0 oy
635 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (8 puan) tarafından
Kizlar esimin isi icin doguya geldik 1 sene once. Burada kimseyi tanimiyorum etmiyorum esim arkadasinin esiyle tanistirdi bizi o şekilde kaynastik gorusmeye başladık vs. Iki senelik evliler cocuk sahibi olmak istiyorlar ama olmuyor suan sonra ben hamile kaldım ve daha annemi bile aramadan kiza haber verdim. Sesi solugu değişti neyse anlayış gösterdim. Neyse riskli bir hamileligim vardi ve ne yazik 9 haftalik dusuk yaptım. Koronadan dolayi gurbette tek basima atlattim tek basima agladim. Aradan 3 ay geçti korunma sürem bittikten sonra tekrar hamile kaldım ama buyuklerim 3 ayini doldurmadan kimseye söylememi istemediler bende söylemicektim 11. Haftaya kadar kiz cok uzerime geldi adet oldunmu vs diye bende artik sorulardan cok sıkıldım Allaha emanet ettim ve soyledim kız bana karşı bir tavır aldı neden ondan saklamisim diye saklamadigimi bir olay atlattigimi ve emin olmadan kimseye soylemek istemediğimi soylememe ragmen kendini kusturdu wpden durum mesajlari atmaya basladi Allah verdi Allah alır gibisinden çok sinirlendim. Sinirimi belli etmedim kaç defa aradim aciklamaya calistim ama yok beyin bir kere kitlenmis sakladin diye baktim durumlara devam ediyor bende uzun bi mesaj attim ve numarasını sildim. Oda bana mesaj attı senden özür beklerdim en azindan vs diye. Bana bence bunlari yapmaya hakkı yok sonuçta soylemisim tebrik edecegi yerde yaptiklarina bak şuan 12 haftaligim hala riskim var uzun zamandır kontrole bile gidemedim doktorum izinde oldugu icin. Siz ne dusunuyosunuz

17 Cevaplar

+1 oy
(990 puan) tarafından
Eğer düşündüğüm gibiyse bak 10 yıllık  bu teşkilatın içindeyim hiç birzaman görüşmem dışarıdan arkadaslairn olsun hele lojman aman aman ;)
(8 puan) tarafından
Haha Lojmanda kimseyle gorusmuyorum esimin çocukluk arkadasinin eşi idi :))
(990 puan) tarafından
Onuda bosver sonuçta bizim meslekle alakali ;) :D
-Reklam-
+1 oy
(4,687 puan) tarafından

Üfff ne gereksiz bir insan, yorucu, kasvetli, sıkıcı... Hiç canını sıkma canım hamilesin böyle şeyleri sorun etme<3

(8 puan) tarafından
Sağol cnmmmm :)
+1 oy
(163,339 puan) tarafından
Salla gitsin yaa cokta tiin
(8 puan) tarafından
Hahah :D
0 oy
(4,148 puan) tarafından
Kendi bebegii olmadigi icin kiskanirsin die soylemedigini dusunmus olabilir. Bebegi olmayanlarr biraznhassas oluyo ama bu senn haksiz olduğun  anlamina gelmez sen aciklamani yapmissin.
(8 puan) tarafından
Bebekleri olan kuzenlerime bile yeni söylediğimi söylüyorum fazlasıyla açıklama yaptım kendisi geri dönmezse daha yazmamayi dusunuyorum hassas bir durumda anlıyorum ama bende eşimi çocuk konusunda ikna edene kadar 3 yilimi verdim
(4,148 puan) tarafından
Tabiki canm sen elinden geleni soylemeissin yapmissin kendi bilir..
0 oy
(1,346 puan) tarafından
Çok haklısın aslinda saygı duymali kararına herkes hemen söylicek die birsey yok millet 5 aylik oluyo yine söylemiyo yani ve o kocan mi neyin tribini atıyo
(8 puan) tarafından
Kaynanamla bile ayni gun haberi oldu anlam veremiyorum bazi insanların patavatsizliklarina
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Canım onunla arkadaşlığı kes bir kere  fesat çünkü ona takılıp kendini strese koyma. Allah ona da nasip etsin. Dogu dayız diyorsun Kontrole gitmek yol falan seni yoracaksa sık sık gitme. Biz de doğudayız en yakın kadın doğum eñgebeli yol şartlarından dolayı 4 saat sürüyor ben 13+2 haftamdayım 1 kez gittim hamile olduğumu öğrendim  hemen gitmedim bebeğim küçük yolda Allah korusun düşük olur diye 
0 oy
tarafından
Bence bu saatten sonra görüşme o kızla bunda kötü birşey yok söylememekte sonuna kadar haklısın bana doktorum dedi hemen kimseye söylemeyin ne olur ne olmaz diye o ki ki ona ne oluyormuşta alınıyormuş sanki çocuğun babası o böyle insandan bundan sonrada hayır gelmez başındayken muhatap olma bence sağlıklı ve rahat bir hamilelik geçirmelisin bu kız rahat bırakmaz konuşmaya devam edersen seni stresten uzak durmalısınız.

