+1 oy
679 göst.
Diğer kategorisinde (2,336 puan) tarafından
Kizlar hesabımda 500 lira var ek hesap ama her ay o 500 lira yi harcarsam ödemek zorundayım bu parayla gram altın alsam ödeme günü gelene kadar yani 1 ayda kar eder miyim yoksa hiç ellemiyim mi

16 Cevaplar

0 oy
(13,675 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Hiç yapma sen 500 çekersen o para katlanır daha fazla ödemek zorunda kalırsın 500 olarak geri ödeyemezsin faiz işletirler canım kar yapıyım derken zarar yapma 
(2,336 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Mervelik soru cnm bu insallah gorur :). Kar edersin bnce
(2,336 puan) tarafından
Ya inşallah canım
+1 oy
(163,463 puan) tarafından
Öderim diyosan al ama 
(2,336 puan) tarafından
İşte ödeme günü gelince bozcam ama kar eder miyim onu düşündüm
(163,463 puan) tarafından
Altin hep yukseliyo al bence zarar etmezsin
(2,336 puan) tarafından
Bana da öyle geldi teşekkür ederim
+1 oy
(787 puan) tarafından
Bence kâr edersin ama Merveee daha iyi bilir şimdi altın postunu görünce gelir :))
(2,336 puan) tarafından
Hahah Merve mi merak ettim bak inşallah görür de cevap verir :)
+1 oy
(899 puan) tarafından
Bir ayda üzerine hiç bişey koymaz canım altında kar etmek için uzun vadeli yatırım olması lazım zaten 500 lira 1 gram alır onu da almaya değmez
(2,336 puan) tarafından
3 5 bı şey kazanayım diye böyle seyler düşünüyorum işte tamam canım sağol
+1 oy
tarafından
Tabi ki edersin para dursa biter hemen biz 3 ay önce gramı 360 almıştık şimdi oldu 440 benim de az bi param var dolar yapıcam fazla olsaydı gram alıcaktim altın her zaman karlıdır 
(2,336 puan) tarafından
Evet orası öyle ama benim 1 ay sonunda o parayı ödemem lazım ondan yapıp bozmak mantıklı olur mu diye düşündüm
(5,483 puan) tarafından
Canım bu gün gr altın 490 ı gördü
(2,336 puan) tarafından
Evet baktım ben de baya yükseldi
+1 oy
(2,365 puan) tarafından
En fazla 3 5 lira kar edersin değmez bence ama gram altin yapip bozdurmadan odersen altinin olur iyi olur
(2,336 puan) tarafından
Doğru diyosun
(2,365 puan) tarafından
Altin alip 1 2 sene durursa baya kar eduyor bak ama yoksa faydasi olmuyor benim bileziklerimi 40 bine felan almislardi şimdi  60 bin civari ediyor 1 senede katladi
(2,336 puan) tarafından
Evet canım uzun sürede elbet kar ediyor ama benim kısa süreli düşüncem ondan kararsız kaldım
+1 oy
(4,007 puan) tarafından
simdi altinin alis fiyati ve satis fiyati farkli 1 ayda kar etmeyebilirsin o yuzden
(2,336 puan) tarafından
Dimi ya süre sıkıntısı olmasa kâr ederim de iste
+1 oy
(5,483 puan) tarafından
Elden yaparsan edebilirsin, fakat bankadan zor çünkü çek yatır, devlet de vergi kesiyo. 1 ayda da çok aman aman bişey oynamaz  zarar bişe edebilirsin. Mesela ziraatten 1 gr yaparken 497 ile yapıyorsun satarken 492 ile. Bu günkü kur bu şekilde. Bence elleme
(2,336 puan) tarafından
Evet bankadan yapmam zaten normal kuyumcu dan yaparım yaparsam dedim
0 oy
tarafından
Altın hergun yükseliyor canım zarar etmezsin
(2,336 puan) tarafından
Evet yükseliyor bakalım nasıl olacak
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Bir ayda bozacaksan bi kâr olmaz çünkü bi de zaten ek hesaba 3 5 faiz gelir 
(2,336 puan) tarafından
Evet doğru diyosun
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Dolarada cevirebilirsin ben bir haftadır takip ediyorum 29 ekimde baya yükselecek diyorlar 7.056 dan aldım şuan 8.044 oldu 29 ekimde fırlayacak diyorlar o zaman da cevirticem

Çeyrek altını yazın aldım 634 ten şuan 795 TL yükselmesi zaman aldı dolar hızlı yükseliyor altına göre
(2,336 puan) tarafından
Dolar mantıklı o zaman oyle yapabilirim
(4,687 puan) tarafından
Canlı kur yaz Google ordan takip et canım dolar altın yükseliş çıkış hepsi yazıyor
0 oy
tarafından
Bu ara pek edermişsin gibi gelmiyor. Geçenlerde 500den 450 ye düştü mesela 1 hafta içinde 500 e çıktı bunun gibi sürekli takip etmelisin. Kâr edemezsin dememdeki olay da alış satış fiyat farkı 
(2,336 puan) tarafından
Evet kısa süreli düşündüğüm için yapamam gibi kâr
0 oy
tarafından
Ben temmuzda almıştım 430 tl verdim geçen hafta bozdurdum 480 tl verdi..50 tl kar oldu ama 3 ay geçti aradan..1 ay için alma bence uzun süreli duracak ve birden fazla alacaksan altın alabilirsin..altın değer kaybetmez 
(2,336 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Karin olur tabi ama ödeme gününde bozdurusan pek bir anlamı da kalmaz 
(2,336 puan) tarafından
Evet galiba öyle olacak canim
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Onun zibil gibi faizi var bacım bulasma
(2,336 puan) tarafından
Tamam canım sağol