0 oy
592 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (163 puan) tarafından
Kizlar ben igne vuruldm korunmak icin hemsire 1 hafta sonra korumaya baslar dedi 1 hafta gecti size bi sorum olucak esim afedersnz icime bosalsa hamile kalirmiym yoksa 100 de yuz korurmu korkuyorm aciksasi igne fayda etmez diye

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
%99 koruma garantili diyorlar bu iğnelere canım ama ne olur ne olmaz eger kesinlikle gebelik istemiyorsan esinde korunmaya devam etsin 3 aylık mı yaptırdın iğneyi  
tarafından
Yok canım boşa değil genelde olmuyor gebelik çünkü bu 3 aylık iğnelerin icin de doğal progestan hormonu varmış vücut kendini gebe hissedip yumurta üretimini yavaşlatıyor muş gebelik şansı çok düşük diyorlar ama işte korkunun gözünü seveyim :D benim iki kızım var ikincisini daha yeni doğum yaptım başka çocuk istemiyorum
(163 puan) tarafından
He anladm canm
tarafından
Ya ne sorucam sana iğneyi sağlık ocağından mı yaptırdın yoksa sen mi satın aldın satın aldıysan ne kadar para verdin?
(163 puan) tarafından
Yok canm saglikocagnda vuruldum onlar verdi yani
tarafından
Anladım canım teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
İğne spiral hap hiç biri kesin çözüm değil ki eşinin korunması gerek 
tarafından
Hayır canım onu göze alamam
(163 puan) tarafından
Aynen insan korkuyor ya
tarafından
Bende arkadasin sordugu soruyu merak ediyordum. O zaman spiral e gerek yok yine es korunacaksa
tarafından
Aynen öyle toplumumuz öyle sanıyor
(163 puan) tarafından
Hepsi bosa ozmn en guzeli esin korunmasi
0 oy
tarafından
Emzirirken vuruluyor mu bu igne canim
(163 puan) tarafından
Evet canm ben emziriyorm
0 oy
(303 puan) tarafından

Hiçbir korunma yöntemi %100 korumaz.Eğer %100 korunma istiyorsanız tek bi çareniz var ilişkiye girmemek.O zaman %100 hamile kalmasınız :D sağlık ocağındaki ebe bana aynen böyle söyledi :D

(163 puan) tarafından
Hahahah cok dogru vala :D
0 oy
(200 puan) tarafından
Emziriyo musun iğneyi kalcadan mı yoksa koldan mı yaptılar acıdı mı 3 aylık  iğne mi  yaptırdn bende  yaptırmayı düşünüyorumda bunlarî merak ediyorum hazır sen yaptırmışsn sorim  bari:))
(200 puan) tarafından
Bekleyelim bakalm:)
(200 puan) tarafından
Hı peki kac gündr yaptırmışsn
(200 puan) tarafından
Bide eczaneden mi  aldn iğneyi ne kadara aldn
(163 puan) tarafından
Hayir cnm saglik ocagi vuruyor
(200 puan) tarafından
Ben  saglik ocagina sordm eczaneden alıyon biz yapıyoz dedi de onun icin recete felan gerekiyo mu acaba
0 oy
(1,062 puan) tarafından
Canim bence sen işini saglama al esinde korunsun bende her iki turlu korunuyorum
(163 puan) tarafından
Mevbur oyle olcak galiba
0 oy
(2,840 puan) tarafından
Ben aylik igne ile tam 9 sene korundum biraktim 1 sene sonra hamile kaldim garanti yani canim icin rahat olsun
(163 puan) tarafından
Yani afedersn esin bosalyomuydu icine yada korunuyomuydu
(2,840 puan) tarafından
Yok esik hic korunmadi canim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 193 göst.
10 Haziran 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Btl33.! (11 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 208 göst.
11 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 427 göst.
0 oy
17 cevap 854 göst.
1 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Cemre56 (194 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,143 soru

24,054,189 cevap

329,833 kullanıcı

...