaya calısmıyo
0 oy
(1,900 puan) tarafından
Çok afedersinde beni i.t yerine bile koymayan birinin evinde işim yok eşinde seni niye zorluyo ki çok istiyosan kndin git de
0 oy
(738 puan) tarafından
Gitmem şuan gitmiyorum mesela eşim gelince gidiyorsa gitsin ben gitmek istemezsem beni zorlayamaz. Sordum hatta istemezsen gitmezsin dedi zaten bende gitmem dedi. İnan yaptıkları kötülükler unutulmuyor kadın hem suçlu hem güçlü beni görünce yüzüme bile bakmıyor kafasını çevirip olduğum tarafa bile bakmıyor ben ne diye gidicem ki gitme.

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,175 göst.
0 oy
3 cevap 685 göst.
3 Mart 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 383 göst.
26 Mart 2020 Diğer kategorisinde Prensesmr (290 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 473 göst.
30 Mart 2024 Diğer kategorisinde Anonim (338 puan) tarafından soruldu