0 oy
1,493 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Köye gittik sivrisinek ısırdı 1 hafta sonra kızarmaya başladı hemen sağlık ocağına götürdük krem verdi geçmedi sonra doktora mesaj attım impetigo olmuş dedi başka krem verdi o daha da kötü yaptı dün hastaneye götürdük doktor uçuk olan birisi öpmüş Herpes virüsü bulaşmış dedi iki krem bı iğne verdi iğneyi kırıp yüzüne sürüyoruz siz siz olun dikkat edin biz yandık siz yanmayın

54 Cevaplar

0 oy
(426 puan) tarafından
Yavrum benim çok geçmiş olsun canım
-Reklam-
0 oy
(54,158 puan) tarafından
ne kadar güzel bir bebek insan bakmaya doyamiyor rabbim nazarlardan korusun kuzuma cok cok gecmis olsun kiyamam hangi kendini bilmez öptü acaba inşallah hemen gecer poncigim masallah subhanallah ♥️❤️♥️❤️
tarafından
Sağol ablam kim öptü onuda bilmiyorum bilsem gidip cemkircem duymadim hiç uçuk çıktı diyeni soruyorum herkes bende yok diyo
0 oy
(592 puan) tarafından
Maşallah canmm nazar değmiş bebise ...Allah bağışlasın..çok geçmiş olsun
tarafından
Sagol canım teşekkür ederim
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Allahin cezalari opmeyin su bebekleri ya yazik gunah hale bak yaaa cok gecmis olsun canm
tarafından
Sorma ya kac sefer dedim ilk bulduklari boslukta öpüyolar
(6,396 puan) tarafından
Boncuk gibiymis oda masAllah suphanAllah ❤❤ sen bi daha bu boncugu kucagindan indirme  kuzumm kim ne hâli warsa gorsun
tarafından
Cam fanusa koycam az kaldı
(6,396 puan) tarafından
Oyyyy❤❤❤❤
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Oy annem benim kuzum rabbim acil şifalar versin inşallah canım benim 
tarafından
Amiin canım cok sagol
0 oy
(26 puan) tarafından
Masallah supanallahh rabbim bagislasin cok okudum bebisini cok tatli masallah diyelim canim nazarda olur böyle elini yaranin yanina koy devamli oku insallah ❤
tarafından
Allah razı olsun canım okuyorum inşallah faydasi olur
(26 puan) tarafından
Olur olur biznallah cok güzel koyma boyle postlara bakmaya kiyamadim barekallah masaaallah :)
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Ah kuzum benim kıyamam hemencecik geçsin gitsin inşallah çok geçmiş olsun. 
0 oy
(487 puan) tarafından
Geçmiş olsun rabbim şifa versin
0 oy
(2,975 puan) tarafından
Oyy oyyy kuzum benim ayni benim yuzum 12 yasindayken bole olmustu çook zor gecmisti gittikce yayiliyodu rabbim sifa versin
0 oy
tarafından

Hayir yani su virus de su cocugu opmesen nolur ne anlayissiz bizim insanimiz :angry:

0 oy
tarafından
Anam çocuğum kıyamam ben ona kuzum yıllar önce tvde haberlerde çıkmıştı yenidoğan bi bebek uçuk virüsü yüzünden vefat etmişti Allah korusun çok korkarım o yüzden gelenin önce yüzüne bakarım ondan sonra öptürürüm
0 oy
tarafından
Oyyyyy yavrum benim. Çok geçmiş olsun. 

Çok sorumsuz insan var maalesef 
0 oy
tarafından
Yavrum benim ya için yandı resmen ya 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 284 göst.
22 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde kbramm27 (374 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 733 göst.
0 oy
8 cevap 389 göst.
0 oy
4 cevap 221 göst.
5 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mys-2boys2girls (5,191 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,346 soru

24,152,933 cevap

334,994 kullanıcı

...