0 oy
385 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (704 puan) tarafından
Az once bitmiş durumdayim aglyodum yine kimseyede anlatamiyorum sütümden dolayi az geliyor diye ama siz bana destek oldunuz sayenizde toparlandim sükürki azda olsa emiyo bebegim allah sizden razi olsun guzel anneler

11 Cevaplar

0 oy
(30,110 puan) tarafından

Her anne güçlüdür sende güçlü bir annesin kendine guvenin tam olsun .

(704 puan) tarafından
Saol canm tesekkur ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Güçlü olursan başarırsın inanıyorum ki çok güçlüsün 
0 oy
(264 puan) tarafından
Herdeyin en iyisini bir cocugun annesi bilir. Annedrn daha guclu merhametli ve cocugunu taniyan yoktur
0 oy
(713 puan) tarafından

Canm unutma ki bebeğine senden iyi kimse bakamaz hiç sıkma da canını stres sütte baya etki ediyor sütüm var dersen inanarak biseyler ye sütünün olması için strese kim sokuyorsa da o kişilerden uzaklaş en iyisi bebeğinle vakit geçir ten tene temas çok çok önemli bi doktor demişti kadının birinin sütü yokmuş evde kaç kişisiniz kim bakıyor bebeğe dediğinde anne kayinvalide gorumceler baya kalabalikmis ne yese de sütü olmuyomus doktor bebeğinle sen ilgilen gelen kişiler evinle ilgilensin emmesi için uğraş ve memenden 1 damla süt gelse de ten tene sürekli kucağına al emzir geri kalanı sütün halen de gelmezse mamayı kendin ver senin kucağında anne kokusunu bilerek emsin gibisinden konuştu gerçekten de öyle unutma sen muhteşem bi annesin güzel kalpli güzel anne <3

(704 puan) tarafından
Sagol cnm.bnm allah razi olsun
0 oy
(163,373 puan) tarafından
Sende cok iyisin leyla
0 oy
tarafından
Sen bol bol sulu seyler tuket annesi meyve suyu kuru meyve tarzi corba felan ye iç
0 oy
tarafından
Yedigin ve ictigin herşeyin direkt göğüslerinde bembeyaz süte dönüştüğünü hayal et 
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Anneyiz biz tabiki güçlü olacağız canım.  
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Noldu kız neyin var
0 oy
(15,055 puan) tarafından
İrmik helvası yap ye taşıyor süt bacım. Ben ilk aylar irmik lapası, irmik helvası yiye yiye biraz şiştim ama gece çoktur pijamamın önünün göl gibi olması

İlgili sorular

+15 oy
34 cevap 765 göst.
10 Temmuz 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yorgun Cupcake (1,587 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 214 göst.
12 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Acelyaalparslan (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 349 göst.
2 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 98 göst.
1 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,974 soru

24,079,873 cevap