0 oy
540 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Annemler yazin  yazlıkta kalıyorlar.  Kisin evlerine taşınıyorlar.  Evi temizlenecekmis . Iki ablam birer gün gideceklermiş bana sende cumartesi gidersin dediler . 

Ben hamile kaldım düşük riskim vardı annem kapımı bile çalmadı.  Hep eşim yaptı.  Gündüz geldi ev işi yaptı gece işe gitti.  Doğumuma yakın temizliğimi eşim yaptı camı kapıyı mutfak dolaplarını gece isten geldi temizlik yaptı.  Kimse benim kapımı çalmadı.  Doğum yaptım bana kaynanam baktı. Annemden hiçbirşey görmedim.  

Ben temizliğe gidemem dedim ablama annemden ben ne gördüm ki dedim . Sağlığı yerinde yapsın , hasta olsa tamam mecburum anam o benim ama şimdi ben gidipte temizliğini yapamam dedim . Bana  sen hayırsız evlatsin seninde kızların var dedi . Bende ben annem gibi anne olmayacam ki kızlarım benim gibi evlat olsun dedim . Normalde sabah kalkar kalkmaz arardı ablam aramadı.  Bende aramadım 

Kızım 3 aylık . Siz olsanız gider miydiniz . Gerçekten hayırsız evlat miyim ben 

18 Cevaplar

0 oy
(2,859 puan) tarafından
Yooo niye hayirsiz evlat olasın senin anenn hayırsız anne asıl 
tarafından
Tansiyonu varmış.  Herkeste var tansiyon.
(2,859 puan) tarafından
Tansiyondan bişey olmaz normal insanın bile inişli çıkışlı tansiyonu oluyor eğer sana doğumunda fln yardımı dokunduysa hadi neysede yardimi bile dokunmamış yani boşver
-Reklam-
0 oy
(622 puan) tarafından
Kusura bakma canım ama ablan çok düşüncesiz miş küçük bebeğin var onunla nasıl temizlik yapicaksin boşver bu dünyada kimse kimseyi düşünmüyor sende düşünme boşver
tarafından
Annem bebeğe bakacakmış ben temizlik yapacakmsm. Var mı böyle dunya
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Zaten onların düşünmesi lazım senin bebeğin var biz hallederiz diye böyle kendini suçlu hissetme 
tarafından
Evimin işini bile yapamıyorum kimse beni anlamiyo
(2,336 puan) tarafından
Boşver o zaman sen kendini suçlu hissetme
0 oy
(3,397 puan) tarafından
Ben olsam gitmezdim. Ablan senin yerinde olsaydı gene annemdir yaparım işini gücünü dermiydi aceba. insanlar başlarına gelmeden anlamıyorlar çoğu zaman o yüzden boşa laf anlatma onlara bırak aramıyorsa da keyfi bilir aramasın 
tarafından
Annem ablama yakın her işlerini birlikte yaparlar . Ben uzağım diye sadece oturmaya gelirler
(3,397 puan) tarafından
Boşver bazen uzak olmak en iyisi. Nasıl isterse öyle davransınlar. Sen evine ailene eşine sarıl canım
0 oy
(14,237 puan) tarafından
Hayırsız olan biri varsa oda annendir ablanda düşüncesiz 
tarafından
Annem hastaymış.  Hastalığı da tansiyon . Zaten herkeste var tansiyon haksız mıyım
(14,237 puan) tarafından
Temizliğe engel değil bence
0 oy
tarafından
Banada doğumlarımda hep kayınvalidem baktı annem temizliğimi hiç yapmadı ama ben ona defalarca giderim temizliğe senin şimdi durumun farklı canım temizlik yapacak halde değilsin normal olsan git derdim bu durumda gitmesen iyi olur riskinde varmış senden iş beklemeleride saçmalık
tarafından
3 aylik bebeğim onunla ben evimin işini bile yapamıyorum ki .
0 oy
(1,270 puan) tarafından
Bence hayırsız evlatsin annen o senin nasıl böyle düşünürsün annelik kolay değil biliyorsun benim bi tane huysuz bi bebeğim var akşama kadar pertim çıkıyo gece kendimi nasıl yatağa atıyorum bilemiyorum onlar o eskinin imkanlarıyla bize çok zorluklarla bakmışlar benim canım anneme kurban ne yapsam hakkını ödeyemem böyle bi düşünce aklından geçmemeli bile
tarafından
Annelik kolay değil bende anneyim . Şu anda bile 1 buçuk saatlik uykuyla ayaktayım.  Ama ben annemden hiçbirşey görmedim.  Ben düşük yaptım bi doğumumdan önce.  Hastaneden geldim aradım anne bebek elime geldi kanamam çok diye bisey olmaz ben 3 kere düşük yaptım dedi . Ben o gün sancidan kivranirken annem komşularıyla kahve içip durum yaptı. Bi anne olmak var birde annelik yapmak var
(1,270 puan) tarafından
Bi yerde sende haklısın ama annen için değil allah için sonuçta cennet annelerin ayağı altındadır
0 oy
tarafından
Öyle bi annem olsa gitmem. 
0 oy
(730 puan) tarafından
Ben olsam giderdim yapardım. 

