0 oy
453 göst.
Diğer kategorisinde (5,053 puan) tarafından

Her resimlerine baktığım da sesini duyduğum da kalbim acıyor nefesim kesiliyor insan sesini özler mi özlüyormuş canım çok yanıyor unutulmuyor ama hayata mecbur devam ediyorsun biliyorsun çünkü bir gün ölümün sizi kavuşturacağını ve o anı bekliyorsun kimseye belli etmeden .

- Canım Yanıyor Baba Ayak Ucun Da Bana Da Yer Açsana ..
VID-20200827-WA0117.mp4 (4,2 MB)

7 Cevaplar

+1 oy
(163,386 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Kiyamam yaa oglum diyo :'(

(5,053 puan) tarafından
Annemlere bazen üst üste giderdim sevdoş onlarla oturmayı çok severdim annem işte abim işte ablam babam ev de olurdu bazen babam kapıyı açardı eymene oğluşum gelmiş diye elleri ile alkış yapardı benim ki uçardı havalara bana da yine siz mi geldiniz bir gün de rahat bırakın bizi rahat rahat çay siğara içeyim ev toplu kalsın derdi gülüp yanağımdan makas alırdı eymen çünkü çay içirmezdi babama beraber çay içerlerdi gelde özleme
Cok zor yaa bende cok özlüyom carsamba gunu kandil rabbim mekanini cennet kabrini nur eylesin
(5,053 puan) tarafından
Amin kuzum evde eymenden dolayı tek yasin okuyabiliyorum babama ve abdil dedemi de katıyorum Rabbim mekanları cennet kabirlerini nur eylesin peygamber efendimize komşu eylesin
Allah razi olsun amin
-Reklam-
+1 oy
(14,062 puan) tarafından

Baba çınar ağacı gibidir, meyvesi olmasada gölgesi yeter... ALLAH rahmet eylesin çok zor gerçekten ☹RABBİM sabir versin.

(5,053 puan) tarafından
Amin inşALLAH bir babanın gölgesi olmadan olmuyormuş bu hayat çok acı şekil de öğrendim oğlum babasına baba baba eşimde oğluma babam diyince çok canım yanıyor ama duâ ediyorum Rabbime benim yaşadığım acıyı oğluma erkenden yaşatmasın diye baba kelimesi o kadar başka ki
(14,062 puan) tarafından
ALLAH korusun canım öyle düşünme
0 oy
tarafından

Rabbim sabır versin inşallah canım :'(

0 oy
(730 puan) tarafından
Allah sabır versin :(
0 oy
(622 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım n
0 oy