0 oy
2,849 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (274 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kendini çok zorluyor oturmak istiyor fitik olacak zorlamaktan diye korkmaya başladım birsey olur mu 3 aylık daha oturtsam mi

14 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bizim doktorumuz bebek kendini hazır hissettiginde belli eder dedi 3 aylıktı kontrole gittik kendi kucagına oturttu bizfe hafif yatar pozisyonda oturtmaya başladık şimdi 6.5 aylık desteksiz oturuyor
(274 puan) tarafından
Bende doktora soracağım
-Reklam-
+1 oy
(22,057 puan) tarafından
Anammm cok tatli kiz buu Masallah emi
(274 puan) tarafından
Teşekkür ederiz :)
+1 oy
tarafından
Kuzucum kac aylik gazi var bacaklarini karnina dogru kollar ayni benim oglumda boyle oluyordu gaz varmis bagirsaklarinda 
(274 puan) tarafından
Şuan bile ayni fotoğraftaki gibi duruyor yatıramıyorum :D
(274 puan) tarafından
Masaallah kac aylık bende mi öyle koysam ki
tarafından
3 buçuk aylık canım şuan ama ben 10 gün önce koymaya başladı destekle uzun süre tutmadm tabi kısa kısa bebek kendine belli ediyor zaten dönüyor birde benimki sağdan güç alıp sol tarafına tam olarak karnının üstüne dönüyor
(274 puan) tarafından
Bizimki daha dönmüyor
tarafından
Benimki geriliyordu byle seninki kalkmaya calisiyor galiba evet ben oturtuyordum ne kadar erken oturttum o kadar erken oturdu desteksiz
0 oy
tarafından
Aynı benim oğlum :D
(274 puan) tarafından
Yatarken de böyle sürekli nolacak böyle birşey olmaz değil mi:D
tarafından
Aynı benim oğlum şuan 5,5 aylık hala aynı yatarken bile bu şekilde kalkmaya çalışıyor :D anlamadım bende
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Ilk kalkmaya başladıklarında çok sık yapıyorlar bide kafası ve vücudu yüksekte ya daha da çok böyle yapar :)ama oturtma çok erken :)
(274 puan) tarafından
Bi de dilini dışarı çıkarıyor kalkmaya calisirken :D
(3,141 puan) tarafından
Ama cokkk tatlı kabak kafa :)))
(274 puan) tarafından
Teşekkür ederiz :)
0 oy
(16,781 puan) tarafından
Olmaz fıtık belli ki oturmaya çakışıyor yerim ya maşallah 
(274 puan) tarafından
Evet yatarken de böyle kafasını ayaklarını kaldırıyor
0 oy
(14,061 puan) tarafından
Kafasini hareket ediyor ve bu cok buyuk bir gelişme 
(274 puan) tarafından
Anakucagindayken elini tutunca destek alıp kendisi oturuyor direkt hiç zorlanmadan. Ama daha 3 aylık işte doktora soracağım çok oturmak istiyor diye
0 oy
(3,818 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Benim kızımda öyleydi hafif yatar pozisyonda kucağımda oturtmaya başladım şimdi 4 aylık hala yapıyor öyle ve destekli bir şekilde oturuyor ayaklarını ağzına sokmaya çalışıyor şimdi de 
(274 puan) tarafından
Bende doktora danışıp hafif yatar pozisyonda kucağımda oturtmak istiyorum oturunca mutlu oluyor :)
(3,818 puan) tarafından
Çoğu doktor kucakta oturmaya 3 aylıktan başlanmalı diyor
Benim kızım da çok sevindirdi kaldırınca öyle ki ayakları üzerine bile basıyor düşmeden pek aceleci
(3,818 puan) tarafından
Bak resim koydum oturtun destekli nasıl mutlu oluyor
(274 puan) tarafından
Evet azıcık dikiltiyyorum adım atıyor
(274 puan) tarafından
Yaa maşallah o ne güzellik. Bende doktorumuza danışayım canım teşekkür ederim
(3,818 puan) tarafından
Rica ederim sağlıkla büyüsün ler inşallah
0 oy
(163,314 puan) tarafından
Yaa cok yakışıkli yaaa yerim o ayaklari
(274 puan) tarafından
Yaaa teşekkür ederiz:)
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Ben onu bilmemde bu cok tatliss cokda yakisikli❤❤❤
(274 puan) tarafından
Teşekkür ederiz:)
0 oy
tarafından
Masallahhh :) 

Her bebeğin yapisi farkli bu oturma hazirligi yapiyor annesi bizde 4 aylik olucaz surekli bi dik tutulma oturma ugrasi var destekli bir sekilde basla derim.  Surelerini kisa tut yalniz, gozlemleyerek uzatirsin daha sonra
(274 puan) tarafından
Tmm canım teşekkür ederim
0 oy
(352 puan) tarafından
Canım destekli oturma minderleri var ya bebekler için sanırım bebeyatmaz mı ne ismi ondan alabilirsin destekli oturur ama daha çok erken sanki bazı bebeklerin kemik gelişimi iyi oluyo güçlü oluyo bu yüzden
(274 puan) tarafından
Evet biliyorum o minderleri daha erken diye almam7stim doktorumuza danışıp yavaş yavaş oturtmaya başlamayı düşünüyorum
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Ay maşallah ne tatlı bebekler böyle kalkmaya çalışır dediler bana da benim kızım da böyle yapyodu 5 aylıkken oturttuk
0 oy
(954 puan) tarafından
Öyle yapması gerekiyor annesi kasları gelişiyor işte elinden tut hafif çek geri yatır egzersiz bunlar ama oturmak için erken 
(274 puan) tarafından
Yapıyoruz onu devamlı teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 763 göst.
25 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde hanimeli (600 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 395 göst.
2 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Gulru15_ (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 280 göst.
12 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Efeninannesii (31 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 88 göst.

Kategoriler

1,467,596 soru

24,047,014 cevap

329,439 kullanıcı