Kızlar 28 yasındayım 3 yıllık evliyim 1 yasında kızım varr.. Kocamla 1 sene nısanlı kaldık.. Ama evlenince cok degıstı.. Cok saygısız kaba oldu. Beni zerre hak etmiyor. Neden derseniz maddi zorlukla bogusurum sesim cıkmaz.. Ustğm basım ***** gibi alamama. Kredi kartı yıl olmasın dedim.. Kıızma alırım tasarrufu bilir evimde yemek yaparım dısarı da yemem.. Uni mezunu güzel zayıf bir kıızm.. Eşim ise çirkin kel gözluklu.. Vıtiligo hastası. Ben bunları dert etmedim asla nısanlı iken sırf benimle evlenmek ıcın iyiydi.. Aldıktan sorma naısl olsa aldım kafasında eziyet ediyor. Tek kıızm arkadasıö yok gibi hepi hepi evdeyim. Annem dert anlatamam.. İyi oluyor der.. Evlenme dedim der... Kızlar ben kendime bile soyleyemıyorı. Ama ben bosanmak istiyorum m.. Evet birilerine diyorum ben ayrılmak.. Deger veren gozuma gonlume hoş gelen biriyle evlenmek istiyorum.. Kocam cok itici.. Tütün sigara ıcer zerre dıs fırcalamaz 100 kere derim ancak yapar. Her zamanda diyemiyorum. Ben bakımı severim. Offf ayrılsam kıızm vermez. Paramm yok.. Bana cok cok eziyet ediyor artık cnaım yanmıyor ona ne desem canını da yakamıyorım. A