0 oy
1,645 göst.
Diğer kategorisinde (17,104 puan) tarafından

Var mı sizin bebeklerinizin adi burda bakın bakalım. En çok koyulan 3 erkek ve 3 kız ismi bunlarmış.

image

28 Cevaplar

0 oy
(2,788 puan) tarafından

Bizde defne koymayı düşünüyoruz :)

(17,104 puan) tarafından
Güzel isim canım , babam kardeşimin adinı defne koymak istemişti , defne samyelini çok severdi ama annem istememişti ;)
-Reklam-
0 oy
(713 puan) tarafından
2019 da doğum yaptım bende Hasan Eymen koyduk melek oldu yavrm şimdi tekrardan hamileyim eğer erkek olursa gene Hasan Eymen olucak ama kız olursa Zeynep yanına bı isim yada ecmel vera koyucaz nasıp olursa
(17,104 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin canım , acaba başka isim mi düşünseniz. Isimlerin kaderi etkilediğine inanıyorum  yani yepyeni bir isim daha güzel olur gibi geldi bana. Zeynep her zaman güzel ya .
(713 puan) tarafından
Elbette zor olur bizim için de öyle sokakta biri eymen diye seslense yada hasan diye dönüp bakıyorum ambulans sesini duyunca hala titriyorum kalbim nefesim kesiliyo kaç ay kendime gelemedim hep sayiklayip durmusum eşim diyodu ambulans sesi duyunca sürekli o tarafa bakiyosun hadi bizde gidelim eymen iyi olsun gibisinden ama o ismi ona Koyunca belki acımız geçmez ama o varmış gibi olur duam odur hakkımızda hayırlısı olsun
(17,104 puan) tarafından
Evlat acısını dindirecek bisey olamaz elbette canım. Allah sana sabirların en büyüğünu versin. Evladin cennette sizi bekliyor olacak. Acını tazelemek istemem , Allah rahmet etsin kuzum.
0 oy
(3,135 puan) tarafından

Kaynanamın yeğeni Miraç koydu :D

(17,104 puan) tarafından
Miraç onceden de koyuluyordu ama şimdi de bayaği populermiş , ben cevremde koyan duymadım pek :)
(3,135 puan) tarafından
2016 da yeğenim oldu ismi Miraç o zamanlar böyle yaygın değildi son 1-2 senedir bayağı arttı :)
0 oy
(5,941 puan) tarafından
2020 de doğdu  kızım adı  elisa 
(17,104 puan) tarafından
Türk ismi degil gibi , bakalim 2020 de en cok hangi isimler koyulacak :)
(5,941 puan) tarafından
Anlamlı  Hz zekeriyanin  hanımının  adı  ve cennet  kapısında  bekleyen  meleklerden  bir tanesi  anlamı  ve isim  çok  hoşuma  gitti  ve değişik
0 oy
tarafından
2017 doğumlu oğlumun ismi MUHAMMED ALİ, 2019 doğumlu oğlumun ismi ÖMER HAMZA, 3 gebeliğim daha cinsiyetini bilmiom ama erkek olursa musab koymayı düşünüyorum kız olursa da amine zehra koymayı düşünüyorum 
(17,104 puan) tarafından
Çok ağır isimler gerçekten , karakterlerine de etki etti mi sence ? Amine zehra da gercekten cok guzel , zehra her donemde koyulan. Bir isim ama amine son dönemlerde biraz daha popülerleşti. Eşimle sevgiliylen ilerde oğlumuz olursa hamza , kızimız olursa azra koyalim diye hayal kurardık. Kizimız oldu ama azra koymadık :)
tarafından
Ağır isimler dediğin gibi cnm fazla yaramazlar ama her çocuk gibi büyük oğlum Muhammed Ali çok asi bir çocuk ama küçük oğlum öyle değil çok cana yakın herkese sarılır bide çok iştahlı HAMZA'nın anlamı heybetli demek ya hamileyken de kilolu bir bebekti 4 kilo doğdu
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Eylül 2019 doğumlu 

Ulaş Ada oğlumun adı ☺️❤️
(17,104 puan) tarafından
Çok güzel ve değişik canim. Seviyorum böyle isimleri :)
(1,629 puan) tarafından
Teşekkürler canım, aslında değişik değil Ulaş Türkçe isim, Ada da son dönemde kızlara verilse de hem erkek hem kıza koyulan bir isim. Ulaş ismine eşimle birlikte karar verdik, Ada ismini ben önerdim rüyamda gördüm aslında, zülfü livaneli'nin şarkısı var, ismi Ada ve  sözler şöyle,
Bir kıyıdan baktım dünyaya
Ellerimde tuz avucumda sedef
Bir mavilik bir açıklık
Özgürlük hasreti
Yüreğime vuruyor
Nerede nerede insanlar

Dünyayı güzellik kurtaracak
Bir insanı sevmekle başlayacak her şey

O üzüntü birden gelir
Yağmurlu havalarda
Yeniden kurarım dunyayı ben
Kederlerle

Kimseler aşık değil mi bu şehirde

Hava martılar ışıklı şehir
Sarhoş ediyor beni yosun kokusu
Hilesız kucaklamak istiyorum
Dünyayı şehri ve seni

Ben bu şarkıyı söylüyordum rüyamda hamileyken, uyandım ve eşime dedim ki Ulaş Ada olsun mu ☺️ bayıldım çok güzel dedi, rüyamı anlattım daha da hoşuna gitti ☺️❤️
Hikayesi olmuş oldu oğlumun isminin ☺️
(17,104 puan) tarafından
Ulaşı daha önce duydum canım ama fazla yaygin değil. Savaş ay'ın şarkıcı oğlu var Ulaş Ay ,çok güzel bir şarkısı vardı Gamzeler diye , bir ara o şarkıya kafayi taktiğım için çok severdim.  Hikayesi olmalı isimlerin bencede o zaman daha anlamli oluyor.
(1,629 puan) tarafından
Ulaş ismi de yakın tarihte değer verdiğimiz bir önemli birinin adı zaten. ❤️
0 oy
(5,053 puan) tarafından
Oğlumun Adını Eymen Koyduk Tabi İki Adı Var Babam Kulağına Recep Eymen Koydu Recep Ayın Da Doğduğu İçin Kimlikte Eymen Yazıyor
(17,104 puan) tarafından
Cok güzel isimler canım , babanın koymuş olmasi ayrica güzel :)

İlgili sorular

+3 oy
21 cevap 1,956 göst.
31 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 435 göst.
17 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Seldaekinci (530 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 162 göst.
16 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 443 göst.
4 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Karadenizin incisi (11,105 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,092 soru

24,067,639 cevap

330,465 kullanıcı

...