Rabbim kucağına sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun  
0 oy
tarafından
Büyük ihtimal kendinin bebeği olmadığı için sen ona söylediğinde onun haset edeceğini nazar edeceğini düşündüğünü düşündü büyük ihtimal o yüzden böyle yaptı yani fazla takılma rabbim onada nasip eder inşallah sende sağ salim kucağına alırsın bebeğini 
0 oy
(2,364 puan) tarafından
Uygulamada biri ile tanıştık gebelik bölümünde adetimiz ayni gündü bekliyoruz işte sonra test yaptik ayni gün benimki pozitif cıktı onunki negatif bu ağlamış felan bana sey yaptığından onuda söyledi hatta neyse dedim görüşmeyi kestim öbür ay hamileymis 100 küsür çıkmış betasi bana dedi seninki öğrendiğinde kaçtı felan diye ben baya geç verdim kanı 9600 civariydi söyledim bana iyi napiyim vs tarzda konuştu bende engelledim
(990 puan) tarafından
Ya şu engellemeyi ah bulsam ahhh
0 oy
tarafından
Anan baban bile olsa bunları sana yapmaya hakkı yok nie başka insanlar için kendini parcaliyosun ki bu sebebten söylemedim dedin mi dedin daha nie açıklama yapmaya ugrasiyon o kim ki özür dileyeceksin aman canını sıkmaya değmez görüşmezsin olur biter 
0 oy
(1,457 puan) tarafından
İlk önce hayırlı olsun gebeliğin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah, ben de yeni evliydim daha 2 aylık iken gebe olduğumu öğrendim sonra ben söyledim saklamadım daha 4 haftalık tı neyse 6. Hafta da kalp atışı için gittik ki boş gebeşikmiş neyse birkaç doktor gezdik aynı şeyi söylediler kürdaj oldum 3 ay süreden sonra çok şükür gebe kaldım ama bu sefer kimseye söylemedim 12. Haftaya kadar aynı senin arkadaş gibi bizde de öyle biri var eşimin bilmem neyi oluyor 8 yıldır evli çocuğu olmuyor hamile olduğumu duymuş bana msj attı bir sürü saçmaladı işte yok bilmem çocuğum olmuyor diye nazar etmem bilmem ne falan, ilk önce alttan aldım kırmak istemedim faln sonra baktım konuşmasıyla ileri gidiyor benim bildiğim bişi vardı ki söylemedim artı söylemek zorunda değilim dedim sonra cvp vermedim, ya ben önyargılı olmak istemiyorum ama çocukları olmadığı için psikoloji olarak çok etkileniyor lar Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllah 
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Allah askına birileri su cocugu olmayan bayanlara olanların hava yapmadığını nispet yapmadığını anlatsın lütfen. İnsan takla atıyor oylelerin yanında ne diyeceğini bile iyorsun
0 oy
(1,325 puan) tarafından
Saygi durmasi gerekiuo senim dusuncene. Bnimde bi arkadasimin bebegi olmuyo  uc kez dusuk yaptj.  Aniden benim durumuma cvap yazdi hamilemisin diye. Daha ckk yeniydi 6 hftalik bn sok oldum nerden bildi diye. Soylemeyecktim  sonra aklima instagramda bi syfaya yaptigim yorum geldi bi baktim o da takipte. Dedim gorduyse yalanlamak olmaz baska turlu de  nerden bilecek. Syledim sevindi. Ama aradan bi hafta gectiktne sonra bana bebegin beynini gordun mu gibi sacma ***** bi soru sordu. O hun bu gundur . uzagiz onunla yazmaz bnde yazmam.  Arkamdan hamile kalinca degisti diyormus.  Ama yani bebegin beynini sormak ne demektir .ilk kese gorulur sonra bebek kalp atisi falan yani kalbini sorsa tamm anlarim da beyin nedir. Cok sinirlenmistim. 
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Kendini beğenmişin triplinin teki demekki ananın kızı değil babanın kızı değil önemseme hatta öyle biriyle irtibatı kes.20yıllık arkadaşım 2 kere düşük yaptı şimdi yine hamileymiş .4bucuk aylık olunca bana söyledi.Kesinleşmeden söylemek istemeyişine saygı duydum.Ben de belirli çevreme 3ayı doldurunca söylemiştim
0 oy
(6,189 puan) tarafından
Söyleme zorunluluğun yok zaten ve sen hamileyim dediğinde sesi falan degisiyoraa ya üzülmüştü ya da istemiyordur hamile olmani
0 oy
(954 puan) tarafından
Ayy benim üst kattaki akrabayı hatırlattı aman uzak dur böyle lerinden başına bela olur karşındaki insanın kararına düşüncesine saygı duymayı bilmeyenler çok canını sıkar

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 1,320 göst.
7 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Lisa1234 (1,524 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 254 göst.
27 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Elif_6060 (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,663 göst.
2 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (6,921 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 477 göst.