0 oy
355 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (223 puan) tarafından
kapalı
Kızlar 28 yasındayım 3 yıllık evliyim 1 yasında kızım varr.. Kocamla 1 sene nısanlı kaldık.. Ama evlenince cok degıstı.. Cok saygısız kaba oldu. Beni zerre hak etmiyor. Neden derseniz maddi zorlukla bogusurum sesim cıkmaz.. Ustğm basım ***** gibi alamama. Kredi kartı yıl olmasın dedim.. Kıızma alırım tasarrufu bilir evimde yemek yaparım dısarı da yemem.. Uni mezunu güzel zayıf bir kıızm.. Eşim ise çirkin kel gözluklu.. Vıtiligo hastası. Ben bunları dert etmedim asla nısanlı iken sırf benimle evlenmek ıcın iyiydi.. Aldıktan sorma naısl olsa aldım kafasında eziyet ediyor. Tek kıızm arkadasıö yok gibi hepi hepi evdeyim. Annem dert anlatamam.. İyi oluyor der.. Evlenme dedim der... Kızlar ben kendime bile soyleyemıyorı. Ama ben bosanmak istiyorum m.. Evet birilerine diyorum ben ayrılmak.. Deger veren gozuma gonlume hoş gelen biriyle evlenmek istiyorum.. Kocam cok itici.. Tütün sigara ıcer zerre dıs fırcalamaz 100 kere derim ancak yapar. Her zamanda diyemiyorum. Ben bakımı severim. Offf ayrılsam kıızm vermez. Paramm yok.. Bana cok cok eziyet ediyor artık cnaım yanmıyor ona ne desem canını da yakamıyorım. A
notu ile kapatıldı: Soru başlığı konuyu  özetleyecek şekilde olmalıdır

4 Cevaplar

0 oy
(1,241 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım yaa
-Reklam-
0 oy
(253 puan) tarafından
Çirkin kel gözlüklü vs.dedigine göre sevmiyosun belliki sevmedigin biriyle neden evlendin yada neden çocuk yaptın ki
(223 puan) tarafından
Cokk sevdım annemi ezdim gectımmm..ama o cokk degiştii. Bana acımıyor.. Kalbimi cok kırıyırp.... Nefret eıdom defol git falan dıyo
(253 puan) tarafından
Eşin bu şekilde davrandığı için zamanla olan sevgin nefrete dönüşmüş sanırım Rabbim yardımcın olsun
0 oy
(15,075 puan) tarafından
Eşini bu kadar aşığalamak hoş olmamış 

Ünv mezunusun iş bulabilirsin 

1 yaşında bir çocuğu babaya vermezler 
0 oy
(3,520 puan) tarafından
Vallahi canım benim ilk eşim öyleydi aldatmaya kadar gitti sorumsuzdu eve gelmezdi nerdesin dediğimde işim var derdi çok şükür ben çocuğum olmadan boşandım. Şimdi 2. Evliliğimi yaptım 26 haftalık hamileyim ve inan iyiki boşanmışım da şimdiki eşimle evlenmişim diyorum. Biz kadınlar çok güçlüyüz kimseye boyun eğmek zorunda değiliz eğer kesin kararını verirsen ailenle konuş mutlaka arkanda dururlar sonuçta sen onların evlatlarısın. Kızın için de korkma devlet sana verir 
(223 puan) tarafından
Eve geliyor ama odun kırıcı... Yenı evli sayılurzz. Odun.. Kalbi var mı bu kadın mı kırıldı mı Demez..evlilık yıl donumu de yemege gidek deıdö param yok dedi. Evde yaptım güldü dalga gecti annemde borc para aldım gel gıdek iyi gelir dedim gitmem dedi ne yapım daha
(3,520 puan) tarafından
Vallahi canım odun olan bi adamı düzeltemezsin

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 582 göst.
30 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
13 cevap 760 göst.
13 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mina&19 (289 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,376 göst.
3 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Gul karaaa (847 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 390 göst.
31 Mart 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Esmer anaa (988 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,551 soru

23,859,183 cevap

320,278 kullanıcı

...