0 oy
1,400 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Sürekli bana cinsellik hikayelerini anlatıyor ben saf da anlamıyorum olayı nereye getireceğini. Eşim ondan uzak durmamı söyleyip duruyor. Ben hiç sevmem anlatmayı ya o normal ben anormal gecelik giyip bana resim falan atıyor

image

31 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ay kime ne onun kocasıyla iş tutmasından ne ayıp şey sen ufaktan ufaktan kes muhabbetini hiç hoşlanmam böyle şeyden 
-Reklam-
0 oy
(2,241 puan) tarafından
uzak dur bacim bundan ne bicim arkadas bu 
0 oy
(1,242 puan) tarafından
Bunu burdan paylaşmak yerine keşke arkadaşınızı uyarsaydınız.  Sizin burda kötülemeniz de Çok yanlış bir davranış bence:(
tarafından
Ben onu kötülemiyorum ne yapmaya çalıştığına anlam veremedigim için yazdim ben öyle biri değilim onu anlayamam
0 oy
(12,271 puan) tarafından

Et girmeyen yere dert girer kafasında garibim :D

Bence de çok ama çok uzak dur ***** karıdan

tarafından
Ahahah kız en güldüm;)))
tarafından
Bizim.herifler napsin garibim.korkusundan yaklasmiyor bile Allah'ıma sükut ne ben ne o sapik ;))
0 oy
(11,256 puan) tarafından
Yuhhhh yaaa bu kadar da değil heee
0 oy
(163,444 puan) tarafından
Tipini merak ettim yaa 
0 oy
tarafından
Onun sana demesi senin de onun ozelini buraya dokmen ayri bi yanlis.. 
tarafından
++katılıyorum nedense başkasının hayatından bizene diyenler bu postta sadece o kişinin edepsizliğini ve terbiyesizliğin görmüş ama kimse sana güvenip konuşan birinin özelini neden buraya atıyorsun dememiş..
tarafından
Daha ikinci postta acildi. O bundan beter. Kim ne yorum yapmis olumlu olumsuz hic bakmadim bile.
Insan rahatsiz oldugu konusmaya gulerek cevap verir mi?
Karsida ki ne anlasin rahatsiz oldugunu! Sert konus, yazma boyle seyler de burda paylasmak nedir?
Ayip yahu. Kendi olsa asla bir sey demem. Kisisel posttur ama haberi olmayan bir kisinin ozelinin burda yeri yok.
tarafından
Aynen öyle canım o postu da gördüm rahatsız olan insan o kadar uzatmaz ve resim atıyor diyor demekki o rahatlığı veriyorsun ki atıyor. Benim kuzenim saçını boyayıp resim attı ona bile kızdım sen kapalısın benim eşim tlfonuma baktı diyelim senin resmini görecek dedim birdaha da atmadı bence insanlara bu rahatlığı kendimiz veriyoruz. Ve hadi konuştunuz o onun ayıbı ama senin buraya dökmende senin ayıbın insan biraz sır tutup güven vermeyi bilmeli.
tarafından
Kesinlikle ayni fikirdeyiz canim. Bende cok rahatsiz oldum. Herkesin ayipladigi o kiza uzuldum inan. Arkadasina konustugunu en az 100 kisi okudu ne buyuk utanc. Buyuk gunahini aldi...
tarafından
Aynen öyle canım. Onun ayıbı kendine ama burda herkes okudu buda ayrı bi ayıp..
0 oy
(657 puan) tarafından
Bu kadın azmış :) koca yetmiyor buna eteşini söndüremiyor Allah akıl fikir versin
0 oy
tarafından
Tamamen bı gevşek
0 oy
(657 puan) tarafından

Bu kadın azmış :) koca yetmiyor buna eteşini söndüremiyor Allah akıl fikir versin

0 oy
(2,788 puan) tarafından

Kocasını mutlu etmeyi kendini ona sunmak ve kocasını tatmin etmekten ziyade olduğunu sanıyor yazık :)

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,471,874 soru

24,104,316 cevap

332,606 kullanıcı

...