0 oy
1,208 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Biraz once bi post gördüm yani içim parçalandi resmen alan var alamayan var arkadaslar onceden aseren girmesin yaziyorduk simdi o da yok paylasmasak cok daha iyi olmaz mi sizcede yediği içtiği herkesin kendine kalsa tamam tarif falan sorulur ama çarşaf çarşaf burda paylaşmanın anlamı yok bence .Hem çok büyük günah alamayanlar görüyor iç çekiyor ben çok üzülüyorum bu duruma nacizane fikrimi yazmak istedim uygulayıp uygulamamak size kalmış iyi akşamlar hepinize....

32 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hamileydim ve esim 7 ay calismadi is bulamadii. Cok sacma olacak belki ama okadar zor durumdaydik kii bir ekmegi nasil neyle alabilirizin hesabini yapiyorduk ve ogun burdan birisi isim verniycem icecek resmi atmisti ve benim okadar cok canim cekmisti ki. Evet belki basit bir icecekti ama olmayinca olmuyorduu iste. Aseren grmesin yazsaydn keske dedigimde alay edip in marketten al satiliyor dedi ve sonra postlarini gordum hayati tepetaklak olduu.. 
tarafından
Benim anlatmaya çalıştığım bu işte canım ah alıyorlar göz hakkı yani ne gerek var
-Reklam-
0 oy
(581 puan) tarafından
Canım admin aseren girmesin dememizi yasakladı. Ben 1 yıldır bu platformdayim ve hiç yemek resmi paylaşmadım sadece az önce bi tatlı paylaştım ondan sonrada senin bahsettigin postu gördüm ve çok üzüldüm bir daha da paylasmam
0 oy
(2,788 puan) tarafından
Aynen bende bundan daha sonra daha dikkatli olucam ve paylaşmıcam
0 oy
tarafından
Cok dogru bi konuya deginmissin o postu ben de okudum ve cok uzuldum. Bence aksam ne yemek yaptigimiz da sorulmasin ben corba makarna yapcm misal biri et haslama diyo patatesli kofte kayseri yaglama vs belki ben onlari yapacak durumda degilim ama hamileyim canim cekiyo 
0 oy
(54,061 puan) tarafından
bide şimdi şunu yiyorum tost yiyorum onu yiyorum diye her an yediklerini atanlar var 
0 oy
(657 puan) tarafından
Burada kaç kişi isyan etti anlamıyorlar cnm yokluğun halinden acaba canı çekermi demiyorlar sakın girmeyin yazıyorlar insan daha çok giresi geliyor bunu diyorsun herşeye bi laf buluyorlar 
0 oy
tarafından
Ben yeni katıldım aranıza malesef ki böyle görgüsüzler heryerde var laf anlatmaya çalışsan üste çıkarlar hepsini Allaha havale ediyom 
tarafından
Aynen oyle canım malesef neymiş tv de görüyorlar miş  zaten
0 oy
tarafından
Bu defalarca dendi amma yapiliyor hala bence artik yapmayalim hamileler cok olmayanlar var 
0 oy
(2,970 puan) tarafından
Zaten hiç sevmiyorum yemek paylasmayi hiçde paylasmadim tarifde zaten internette yuzlerce var boş işler 
0 oy
tarafından
Yemek hiç paylaşmadım paylasmamda tarife gelince her şeyi biliyorlarda internetten araştırıp yorumları okuyup ona gore yapilip yapilmayacagini bilmiyorlar mi anca gösteriş başka bisey yok 
0 oy
(7,136 puan) tarafından
Kesinlikle sana, katılıyorum hem göz hakkı. Normal insanın bile canı çekiyor burda, hamilesi var emzireni var resim olmasa, daha iyi bencede. 
tarafından
Kız resim koymazlarsa gösteriş nasıl yapcekler
(7,136 puan) tarafından
Tarif sormak haric hani bilgi amacı olmadıkca yemek fotosu koymanın, anlamı yok hava, atınca ne gececek eline sanki bunlar da, bi, degişiklikler cok mu seviyorlar hakka girmeyi anlamadım gitti
tarafından
Allah ıslah etsin canım ne diyim
0 oy
(2,266 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum fikrine geçenlerde anlık fotoğraf atmıştım bin pişman oldum hemen geri sildim göz hakkına giriyoruz valla çok günah Allah affetsin 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 524 göst.
23 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Miroskos (420 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 808 göst.
28 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 365 göst.
0 oy
36 cevap 1,755 göst.
21 Mayıs 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu