0 oy
1,304 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Kızlar ya yeminle varya sinir olmaya başladım kadına daha önce post açmıştım bana yazdığı mesajı atmıştım dünde bunlar oldu eşimde onu savundu öyle yazarsan kadın ne yazsin dedi sinir oldum lafa bak ya nasıl doldurmuslarsa artk

image

37 Cevaplar

0 oy
(7,436 puan) tarafından
Soğuk cevap vermişsin ama o raddeye getirmişler demekki bı sebebi vardır illaki soğuk cevap vermenin kimse sevdiği saydığı saygı gördüğü insana soğuk cevap vermez sonuçta 
(2,127 puan) tarafından
Allah razı olsun ağzına sağlık canm anladığın için beni sağol
(7,436 puan) tarafından
Rica ederim ne demek
-Reklam-
0 oy
(153 puan) tarafından
Canım kötü olsa bile sende kendini onunla aynı pozisyona koymuşsun yani şunu demek istiyorum kötüye bizde kötü olursak bizim ondan ne farkımız kalır bırak onlar ne derse desin insanlar konuşur durur mükemmel olsanda mesafeni koy ama yazanlara cevap ver çünku bunu yapmazsan onlar gibi gidersen onlar bisey kaybetmez senin huzurun bozulur.hehe tamam de geç en iyi yöntem bu
(2,127 puan) tarafından
Sağol canm anlıyorum seni
0 oy
(1,318 puan) tarafından
Daha öncesi varsa ben hiç uğraşıp cevap vermezdim boşver takma. 

Hamilelik hormonları da çok etkiliyor şimdi seni olur olmaz insanlar için kendimizi yopratmaua değmez 
(2,127 puan) tarafından
Haklısın valla canm sağol Allah razı olsun ne bilim birden düşünemedim iste
0 oy
(759 puan) tarafından
Soğuk yazmışsın kim olsa alınır
(2,127 puan) tarafından
Bende alıngan biriyim canm kendi niye daha önce düşünerek yazmadı o dedi mi alınır mı acaba diye
0 oy
(1,263 puan) tarafından
İşim vardı sagolasın yerine sonraki attıgın mesajı atsaydın keşke boşver insanların seviyesine düşme 
(2,127 puan) tarafından
Aynen canm sağol
0 oy
tarafından
Kuzum kadın güzel yazmış sende kısa cevap vermişsin kim.olsa öyle anlardı ha işim vardı sağolasın cumlesinin yanına bı emoji koysaydin kadın yanlış anlamazdi
(2,127 puan) tarafından
Of canm sağol ne anlarsa anlasın boşver
tarafından
Sende takma belliki dobra bı kadın mesafeli ol
(2,127 puan) tarafından
Aynen canm sağol
0 oy
(5,572 puan) tarafından

Kadın çok güzel bir şekilde hayırlı olsun demiş sağolasın ne demek :angel:

(2,127 puan) tarafından
Aman canm boşver
0 oy
tarafından
Sil bnce numarasını sen sakin kalmışsın ben yazardım ki sanki çokta lazımsın yazsan ne yazmasan ne umrumda değil hadi bb yazar silerdim numarasını 
(2,266 puan) tarafından
Eşini hıce sayarak bunu yazabilir miydin gerçekten
tarafından
Yazardım kimse umrumda değil
tarafından
Çünkü başıma geldi benzer olay amcasının karısı uğraşıp duruyordu Kavga ettim Bi süre küstük kaldık
(2,127 puan) tarafından
Yok canm bu iyi boşver
0 oy
(7,136 puan) tarafından
İşin vardı vatsapa giriyorsun kadına, bari hiç yoktan teşekkür ederim yazsaydın kalbini kırmaktan işini 10 saniye geç bitirirdin
(2,127 puan) tarafından
Boşver canm sağol yinede
0 oy
(2,241 puan) tarafından
yok canim o oyle olmamis eyvallah diyeydin .o nasıl cevap  teyze yerindw olsam mesaji silerdim ben burda sinir oldum kusura bakma
(2,127 puan) tarafından
Bana mi canm
0 oy
(2,266 puan) tarafından
Daha önceki postuna baktım . Bu teyze anladığım kadarıyla zaten kayinvalidenin doldirusuna geliyor . Tavirlarida hiç güzel değil. Konuşma olsun bitsin 
(2,127 puan) tarafından
Öyle yapacam canm elimden geldikçe değmez çünkü aynen de dediği gibi kız birgün konuşmasın duramiyor
0 oy
tarafından
İşim vardı sağolasın çok soğuk Bi cevap kadın haklı sağol teyze Allah razı olsun deseydin konu kapanırdı 
(2,127 puan) tarafından
Boşver canm sağol
0 oy
(53,958 puan) tarafından
esin hakli sen cok soguk yazmissin 
(2,127 puan) tarafından
Emin ol hak etti canm
(53,958 puan) tarafından
yorumları okuyunca hatirladim eski mevzuları. posta eksik yazmışsın o yüzden sadece bu konusmada sen haksiz gozukuyosun canim. durumlardan onu gizle gormesin bos yere canini sıkmamis olur
(2,127 puan) tarafından
Aynen canm sagol
0 oy
(614 puan) tarafından
Teyzeai ne guzel msj yazmis tebrik etmis sende agzinin kenariyla gecistirmissin soguk bir cvpla ve o tripli msj yazmasa kadina belki cvp bile yazmayacaktin bence haklilar cok zor deil bi msj yazmak keske soguk bi cvp yazana kadr gonul.alivi bi msj yazsaydin 
(2,127 puan) tarafından
Boşver canm değmez sağol
0 oy
tarafından
Önceki postuna bakıp geldim bi nevi haklısın ama tavır alman gereken kişi teyze değil kaynana demek ki bişeyler konuşuyorlar ona göre sana böyle diyo önceki postta gördüğüm kadarıyla kaynanan bişeyler demiş teyzeye ondan dolayı bu şekilde konuşmuş şimdikinde sanki senin suçun var gibi olmuş 
(2,127 puan) tarafından
Aynen de öyle canm sağol
0 oy
(3,022 puan) tarafından
2.5 saat icinde hicmi yazamadim gi yazaydins agolassim felan diye
(2,127 puan) tarafından
Keyfi yazmadım kız :)
(3,022 puan) tarafından
Ozaman teyze hakli ksb
(2,127 puan) tarafından
Aman hayırlısı boşver

İlgili bir soru bulunamadı