Biz bu dünyada ne yapsak annelerimizin hakkını ödeyemeyiz./
0 oy
tarafından
Seni o durumda gel yap diye çağırmaları hata zaten hicde gitme bebeğine bişey olsa kim verecek hesabini
tarafından
Benim kızlarım hasta olsa bile gelip bir çorba kaynatmazlar
0 oy
tarafından
Bu anne baba kaynana kayınpeder kuşağı neden bu kadar ariza Ya? Hayır yani konu evlilik çocuk sahibi olma eşine ses çıkarmama tüm zorluklara sessizce göğüs germek söz konusu okunca sen koca kadınsın derler; ama kendi işlerini yaptırma kendilerine baktirma ekonomik destek bekleme vs.. olunca da kızına gelinine ergen muamelesi yapıyorlar. Kusura bakma canım sinirim bozuldu valla. 

Bu yetişkinler neden çocuklarına yada gelinlerine bir bireymis gibi davranmak istemiyorlar. Ben olsam günahımı vermem. Ayıp denen birşey var, senin minicik bebeğin var, insanın yüzü kızarır. Ben asssssssssssla temizliğin t sini yapmam bu 1. Istediği lafı söylesin, bu kadar bencil insanlar asla canimi acitamaz bu 2.

Ama nasıl davranacağına yine de sen karar verirsin  
tarafından
Küs değilim ama çok kirginim
0 oy
tarafından
Gitmezdim bn anam bile olsa karsimdaki
tarafından
Bende gitmycem vicdanım rahat ederse
0 oy
(1,318 puan) tarafından
Ablanın da işine geliyor öyle demek o da yapmak istemiyor çünkü sana duygu somurusu yapıyor hiç uzulme. 

Ben gebe oldugumu öğrendim anneme geldim memlekete corabima varana kadar giydiriyor peşimde koşuyorlar hiç bir iş yaptirmiyorlar.

Ben de dogrulunca onlara herşey yaparım böyle olması lazım annen kolaya kaçıyor bırak üzülme 
tarafından
Doğumumda hastaneye geldi geçmiş olsun dedi gitti . Eşimin teyzeleri halaları bile ondan çok durdu yanimda
0 oy
(503 puan) tarafından
Anneme kurbn olurm hamileyim die iki bardagim kirkiyse onu yikar gider
0 oy
tarafından
Annen hayırsız anne bence sen değil 
0 oy
(54,508 puan) tarafından
gitmem canim tutsun bir kadın yaptırsin ufacik bebegine kim.bakacak 
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Gitmezdim net

En ihtiyacın olan zaman da yaninda olmamış kim olursa olsun 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 269 göst.
3 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 12345ebe (1,094 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 967 göst.
7 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Linkin (24,251 puan) tarafından soruldu
+1 oy
25 cevap 890 göst.
4 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde GizemAl (201 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 205 göst.
21 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bahar_6565 (154 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,083 soru

24,396,027 cevap

349,752 kullanıcı

...